Přemýšlíte, jakou podlahovou krytinu vybrat do domácnosti, firmy a jiných prostorů? Nabídka podlahových krytin je opravdu bohatá a vy tak můžete uspokojit i nejnáročnější potřeby. Z pestré palety si můžete vybrat podlahové krytiny dřevěné, přírodní linoleum, korkové, plovoucí, laminátové, vinylové a PVC, dlaždice, metrážové i kusové koberce a jiné.

Průmyslové podlahy - novinka za skvělou cenu, různé typy zátěžových panelů
Průmyslové podlahy - novinka za skvělou cenu, různé typy zátěžových panelů, protiskluzové podlahy od firmy PODLAHY Liška, s.r.o. v Brně.
PODLAHY Liška, s.r.o.
Česká výroba masivních dubových podlah Přerov, ruční výroba klasických, zámeckých parket, mozaiky
Jsme malá rodinná firma, která vyrábí dřevěné dubové parkety z masivu, děláme také dubové železniční pražce.
Linoelum v rolích, pvc, vinylové podlahy v dílcích - prodej krytin s pokládkou
Spolehlivý partner pro výběr a prodej podlahových krytin včetně pokládky je firma Machů Podlahy z Opavy. Prodáváme linoelum v rolích, pvc a vinylové podlahy v dílcích a další podlahové krytiny.
Machů Podlahy Podlahové krytiny
Prodej a pokládka podlah – vinylové, laminátové, dřevěné a PVC
Různé typy interiérových podlah prodává a také pokládá firma RG interiéry. Zajistíme pokládku vinylových, laminátových, plovoucích, dřevěných a PVC podlah včetně úpravy a vyrovnání podkladu.
Podlahářství Praha, prodej a pokládka podlah, renovace podlahových krytin, podlahářské práce
Podlahářství Praha, prodej a pokládka podlah, renovace podlahových krytin, podlahářské práce, plovoucí podlahy, exotické masivní podlahy, mozaikové a kazetové podlahy, linolea, PVC.
Třívrstvé dřevěné podlahy od prověřených výrobců
Třívrstvé dřevěné podlahy vybírejte ve vzorkovně ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. na Praze 6. Získáte kvalitu od prověřených výrobců SCHEUCHER PARKETT a QUICK.STEP za skvělou cenu!
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy Praha 6
Prodejna podlah Rychnov nad Kněžnou, vinylové, korkové, PVC, laminátové podlahy, koberce
Prodejna podlah Rychnov nad Kněžnou, vinylové, korkové, PVC, laminátové podlahy, koberce, podlahářské práce, pokládka podlahových krytin, renovace a opravy.
Podlahářství Láska s.r.o.
Prodej a pokládka laminátových, plovoucích a bambusových podlah pro byty a rodinné domy
Odolné podlahy se snadnou údržbou prodává a pokládá firma LASPO podlahářství, s.r.o. v Brně město a venkov. Vyberte si laminátové, plovoucí a bambusové podlahy, které jsou vhodné pro byty a RD.
LASPO podlahářství, s.r.o.
Podlahové krytiny – prodej, dodávka a pokládka
Podlahy pro rodinné domy, byty, komerční prostory, školy či ubytovací zařízení prodává společnost EFEKT - CARPET, s.r.o. Položíme Vám koberce, vinyl, linoleum či plovoucí podlahu.
EFEKT - CARPET, s.r.o.
Podlahové krytiny Ostrava, podlahářské služby, renovace podlah, prodej koberců, linoleum, lamino
Podlahové krytiny Ostrava, podlahářské služby, renovace podlah, prodej koberců, linoleum, laminátové podlahy, dřevěné podlahy, podlahová chemie a příslušenství.
Avatar group, s.r.o.
Prodej a pokládka korkové a hydrokorkové podlahy pro byty, RD, restaurace, školy i kavárny
Prodej a pokládku korkové a hydrokorkové podlahy zajistí společnost LASPO podlahářství s.r.o. v okolí lokality Brno město i venkov. Vhodné do bytu, rodinných domů, škol, restaurací i kaváren.
LASPO podlahářství, s.r.o.
Podlahové centrum, prodej, pokládka laminátových podlah Ústí nad Labem, vinyl, PVC, koberce, parkety
Podlahové centrum, prodej, pokládka, renovace podlah Ústí nad Labem, vinyl, PVC, koberce, laminátové podlahy, přírodní linoleum, parkety, korkové podlahy, přechodové profily.
Prodej, montáž, lepení a pokládka vinylové podlahy Gerflor, pvc, marmolea pro byty, RD, školy
Prodej, montáž, lepení a pokládku vinylové podlahy Gerflor, pvc, marmolea pro byty, RD, školy v oblasti Brno město a venkov spolehlivě zajistí firma LASPO podlahářství, s.r.o.
LASPO podlahářství, s.r.o.
Pryžové podlahy do fitness center a posiloven nejvyšší možné kvality
Fitness centra a posilovny mají vysoké požadavky na kvalitu položených podlah. Pouze profesionální firmy, jako např. NOKO Servis s.r.o. Praha Hostivice je dokážou uspokojit.
Průmyslové podlahy, podlahy pro skladové a výrobní provozy
Průmyslové podlahy, podlahy pro skladové a výrobní provozy, chemicky odolné s rychloumontáží bez omezení provozu od firmy PODLAHY Liška, s.r.o. v Brně.
PODLAHY Liška, s.r.o.
Masivní dřevěné podlahy, stoly a schody Nymburk, pohodlné vnitřní prostředí bez chemie a barviv
Masivní dřevěné podlahy, stoly a schody Nymburk, pohodlné vnitřní prostředí bez chemie a barviv, dřevo z certifikovaných zdrojů.
Svítící schody a prkna Megalite na Vaší terase jsou krásná, praktická a vytvoří příjemnou atmosféru
Užívejte si Vaši terasu i během teplých nocí. Svítící schody a prkna Megalite jsou krásná, praktická a vytvoří příjemnou atmosféru. K dostání jsou u společnosti ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. z Prahy.
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy Praha 6
Pryžové koberce a roll-ony, ideální sportovní gumová podlaha v rolích
Pryžové podlahy v rolích tzv. pryžové roll-ony nebo chcete-li gumové koberce, ideální sportovní povrch, nyní exkluzivně nabízí NOKO Servis s.r.o. Praha.
Pokládka podlahových krytin, renovace dřevěných podlah
Kompletní sortiment dřevěných podlah, vinylové podlahy, sportovní podlahy, renovace parket i půjčovna brusek. Podlahářství Václav Kulík - nedaleko Hradce Králové.
Kusové a metrážové koberce pro krásný a útulný domov i kancelář
Široký výběr kusových a metrážových koberců do bytových i kancelářských prostor naleznete u společnosti Nábytek pohodlí Radky Sobotkové.
Podlahové studio, pokládka podlah dřevěných, laminátových a plovoucích
Podlahy na míru, podlahové krytiny dřevěné, laminátové, vinylové a plovoucí českých i světových značek dodá a položí KB komplet servis, s.r.o., Brno.
Podlahy dřevěné, laminátové a vinylové – pokládka a renovace
Dřevěné podlahy, parkety, masivní, dýhované či korkové podlahy, lamináty, PVC a vinyl dodá, položí i opraví podlahářství David Albrecht, Jihomoravský kraj.
Specialisté v prodeji a pokládce vinylových podlah
Prodej a profesionální pokládku designových vinylových podlah zajistí v okolí Olomouce společnost PODLAHY-POKER s.r.o.
Dřevěné, vinylové, rigidní i laminátové podlahy – zlevněná jubilejní kolekce
Uvažujete o nové podlaze? Chcete-li vysokou kvalitu za skvělou cenu, vyberte si z jubilejní kolekce společnosti ZAHRADNÍK PARKET z Prahy sestavené k 20-letému výročí této firmy.
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy Praha 6
Dřevěné podlahy z domácích venkovních i exotických dřevin - podlahy Jiří Horák
Rozhodli jste se pořídit novou podlahu? Líbila by se Vám podlaha z exotických dřevin? Podlahářství pana Jiřího Horáka provádí pokládku dřevěných podlah z domácích venkovních i exotických dřevin.