Ohřevná zařízení jsou součástí nejen domácností, ale i průmyslových aplikací. Jedná se nejen o výměníkové stanice tepla, ale také plynové kotly, elektrokotly a průtokové ohřívače vody, tepelná čerpadla, topné panely. Součástí přívodu tepla a kapalin jsou také potrubí a armatury, kterých součástí jsou příruby, tvarovky, trubky, klapky, ventily atd.

Produktová řada Magnacor s dvojitou stěnou z polypropylenu
Nabízíme prvotřídní produktovou řadu Magnacor s dvojitou stěnou z polypropylenu pro běžný domovní odpad, pro odvodnění silnic a dálnic - OSMA zpracování plastů, s.r.o. Humpolec
Ostendorf - OSMA s.r.o. Výroba plastového potrubí
Prestižní ocenění a certifikáty kvality při výrobě kompenzátorů
Slavíme 20 let od vzniku firmy a získali jsme prestižní ocenění a certifikáty kvality při výrobě kompenzátorů - RATTAY kovové hadice s.r.o. Liberec
Potrubní rozvody a ocelové konstrukce pro potravinářský a chemický průmysl, montáž i údržba
Komplexní realizaci Vašeho projektu včetně dodávky a montáže Vám zprostředkuje společnost HORA MONT s.r.o. z Hradce Králové. Zajistíme kvalitní údržbu i opravu Vašeho strojního zařízení.
Potrubní ocelové díly prodej Praha – skladem k okamžitému odběru
Širokou nabídku ocelových potrubních dílů, kolen, T-kusů, přírub a tvarovek nabízí nejen topenářským, instalatérským a energetickým firmám společnost Thermoquell CZ s.r.o. z Prahy.
Thermoquell CZ s.r.o. Průmyslové armatury Praha
Výroba potrubní techniky z nerezu i titanu
Výrobou potrubní techniky jako jsou šroubení, armatury, trubky a hadice i další příslušenství z nerezavějící oceli nebo titanu se zabývá společnost Schwer Fittings s.r.o.
Schwer Fittings, s.r.o. nerezové hydraulické šroubení Plzeň
Ventily a pohony – specifikace, dimenzování
Ventily a pohony specifikuje a správné dimenzování nastaví program od společnost SAUTER Automation, spol. s r.o. z Prahy, který je určený převážně instalatérům a projektantům.
SAUTER Automation, spol.s r.o. Regulační technika Praha
Ploché topné těleso pro rozvaděče, kde je nedostatek místa
Ploché topné těleso pro rozvaděče s vysokou hustotou osazení a minimem volného prostoru nabízí společnost STEGO Czech s.r.o. se sídlem v Praze.
Průmyslové armatury od světových výrobců, ventily, kohouty, klapky
Průmyslové armatury do tepláren, vodáren, energetiky od předních světových výrobců, ventily, kohouty, klapky, pohony, regulátory dodává společnost KASEN s.r.o.
Generální dodávky kotelen - výroba, rekonstrukce, servis kotelny, opravy kotlů
Společnost SEA Zlín s.r.o. zajišťuje výrobu, generální dodávky kotelen, zabývá se i rekonstrukcemi. Obstará i pravidelný servis kotelny a generální opravy kotlů, který řeší střediska Zlín a Kolín.
Ocelové teplovodní kotle pro spalování suchého kusového dřeva
Ocelové teplovodní kotle pro spalování suchého kusového dřeva a hnědého uhlí - výrobu a prodej nabízí společnost Obchodní společnost Slokov, a.s. z Moravského Písku.
Montáže, opravy, seřízení a servis hořáků, včetně uvedení kotlů do provozu
Společnost SEA CZ, a.s. Vám zajistí servisní činnost ze středisek Zlín a Kolín. Montáž, oprava a servis kotelen, hořáků, kotlů, plynu, vody či topení. Naše firma Vám rychle uvede potřebné do provozu.
Automatické kotle - výroba, prodej, montáž, servis i poradenství
Automatické kotle na pelety a uhlí - výroba, prodej, montáž, servis i poradenství poskytuje firma Obchodní společnost Slokov, a.s. v okrese Hodonín.
Moderní elektrické vytápění rodinných domů Frýdek-Místek - prodej, servis
Společnost SEFEN, spol. s r.o. se sídlem ve Frýdku-Místku prodává, instaluje a servisuje kombinované systémy moderního elektrického vytápění pro rodinné domy.
SEFEN, spol. s r.o. Elektrické vytápění
Opravy a servis plynových kondenzačních kotlů – rychle, kvalitně a za rozumnou cenu
PLYSPO Jan Chudoba z Třebíče, to je rychlý servis a opravy plynových kondenzačních kotlů za rozumnou cenu. Zajistěte si bezpečný chod Vašeho plynového kondenzačního kotle ještě dnes.
Tepelná čerpadla, kotle Hradec Králové – montáže a servis malých i velkých zakázek
Nabízíme kompletní servis v oblasti tepelných čerpadel a závěsných plynových kotlů, montáž a servis v regionu Středních a Východních Čech - Zdeněk Kulhánek tepelná čerpadla Hradec Králové
Slokov Variant SL22A, kotel pro spalování pelet - 5.emisní třída
Prodej kotlů - Slokov Variant SL22A, kotel pro spalování pelet - 5.emisní třída nabízí český výrobce firma Obchodní společnost Slokov, a.s. v Moravské Písku.
Elektrokotle, kvalitní automatické kotle, výroba a prodej kotlů
Kvalitní elektrokotle 8-30 kW, automatické kotle na uhlí, výroba a prodej kotlů a krbových kamen od firmy Obchodní společnost Slokov, a.s. v Moravském Písku Jihomoravského kraje.
HYDRA vlnovcové, vinuté hadice
HYDRA vlnovcové a vinuté hadice vyrábí společnosti Witzenmann Opava, spol. s r.o. z Opavy, které dodává po celé České republice.
Bezvýkopová kontrola kanalizace inspekční kamerou, tlakové čištění, zkoušky těsnosti kanalizace
Kontrolu stavu Vašeho potrubí bez nutnosti výkopů Vám poskytne společnost Gvoždík s.r.o. z Karlových Varů. Díky naší optické kameře zjistíme případné nedostatky i závady.
Gvoždík s.r.o. bezvýkopové kontroly, údržba kanalizace
Prodej a servis plynových kotlů i kotlů na tuhá paliva Viadrus včetně seřízení a montáže
O prodej a servis kotlů se postará společnost Centrum nářadí s.r.o. Opava, která se zaměřuje na plynové kotle i kotle na tuhá paliva zn. Viadrus. Provádíme také seřízení i montáž kotlů.
Ocelové zplyňovací kotle pro spalování kusového dřeva - teplovodní kotel PYRO THERM
Ocelové zplyňovací kotle pro spalování kusového dřeva - teplovodní kotel PYRO THERM pro vytápění bytů, rodinných domků od firmy Obchodní společnost Slokov, a.s. v Moravském Písku
Výroba HYDRA kompenzátory, kloubové, axiální kompenzátory
Witzemnann Opava, spol. s r.o. zajišťuje výrobu HYDRA kompenzátorů.
Výhodný nákup kombinovaných a elektrických ohřívačů vody Tatramat přes Eshop
Tradiční dodavatel koupelnového vybavení a vodoinstalačního materiálu - kombinované a elektrické ohřívače vody Tatramat - M&K, stavební servis spol. s r.o. Městec Králové
M&K, stavební servis spol. s r.o. Koupelnové vybavení Nymburk
Výhodná kotlíková dotace pro snížení znečištění ovzduší 2014 – 2020
Podpořte zdravé životní prostředí s kotlíkovou dotací 2014 – 2020 – výměna stávajících kotlů za nové a účinné kotle - Instal-Renč s.r.o. Nymburk
Spojky potrubí Liberec -  3 rozdílné systémy spojování potrubí
Jsme dodavatelem systémů spojování potrubí od firmy LOGSTOR, které jsou optimalizovány pro rozdílné potřeby a požadavky - POLYNET s.r.o. Liberec