Ohřevná zařízení jsou součástí nejen domácností, ale i průmyslových aplikací. Jedná se nejen o výměníkové stanice tepla, ale také plynové kotly, elektrokotly a průtokové ohřívače vody, tepelná čerpadla, topné panely. Součástí přívodu tepla a kapalin jsou také potrubí a armatury, kterých součástí jsou příruby, tvarovky, trubky, klapky, ventily atd.

Kulové, zpětné ventily s koulí SOCLA, membránové kohouty - prodej různých typů
Hlavní činností firmy P.A.servis z Olomouce je prodej ventilů různých typů. Najdete u nás zpětné, kulové ventily s koulí od SOCLA a také membránové, kovové kohouty, uzavírací klapky a další.
P.A.servis spol. s r. o.
Uzavírací a zkušební balony pro plynovody - profesionální uzavření plynovodu
Brněnská společnost MANIBS BRNO, spol. s.r.o. poskytuje speciální uzavírací a zkušební balony pro plynovody, které jsou z kvalitní gumy, která vydrží i vysoký tlak.
MANIBS BRNO, spol. s r.o. Armatury pro plynovody, vodovody
MATEP s.r.o. - kompletní spektrum instalačních řešení pro průmysl i domácnosti
Nabízíme široký sortiment produktů pro technické instalace - od armatur a systémů pro úpravu vody po vytápěcí a chladicí technologie.
MATEP  s.r.o. Voda, topení a plyn Hradec Králové
Kruhové klapky k uzavření průtoku vzdušiny, nastavení potřebných odporů v potrubí
Kruhové klapky k uzavření vzdušiny, které také poslouží jako škrtící elementy k nastavení potřebných odporů ve vodorovném, šikmém nebo svislém potrubí, dodává firma EKOMETAL - E spol. s r.o.
EKOMETAL - E spol. s r.o.
Vyberte si u nás vodovodní potrubí a tvarovky z PVC, PE, PP, litiny nebo z oceli
Firma DILES Company s.r.o. z Ostravy dodává kvalitní vodovodní potrubí a tvarovky z litiny, oceli, PVC, PE a PP materiálu. Poskytují i další sortiment potřebný pro stavbu vodovodů.
DILES Company s.r.o. Materiál pro kanalizace a vodovody
KPG, KPC, KPN-G kulové přírubové kohouty na plyn POLIX, prodej
KPG, KPC a KPN-G kulové přírubové kohouty POLIX na plyn prodává firma P.A.servis spol. s.r.o. z Olomouce. Působíme v Praze, Brně, Ostravě, Olomouci, Plzni a dalších lokalitách.
P.A.servis spol. s r. o.
Prodej potrubního příslušenství z oceli - příruby, trubkové oblouky, ohyby, přechody, T-kusy
Společnost General Trading Gate CZ, s.r.o. je významným dodavatelem potrubí, potrubních dílů a příslušenství, které využijete především v plynárenství, energetice, stavebnictví a petrochemii.
GENERAL TRADING GATE CZ, s.r.o.
Uzavírací a zkušební balony pro kanalizace
Společnost MANIBS BRNO, spol. s.r.o. poskytuje izolační systémy, mezi něž patří i uzavírací a zkušební balony pro kanalizaci, které jsou vyrobené z pevné a odolné gumy.
MANIBS BRNO, spol. s r.o. Armatury pro plynovody, vodovody
Kotelny, výměníkové stanice, vzduchotechnické zařízení - návrh, dodávka, instalace
Firma PROSPECT spol. s r.o. v Ostravě zajišťuje kompletní dodávky a odbornou instalaci kotelen, výměníkových stanic, vzduchotechnických a klimatizačních zařízení.
PROSPECT spol. s r.o.
Uzavírací prvky pro potrubí a kanalizace - zkušební a uzavírací balony
Antikorozní a izolační systémy a další výrobky pro opravu, repase a údržbu potrubí a kanalizace Vám poskytne brněnská firma MANIBS BRNO, spol. s.r.o., která je na českém trhu již od roku 1979.
MANIBS BRNO, spol. s r.o. Armatury pro plynovody, vodovody
Výroba tyčových a keramických topných těles Hradec Králové
Firma KTS - AME s.r.o. z okresu Hradec Králové zajistí svým zákazníkům kvalitní výrobu tyčových a keramických topných těles.
KTS - AME s.r.o. Nadeta náhradní díly Hradec Králové
Redukční ventily Magwen pro snížení vstupního tlaku kapalin, plynů -  prodej, servis
Redukční ventily Magwen pro snížení vstupního tlaku kapalin a plynů dodává firma P.A.servis spol. s r.o. z Olomouce. Jejich prodej a servis zajišťujeme pro Prahu, Brno, Ostravu, Plzeň a Liberec.
P.A.servis spol. s r. o.
Teplovzdušné vytápěcí jednotky pro efektivní vytápění hal a provozů
Společnost SCHULTE INFRA s.r.o. z Uherského Hradiště projektuje teplovzdušné jednotky jako ideální řešení při vytápění průmyslových hal a menších provozoven.
LUNA PLAST a.s., - přední inovátor v produkci a technologii PE potrubí
LUNA PLAST a.s., založená v roce 1994, je přední český výrobce PE plastových trubek, nabízející širokou paletu produktů pro moderní průmyslové a stavební aplikace.
LUNA PLAST a.s. Výrobce PE plastových trubek
Pojistné ventily SČA, ARI armaturen, Leser, AVL, Bopp Routher - prodej, servis, seřízení a atesty
Pojistné ventily SČA, ARI armaturen, Leser, AVL, Bopp Routher k ochraně zařízení v systému dodává P.A.servis spol. s r.o. z Olomouce. Prodej, servis, seřízení a atesty zajišťuje pro Brno i Plzeň.
P.A.servis spol. s r. o.
Rozsáhlá nabídka průmyslových armatur - ventily, klapky a kulové kohouty
Rozsáhlou nabídku průmyslových armatur má na svém e-shopu Roman Juřík z Ostravy. V sortimentu má litinové či ocelové armatury. Nabízí uzavírací kulové kohouty nebo uzavírací a zpětné ventily a klapky.
Roman Juřík
Nové Polypropylenové kanalizační trubky OSMA KG2000 SN16 Humpolec
Ostendorf – OSMA Humpolec představuje novinku – trubky KG2000 Polypropylen SN16 jde o systém kanalizačních trubek a tvarovek pro exponovaná místa a pro výstavbu kanalizace v náročných podmínkách.
Ostendorf - OSMA s.r.o. Výroba plastového potrubí
Antikorozní a izolační systémy - kvalitní ochrana ocelového potrubí
Antikorozní a izolační systémy k ochraně ocelového potrubí seženete od brněnské firmy MANIBS BRNO, spol. s.r.o., která poskytuje kvalitní izolační systémy Denso a mnohé další.
MANIBS BRNO, spol. s r.o. Armatury pro plynovody, vodovody
Prodej drenážní technika, potrubí, kanalizace, odpady
Firma DILES Company s.r.o. z Ostravy se zabývá velkoobchodním i maloobchodním prodejem drenážní techniky, potrubím, odpady a dalším materiálem pro opravu a výstavbu kanalizace, vodovodů i plynovodů.
DILES Company s.r.o. Materiál pro kanalizace a vodovody
Potrubní příslušenství Praha - kolena, redukce, T-kusy, dýnka, kroužky, objímky a příruby.
My, v Italinox Praha, jsme prodejcem nerezového sortimentu pro průmyslové společnosti. Zaměřujeme se zejména na komponenty potřebné a dodávané do potrubí.
ITALINOX, s.r.o. Velkoobchod hutní nerezový materiál
Průmyslové plynové infrazářiče Schulte - nejúčinější nízkoteplotní sálavé systémy pro vytápění hal
Společnost SCHULTE INFRA s.r.o. z Uherského Hradiště dodává sálavé systémy od německé firmy Schulte GmbH. Jde o nejúčinější nízkoteplotní plynové infrazářiče pro vytápění hal.
Dodávka bezešvých trubkových oblouků z oceli typu A i B pro průmyslové účely
Dodávku bezešvých trubkových oblouků vyrobených z oceli zajistí společnost GENERAL TRADING GATE CZ, s.r.o. se sídlem v Ostravě. Zaměřují se na realizace dodávek potrubí a potrubních dílů po celé ČR.
GENERAL TRADING GATE CZ, s.r.o.
Kompenzátory do potrubních systémů Roth, Macoga
Kompenzátory do potrubních systémů od známých dodavatelů Roth, Macoga dodává firma MACROFLEX Otrokovice u Zlína.
MACROFLEX s.r.o. Kompenzační prvky do potrubních systémů
Dodávka svařovaného potrubí s kulatým, čtyřhranným průřezem vyráběného na míru
Dodávku svařovaného potrubní vyráběného na míru zajistí firma Giometal z Brna. Vyrábíme potrubí s kulatým a čtyřhranným průřezem.
GIOMETAL s.r.o.
Rozvody vody pro topení a chlazení výrobních a komerčních budov – kompletní sortiment a služby
Specialistou na rozvody vody pro topení a chlazení výrobních a komerčních budov je společnost P.A.servis spol. s r. o., která má bohatý sortiment, s tím související materiál a poskytuje i servis.
P.A.servis spol. s r. o.