Ohřevná zařízení jsou součástí nejen domácností, ale i průmyslových aplikací. Jedná se nejen o výměníkové stanice tepla, ale také plynové kotly, elektrokotly a průtokové ohřívače vody, tepelná čerpadla, topné panely. Součástí přívodu tepla a kapalin jsou také potrubí a armatury, kterých součástí jsou příruby, tvarovky, trubky, klapky, ventily atd.

Průmyslové armatury, pohony, ventily a klapky, nožová šoupátka, prodej, oprava
Průmyslové armatury, pohony, ventily a klapky, nožová šoupátka nabízí firma FLUIDTECHNIK BOHEMIA, s.r.o. z Nového Města nad Metují. Provádí servis i opravy.
Chytrá ochrana venkovních ploch pomocí systému Raychem
Ochrana venkovních ploch vás zbaví odstraňování sněhu z cest, vozovek, nájezdových ramp, schodů, chodníků a nouzových východů - VETRA - Jiří Tetour Liberec
Účinná ochrana trubek špičková technologie co nevyžaduje termostat
Nabízíme spolehlivé a rychlé řešení problémů se zamrzáním trubek v zimě díky systému Frostop, samoregulační kabel ihned připravený k montáži - VETRA - Jiří Tetour Liberec
Topná tělesa pro elektrorozvaděče – zabrání vzniku nežádoucí kondenzace
Topná tělesa pro elektrorozvaděče z nabídky společnosti STEGO Czech s.r.o. se sídlem v Praze zabrání vzniku nežádoucí kondenzace a zajistí rovnoměrné šíření tepla.
Chemické čištění potrubí, rozvodů, výměníků a chladicích systémů
Chemické čištění otopných systémů, rozvodů teplé vody, výměníků, chladicích systémů, bojlerů, kotlů od usazenin a nečistot realizuje společnost DK Chemo, s.r.o., Svitavy.
Vlnovcové, kovové hadice, kompenzátory
Witzenmann Opava, spol. s r.o. je specializovaná firma, která Vám vyrobí vlnovcové a kovové hadice.
Výroba a prodej kotlů na uhlí, dřevo, pelety, ocelový teplovodní kotel
Výroba a prodej kotlů na uhlí, dřevo, pelety, elektrokotle, krbová kamna, ocelový teplovodní kotel od firmy Obchodní společnost Slokov, a.s. v okolí Hodonína.
Výstavba a plynofikace kotelen, výroba, servis a revize středotlakých kotlů i tlakových nádob
Kontrolu, výrobu či opravu Vašeho kotle či ocelového komínu Vám zajistí společnost s více jak dvacetiletými zkušenostmi v oboru FEROSTAV, a.s. z Kolína.
Kotle na uhlí, kotle na dřevo, výroba a prodej kotlů -krbových kamen
Kotle na uhlí, kotle na dřevo, kotle na pelety, elektro kotle, krbová kamna - výroba a prodej kotlů od firmy Obchodní společnost Slokov, a.s. v Moravském Písku
Příslušenství k trubkám Brno – velké skladové zásoby
Širokou nabídku příslušenství k trubkám v kvalitním provedení jako jsou příruby, kolena, redukce, objímky nebo třmeny naleznete u společnosti ITALINOX s.r.o. s pobočkou v Brně.
ITALINOX, s r.o. Velkoobchod nerezová ocel
Kotle na pelety a tuhá paliva - odborná montáž, oprava
Firma Jan Carbol s bohatými zkušenostmi Vám v regionech Frýdek Místek, Nový Jičín a Karviná poskytuje odbornou montáž kotlů na pelety a tuhá paliva i jejich opravu.
Schwer Fittings - specialista na spojovací potrubní techniku z nerezavějící oceli
Hledáte dodavatele kvalitní spojovací potrubní techniky vyrobené z nerezavějící oceli? Společnost Schwer Fittings s.r.o. je specialista ve svém oboru a splní nároky i těch nejnáročnějších klientů.
Schwer Fittings, s.r.o. nerezové hydraulické šroubení Plzeň
Plynové a elektrické kotle, montáž, kontrola, servis, oprava
Plynové a elektrické kotle, konzultace a návrh systému topení, instalace, revize, kontrola, servis, oprava a dodání náhradních dílů zajišťuje GASTERM SERVIS s.r.o.
Servis plynových kotlů pro delší životnost Žatec
Pravidelný servis plynového kotle od naší Žatecké firmy Vám ušetří náklady na opravy a prodlouží životnost Vašeho spotřebiče.
Zakázková výroba potrubních součástí - záslepky potrubí
Potrubní součásti - záslepky potrubí, atypické příruby, hrdla trubková přivařovací, tvarovka T-kus a jinou zakázkovou výrobu zajistí AR Brno, spol. s r.o.
AR Brno, spol. s r.o. Příruby a potrubní součásti
Prodej kotlů Žatec - kotle na plyn, tuhá paliva i biomasu, montáž, servis
Prodejem kotlů v Žatci a jeho okolí se zabývá pan Antonín Pech. V nabídce naleznete nepřeberné množství kotlů na plyn, biomasu nebo tuhá paliva a v neposlední řadě také elektrokotle.
Servis kotlů v okolí Žatce – pravidelný roční i pozáruční servis, havarijní opravy
Pravidelný roční servis kotlů, pozáruční servis i opravy, výjezdy k akutním haváriím zajišťuje v okolí Žatce spolehlivá a prověřená firma Antonín Pech.
Topný panel NOMATERM+
Topný článek NOMATERM+ vhodný jako topný element infrapanelů, infrasaun, termodesek pro ohřev zvířat nebo k temperaci žlabů proti zámrzu zakoupíte v různých rozměrech u společnosti SAKUTUS CZ a.s.
Topné obrazy
Spojte výhody úsporného systému vytápění a dekorativní plochy v jeden celek. Toto elegantní spojení naleznete jedině u topných obrazů od společnosti SAKUTUS CZ a.s.
Infratopení
Hledáte způsob vytápění průmyslových objektů i bytů, který je úsporný a poskytuje příjemnou tepelnou pohodu? Vsaďte na infratopení od společnosti SAKUTUS CZ a.s.
Drenážní systémy, trubky, kontrolní a čisticí šachty, odvodňování půdy
Drenážní systémy, trubky, kontrolní a čisticí šachty, geotextilie, příslušenství pro odvodňování terénů v zemědělství i stavebnictví vyrábí společnost Böhm - extruplast s.r.o.
Prodej, dodávka, spojky potrubí, smršťovací, vypěňovací, dvojdílná spojka Liberec
Zabýváme se především dodávkami předizolovaného potrubí i odbornou montáží, můžete vybírat z potrubí smršťovacího, vypěňovacího, dvojdílného a dalších - POLYNET s.r.o. Liberec
Průmyslové armatury, pohony, pneumatické systémy, výroba pneumatických válců
Pneumatické systémy a průmyslové armatury, výrobu pneumatických válců, krátkozdvihových, nestandardních a bezpístnicových válců zajistí firma FLUIDTECHNIK BOHEMIA, s.r.o. v Opavě.
Článková otopná tělesa prodej Praha – jedinečný design a vyšší výkon
Společnost Thermoquell CZ s.r.o. se sídlem v Praze prodává jedinečná, kvalitní a designová článková otopná tělesa, která díky svému tvaru zvyšují výkon až o desetinu proti běžným článkovým radiátorům.
Thermoquell CZ s.r.o. Průmyslové armatury Praha