Hledáte vhodné řešení pro obklady a dlažby nejen do interiéru, ale i pro exteriér? Vyberte si z pestré palety možností, jako jsou klasické obklady a dlažby, mozaiky, dekory, luxfery či obkladový kámen. Vaše představy uspokojí takové materiály jako keramika, sklo, přírodní či umělý kámen, mramor, žula, čedič, vápenec, andezit, břidlice nebo dřevo.

Vyrábíme keramické kachle pro kamnáře Šumava
Kachle na klasická kachlová kamna, na repliky historických kamen, sporáky i krby, ručně tažené kachle s více než 65 druhy glazur nabízí MK PROFI Kachlová kamna s.r.o. v Horní Plané.
Zpracování kamene Praha – výroba venkovních i vnitřních obkladů, krbů, náhrobků
Společnost Daha Nehvizdy, s.r.o. z Prahy, přímí dovozce a zpracovatel přírodního kamene, nabízí své služby výroby kamenných obkladů do koupelen, kuchyní, interiérů i exteriérů.
Zemní terénní práce pokládka zámkové dlažby opěrné zdi Hradec
Firma BORTA s. r. o. Hradec Králové se zabývá stavebními a inženýrskými službami - zemní práce, pokládky dlažeb
Odvětrávané fasády - bezkontaktní zateplení fasád
Společnost ZKZ stavební s.r.o. Zlín realizuje odvětrávané fasády. Jde o bezkontaktní zateplení fasád, systém je velice vyriabilní. Působíme po celé ČR, nejen v regionu Zlínský kraj.
Výstavba chodníků Hradec Králové - novostavba komunikací pro pěší
Naše firma provádí výstavbu chodníků pro lepší bezpečnost chodců v obcích a městech, kvalitní chodníky pro pěší - BORTA s. r. o. Hradec Králové
Zavěšené, provětrané, provětrávané fasády - bezúdržbový druh fasád
Společnost ZKZ stavební s.r.o. Zlín se zaměřuje na zavěšené, provětrávané fasády. Realizace provádí po celé ČR. Jde o bezúdržbový druh fasád a současně i designově zajímavý.
Kalkulace staveb a poradenské služby Nymburk – kompletní informace u nás na prodejně
Naše firma Vám zajistí veškeré informace ohledně kalkulace staveb a poradenských služeb - STAVEXA - stavebniny, spol. s r.o. Sadská, Nymburk
Dlaždičské práce, strojní pokládka zámkové dlažby na klíč, venkovní dlažba na chodník
Pokládku zámecké dlažby i jiné podlahy Vám zajistí společnost Miloslav Kobera z Prahy 9 Klánovice. Precizně položíme dlažbu kolem Vašeho domu, na příjezdovou cestu i jinou venkovní plochu.
Skleněné obklady zdí interiérů - obložení za kuchyňskou linkou, skleněné obrazy
Do produkce firmy FRAJT s.r.o. patří skleněné obklady zdí interiérů - obložení za kuchyňskou linkou, sprch, vstupních prostor i skleněné obrazy. Firma sídlí v Kroměříži - Zlínský kraj.
Frajt s.r.o. Vybavení sportovních interiérů, hotelů
Keramické kvalitní kachle pro kamnáře ze Šumavy, široký sortiment
Originální keramické kachle pro kamnáře ze Šumavy, široký sortiment vzorů, reliéfů, mozaiky, glazur vyrábí a prodává společnost MK PROFI Kachlová kamna s.r.o.
Barevné sklo Glitters Liberec – skleněné panely se třpytkami
Nabízíme novou a velmi originální designovou řadu Glitters - skleněný obklad s jemnými stříbrnými třpytkami - TRESEBURG s.r.o. N & C Glass Liberec
Sleva ve stavebninách na betonové výrobky - dlažby, zdící tvarovky, obrubníky
Stavebniny Bobál Zlín zvou k nákupu - na betonové výrobky, dlažby, zdící tvarovky, obrubníky a další vybraný stavební materiál je sleva až 45%.
Stavebniny Bobál Kamil Bobál
Zahradní práce, terénní úpravy, údržby zahrad – zahradní  zpevněné plochy
Zahradní práce, terénní úpravy, údržby zahrad – zahradní zpevněné plochy. Kompletní realizace zahrad, stavební a zahradní práce Liberec - Zahrady J+J s.r.o.
Zámková dlažba z betonu – nestárnoucí, kvalitní, bezúdržbová
Kvalitní, bezúdržbovou, nestárnoucí a praktickou zámkovou dlažbu z betonu z provedení vlnky, kost a klasik nabízí Družstvo Cementářů, družstvo, Praha.
Kamenictví - kuchyňské pracovní desky, obložení krbů,
Společnost Kamenictví Škrobánek P+R se sídlem v Opavě se zabývá výrobou z přírodního i umělého kamene a zaměřuje se zejména na výrobu kuchyňských pracovních desek a krbových obkladů.
Kamenictví Škrobánek Náhrobky a pomníky Opava
Betonové dlaždice – levné řešení povrchu teras a chodníků
Hledáte levné a dostupné řešení povrchu chodníků, teras, nebo pochozích částí střech? Vyzkoušejte betonové dlaždice přímo od výrobce, Družstva Cementářů, Praha.
Zámková dlažba pro dláždění chodníku, cest a vjezdů
Společnost Stavebniny Andrla, s.r.o. se sídlem v Opavě otevřela nové stavebniny, ve kterých nabízí zámkovou betonovou dlažbu pro dláždění chodníků, cest a vjezdů.
STAVEBNINY ANDRLA s.r.o.
Dlaždičské práce, strojní pokládka zámkové dlažby, Praha
Dlaždičské práce, ruční a strojní pokládka zámkové dlažby strojem OPTIMAS, dláždění chodníků, nájezdů, teras, prostranstvích realizuje Miloslav Kobera, Praha.
Obklady a dlažby prodej Kladno – široký sortiment, vysoká kvalita, dobrá cena
Vybíráte keramické obklady a dlažby a hledáte obchod s širokým výběrem a dobrými cenami? Firma Rajniš stavebniny z Kladna prodává kvalitní značky od renomovaných výrobců.
Odvětrávané fasády NOVABRIK - trvanlivé fasádní obklady
Pokud uvažujete o nové fasádě a chcete mít aktivní ventilaci zdiva a trvanlivé fasádní obklady, pak jsou ideální odvětrávané fasády NOVABRIK, které vám zajistí firma K-Invest plus z Prostějova.
Plastové ploty, terasy, imitace dřeva woodplastic Zlín, Zlínský kraj
Dodávku a montáž plastových teras a plotů společnosti Woodplastic, které jsou skvělou imitací dřeva, pro Vás zajišťuje firma CEMA MORAVIA, s. r. o.
Obkladová skla jsou nejlepší kalená skla s vysokou odolností
Obkladová skla - moderní prvek který skvěle zapadne do interiéru kuchyně, praktické a velice odolné sklo - LEKY s.r.o Kolín
LEKY s.r.o Skleněné vitríny Kolín
Kachle pro kachlová kamna Šumava
Keramické kachle pro kachlová kamna, repliky, krby a sporáky v mnoha provedeních vyrábí společnost MK PROFI Kachlová kamna s.r.o., firma z Horní Plané na Šumavě.
Výstavba plotů na zakázku, oplocení z kvalitního pletiva, výroba a montáž vrat a bran
Plot přímo na míru Vašim představám Vám vyrobí společnost Josef Pavle - ploty na klíč z Prahy. S našimi kvalitními ploty a vraty získá Vaše nemovitost maximální soukromí.