Hledáte kvalitní izolační materiály všech druhů? Jejich izolační a tepelný charakter se využívá jak ve stavebnictví, tak i ve strojírenství. Čeká na vás široký sortiment izolačních materiálů jako molitan, polystyren, polyamid, polyuretan, polypropylen, tmely, syntetický kaučuk, technické konopí, korek, pryž, teflon a mnoho dalších.

Široký sortiment stavebního materiálu-největší prodejna stavebnin v regionu
Prodejna stavebnin PRO-DOMA Hodonín je nově na větší ploše. Nabízí největší výběr stavebního materiálu v regionu. Využijte výhod, které poskytujeme našim zákazníkům.
Termoizolační stěrka aeroTHERM pro interiérové zateplení stěn i do průmyslových hal
Provádíme v naší firmě VETRA - Jiří Tetour termoizolační stěrku aeroTHERM vhodnou pro interiérové vnitřní zateplení ve stavebnictví i v průmyslu.
Tepelně izolační panely, sendvičové panely ELCOM, dodávka, Brno
Dodávku, prodej - tepelně izolační panely, sendvičové panely ELCOM pro opláštění různých objektů, budov, dodává specialista z Brna, firma DOSTING, spol. s r.o.
Akustika, akustické panely Akustik, zpracování akustických studií
Akustika, akustické panely Akustik, zpracování akustických studií, kompaktní kovový sendvičový panel od firmy KlimaTechnik s.r.o. Strážnice, Hodonín
KlimaTechnik s.r.o.
Velkoobchodní, maloobchodní prodej střešních krytin, materiálu pro střechy
Zajišťujeme velkoobchodní a maloobchodní prodej různých druhů střešních krytin a veškerého materiálu pro střechy a izolace.
Materiál pro stavbu domu a rekonstrukce, potřeby pro řemeslníky Brno
Prodejce značkových výrobků, materiálu pro stavby a rekonstrukce domů. Prodej stavebního nářadí, ukončovacích prvků i potřeb pro řemeslníky.
Hydroizolace Xypex  zbaví váš dům vlhkosti - Praha
Vlhkost trápí stovky majitelů starších domů, ale i novostaveb. Patříte k nim i vy a už nevíte, jaký typ hydroizolace proti vlhkým stěnám vyzkoušet?
NEKAP spol.s r.o. Výhradní distributor -  XYPEX, Freezteq.
Izolace rodinných domů proti vlhkosti – materiály Xypex
izolace rodinných domů proti vlhkosti je velmi důležitá. Ať už stavíte dům na základové betonové desce, anebo i se sklepem, je izolace opravdu nutná.
NEKAP spol.s r.o. Výhradní distributor -  XYPEX, Freezteq.
Hydroizolační pásky MQ FLEX 120 - použítí k izolaci rohů vnitřních i vnějších
Hydroizolační pásky MQ FLEX 120, které jsou vhodné k izolaci rohů vnitřních i vnějších vyrobí společnost Medium International Most.
MEDIUM INTERNATIONAL I. s.r.o. Výroba těsnicí materiály Bentonit
Asfaltové střešní pásy a střešní sortiment pro ploché střechy
Firma SALVATOR STŘECHY s.r.o. s pobočkou v Olomouci dodává kvalitní materiál pro Vaše střechy. V kompletním sortimentu pro ploché střechy naleznete také asfaltové pásy pro střechy a spodní stavby
Hydroizolační fólie určené pro izolaci vody, vodních par nebo radonu s vysokou životností
Hydroizolační fólie používané při stavbě a rekonstrukci střešních plášťů, balkonů, přístřešků a izolaci zemních staveb proti vlhkosti i radonu vyrábí firma LS Systém CZ s.r.o v Libereckém kraji
Geokompozitní drenážní systém zajistí dokonalou izolaci Praha
Účinné drenážní systémy nabízí společnost CHEMIA SYSTEM GEO. Našim zákazníkům poskytujeme geokomopozitní drenážní systémy,které se vyznačují vysokou mírou odolnosti vůči nepříznivým vlivům.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o. Hydroizolační drenážní systémy Praha
Bitumenové pásy - lehká hydroizolace pro ploché střechy| Semily
Nabízíme kvalitní materiály pro novou střechu, velkoobchodní a maloobchodní prodej materiálu pro střechy a izolace - MPS SEMILY
Izolace proti metanu pro bioplynové stanice Praha -  s použitím speciální folie GSE StudLiner do betonu
Dodáváme a montujeme speciální GSE StudLiner folie, které udrží unikající metan uvnitř fermentovací stanice a neohrožuje tak okolí.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o. Hydroizolační drenážní systémy Praha
Polotovary a výrobky z polyuretanové pěny-technické dílce, válce, desky
Různé výrobky a polotovary z polyuretanové pěny vyrábí firma Plastor z regionu Zlín. Jedná se především o technické dílce, desky, bloky, válce z měkké i tvrdé pěny.
Půjčovna montáž lešení Ústí nad Orlicí Choceň Litomyšl Letohrad
Využijte za výhodné ceny půjčovnu lešení snadno dostupnou z Ústí nad Orlicí, Chocně nebo Litomyšle. Firma KN Střechy - Karel Nováček zajišťuje kompletní dodávky střech - včetně montáže lešení a prodeje materiálů. Zajišťujeme: - práce klempířské - práce pokrývačské - práce izolační - tesařské práce. Dodáme klempířské výrobky, ...
Cihlové zdící systémy -široký výběr zdicího materiálu a stavebnin
Stavebniny Andrla, s.r.o. nabízí široký výběr v Opavě a okolí zdicího materiálu a stavebnin, mezi kterým naleznete také cihly a cihlové zdicí systémy.
STAVEBNINY ANDRLA s.r.o.
Stavební materiál pro kvalitní dům - stavebniny Kladno - velký výběr stavebních materiálů
Potřebujete stavební materiál a nevíte, na koho se obrátit? Plánujete začít se stavbou domu?
Kvalitní montáž kazetových a minerální podhledů THERMATEX, DONN Hodonín
Prodej a kvalitní montáž kazetových a minerální podhledů THERMATEX, DONN i s osvětlením, vypracování cenového návrhu od firmy Rigiform, s.r.o. v Hodoníně.
Zateplovací materiály eshop, zateplování domů a výstavba domů
Stavební firma LM trade provádí zateplování domů i výstavbu domů na klíč. Provozuje eshop - na prodej zateplovací materiály. Klientelu máme hlavně v okrese Zlín, Kroměříž.
Dolur – stavebniny Přelouč, Pardubice, Heřmanův Městec
Firma Dolur – stavebniny se zabývá prodejem stavebního materiálu, nabízí dopravu stavebního materiálu, montáž, kalkulaci a poradenství. Pro své zákazníky z Pardubic, Přelouče, Heřmanova Městce a okolí má naše firma Dolur – stavebniny připravený velký výběr stavebních izolací, stavebních sádrokartonů, lepenky, cementů, suchých maltových směsí a ...
DOLUR stavebniny s.r.o. Stavební materiál Pardubice
Sádrokartonové desky, izolační materiály-prodej Uherské Hradiště
Stavební firma Kasadra, s.r.o. Uherské Hradiště provozuje také velkoobchod stavebního materiálu - dodáváme izolační materiály, sádrokartonové desky a další materiál pro stavbu domu i rekonstrukce. Velkobchodní prodej: - sádrokartonové desky různých rozměrů - obyčejné, voděodolné, protipožární - profily pro sádrokartony - ocelové pozinkované ...
Pěna pro lepení izolačních desek pro truhláře, stolaře či stavební firmy - profesionální izolace
OKENTĚS s r.o. Vám jako specialista na sortiment zboží pro truhláře, stolaře, stavební firmy a řemeslné obchody exkluzivně nabízí tmely, pěny a lepidla v nejvyšší kvalitě pro jakoukoliv izolaci.
Prodej, eshop zateplovací systémy, stavební materiály
Zateplovací systémy i stavební materiály jsou za příznivou cenu na prodej v eshopu firmy LM trade. Dodáváme pravidelně firmám z okresu Zlín, Kroměříž.
Stavebniny pro malou nebo velkou stavbu DOLUR
Nabízíme stavební materiály tuzemského i zahraničního původu jak pro malou, tak pro velkou stavbu.
DOLUR stavebniny s.r.o. Stavební materiál Pardubice