Hledáte kvalitní izolační materiály všech druhů? Jejich izolační a tepelný charakter se využívá jak ve stavebnictví, tak i ve strojírenství. Čeká na vás široký sortiment izolačních materiálů jako molitan, polystyren, polyamid, polyuretan, polypropylen, tmely, syntetický kaučuk, technické konopí, korek, pryž, teflon a mnoho dalších.

Prodej a montáž střešní krytiny a opláštění pro budovy, haly a klempířské práce
Brněnská firma Halové systémy s.r.o. se zaměřuje na veškeré práce ohledně zastřešení, opláštění pro budovy a haly, dodává PUR i PIR panely na střechy i stěny
Ochranná, oddělující drenážní geotextilie z kvalitního PP a PES materiálu – prodej, e-shop
Prodejem ochranné a oddělující drenážní geotextilie vyráběné z kvalitních PP a PES materiálů se na svém e-shopu zaměřuje společnost ARNAK s.r.o. v Ostravě. Slouží jako doplňková stavební izolace.
Arnak s.r.o.
Tlumiče hluku, akustické zástěny, akustické kryty a kontejnery Praha
Tlumiče hluku, akustické zástěny, akustické kryty a kontejnery pro tlumení hluku menších podniků i velkých továren nabízí zákazníkům společnost Greif-akustika, s.r.o. z Prahy.
Greif-akustika, s.r.o. Měření modelování, snižování hluku Praha
blaugelb - kvalitní značkové výrobky Kladno - vše pro dveře a okna
Kvalitní značkové výrobky zahrnující vše potřebné k instalaci dveří a oken od naší zákaznické značky blaugelb nabízí společnost Meesenburg s.r.o. z Kladna.
Systémová řešení stropních podhledů Knauf AMF Praha – funkční a estetické stropy
Funkční a estetická systémová řešení stropních podhledů do jakéhokoliv prostoru přináší společnost Knauf AMF, s.r.o. se sídlem v Praze.
Zateplovací a tepelné izolace pro rodinné domy, bytové jednotky nebo historické budovy
Společnost TOMI stavebniny, s.r.o. z Třebíče pro Váš zajišťuje kvalitní zateplovací a izolační systémy výrobců WEBER, BAUMIT a CEMIX, které zateplí Váš domov a sníží náklady na energii.
Kročejová podložka proti vlhkosti PLATON STOP Original
Platon Stop Original poskytuje třikrát větší odolnost proti prostupu vodních par než tradiční PE-fólie, účinně tlumí hluk - Podlahové centrum Lanškroun – Václav Turek
Výroba technického korku a antivibračních desek Chomutov – široké využití
Tlumení nežádoucích otřesů strojového vybavení a skvělé izolační vlastnosti zajistí antivibrační korkové desky a technický korek, který vyrábí společnost KJZ, spol.s r.o. Chomutov.
Exotermické nástavce, podnálitkové podložky, krycí zásypy pro slévárenské a hutní provozy
Exotermické a izolační materiály té nejvyšší kvality či exotermická víka a filtrační nástavce výhodně seženete u prosperující společnosti H.A.KOVOCHEM spol. s.r.o. sídlící v Mníšku pod Brdy.
Nové buňkové tlumiče GE prodej Praha – určené pro bytové domy a administrativní provozy
Cenově dostupné nové buňkové tlumiče GE určené pro tlumení hluku ventilátorů, vzduchotechnicky nebo strojních zařízení prodává společnost Greif-akustika, s.r.o. z Prahy.
Greif-akustika, s.r.o. Měření modelování, snižování hluku Praha
Výroba a prodej speciálních stavebních prvků k utěsnění spodních staveb Most
Výrobou, prodejem a neustálým vylepšováním speciálních stavebních prvků k utěsnění spodních staveb se zabývá společnost MEDIUM INTERNATIONAL I. s.r.o. sídlící v Mostě.
MEDIUM INTERNATIONAL I. s.r.o. Výroba těsnicí materiály Bentonit
MQG 150 - plechy k utěsnění spár Most – extrémně vysoká účinnost
Pro spolehlivé utěsnění pracovních spár a oddělení pracovních rastrů nabízí společnost MEDIUM INTERNATIONAL I. s.r.o. z Mostu vysoce účinný plech s označením MQG 150.
MEDIUM INTERNATIONAL I. s.r.o. Výroba těsnicí materiály Bentonit
Hydroizolační páska MQ FLEX 120 výroba a prodej Most – vysoce pružná a přilnavá
Hydroizolační páska MQ FLEX 120, kterou vyrábí a prodává společnost MEDIUM INTERNATIONAL I. s.r.o. se sídlem v Mostě, vyniká vysokou voděodolností a je vhodná pro ochranu vnitřních i vnějších rohů.
MEDIUM INTERNATIONAL I. s.r.o. Výroba těsnicí materiály Bentonit
Bentonitový těsnící pás řady MQ - výroba, prodej Most – dokonalé utěsnění spár
K dokonalému utěsnění pracovních spár nebo spár v inženýrských a vodních stavbách vyrábí společnost MEDIUM INTERNATIONAL I. s.r.o. se sídlem v Mostě elastický bentonitový těsnící pás řady MQ.
MEDIUM INTERNATIONAL I. s.r.o. Výroba těsnicí materiály Bentonit
Tepelná izolace střešního pláště a fasády - nejkvalitnější tepelně izolační materiály
Společnost SALVATOR STŘECHY s. r. o. je dodavatelem nejkvalitnějších tepelně izolačních materiálů a veškerého příslušenství pro jejich instalaci pro šikmé i ploché střechy a fasády Vašich staveb.
Membránové hydroizolace, stěrkové systémy výroba Praha
Český výrobce stavební chemie, společnost BETOSAN s.r.o. z Prahy vyrábí a zákazníkům nabízí široký sortiment produktů membránové hydroizolace a štěrkových systémů.
BETOSAN s.r.o. Hydroizolace Praha
Výprodej skladů - PUR panely
PUR panely o různých typech, délce, šířce a barvě ihned k dispozici - vyprodáváme naše skladové zásoby.
Těsnící produkty Most - perfektní ochrana před průnikem vody a utěsnění spár
Spolehlivou a perfektní ochranu před průnikem vody poskytnou pouze kvalitní těsnící produkty z široké nabídky společnosti MEDIUM INTERNATIONAL I. s.r.o. se sídlem v Mostě.
MEDIUM INTERNATIONAL I. s.r.o. Výroba těsnicí materiály Bentonit
Dodavatel střešních a stavebních materiálů pro stavbu a rekonstrukci střechy v Praze a okolí
Přijďte si vybrat kvalitní materiál pro stavbu a rekonstrukci střechy ke společnosti SALVATOR STŘECHY v Praze. Máme kvalitní střešní materiály, okapové systémy, tepelné izolace i střešní doplňky.
Profesionální izolace střech - výroba hydroizolační fólie na míru
Hydroizolační fólie na míru vyrábí společnost SALVATOR STŘECHY s.r.o., díky které budou vaše střechy mít profesionální izolaci. Zároveň je dodavatelem materiálu pro střechy ve Zlínském kraji.
Sendvičové panely Tábor
Sháníte kvalitní izolační sendvičové panely? Kompletní sortiment včetně montážního a spojovacího materiálu naleznete za dobré ceny u firmy KORES, spol. s r.o. z Tábora.
Výztuže podloží Arter vydrží i tu největší zátěž - to nejlepší pro Vaši stavbu!
Úspěšná stavba silnice, domu nebo tunelu si vyžaduje kvalitní výztuž podloží. Jedině tak si totiž můžete být jistí, že je vaše stavba bezpečná a dlouho vydrží.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o. Hydroizolační drenážní systémy Praha
Kvalitní TPO a PVC hydroizolační povlakové fólie pro izolaci plochých střech
Společnost KST MEMBRANE s.r.o. se specializuje na prodej TPO i PVC hydroizolačních povlakových fólií a dalšího střešního materiálu, který Vám dopraví přímo na Vámi určené místo po celé ČR.
Podhledové ostrůvky Knauf AMF - okamžité a elegantní řešení při nevhodné akustice
Obtěžuje Vás nadměrný hluk či nepříjemná akustika v hale, recepci, jídelně či kancelářských prostorách? Jednoduché a rychlé řešení představují podhledové ostrůvky společnosti Knauf AMF s.r.o. z Prahy.
Požární ochrana Praha - odpovědnost za lidské životy i majetek
Výroba protipožárních podhledových systémů pro ochranu životů i majetku a minimalizaci škod způsobených požárem – společnost Knauf AMF, s.r.o. Praha.