Hledáte kvalitní izolační materiály všech druhů? Jejich izolační a tepelný charakter se využívá jak ve stavebnictví, tak i ve strojírenství. Čeká na vás široký sortiment izolačních materiálů jako molitan, polystyren, polyamid, polyuretan, polypropylen, tmely, syntetický kaučuk, technické konopí, korek, pryž, teflon a mnoho dalších.

Protihluková opatření a odhlučnění pro průmysl i domácnosti
V průmyslových halách, výrobních podnicích, na silnicích ale také v domácnosti je třeba řešit protihluková opatření nebo přímo odhlučnění.
ROMAn s.r.o. Odhlučnění a protihlukové materiály
Nové akustické kryty TČ prodej Praha – zajistí útlum hluku až 25 dB
Útlum hluku až 25 dB zajistí spolehlivě nové akustické kryty TČ, které prodává ve čtyřech standardních rozměrech s možností úpravy společnosti Greif-akustika, s.r.o. z Prahy.
Greif-akustika, s.r.o. Měření modelování, snižování hluku Praha
Hydroizolace plochých střech Trutnov, izolace balkonů a teras, jezírka a bazény, zateplování
Hydroizolace plochých střech Trutnov, zateplování, zemní izolace proti vodě a radonu, povlakové izolace balkonů a teras, jezírka a bazény.
Materiál pro stavbu domu a zahrady – prodej v Ústeckém kraji
Stavební materiál za nejlepší cenu s nejvyšší kvalitou. Poskytování poradenství a řešení realizací vašich projektů zajišťuje společnost Stavebniny Černý, s.r.o.
Prodej antikorozních a izolačních systémů Denso pro ocelové potrubí
Antikorozní a izolační systémy značky Denso určené pro nátěr ocelového potrubí má v prodeji Brněnská firma MANIBS BRNO, spol. s r.o.
MANIBS BRNO, spol. s r.o. Armatury pro plynovody, vodovody
Dvojité bentonitové rohože (DBR), výroba a prodej Most – ochrana proti radonu a prosakující vodě
Dvojité bentonitové rohože (DBR) vyráběné a prodávané společností MEDIUM INTERNATIONAL I. s.r.o. z Mostu garantují duální hydroizolační ochranu i v náročných podmínkách.
MEDIUM INTERNATIONAL I. s.r.o. Výroba těsnicí materiály Bentonit
Protihluková opatření, realizace včetně produktů - vyřešte své problémy s hlukem již napořád!
Potřebujete vyřešit nebo navrhnout konkrétní protihluková opatření? Společnost Ing. Jaroslava Vrány - AVAP v Ostravě poskytuje komplexní služby v oblasti protihlukových opatření.
Exotermické a izolační materiály pro slévárenské a hutní provozy, nástavce pro ocelárny
Prodej vysoce kvalitních exotermických nástavců, vík, podnálitkových podložek i zásypů zajišťuje společnost H.A.KOVOCHEM spol. s r.o. z obce Mníšek pod Brdy.
Drenážní systémy s použitím produktů GSE FabriNet - bezpečná izolace skládek a úložišť od půdy
Drenážní potrubí kvalitně odvádí nahromaděnou vodu a zabraňuje pronikání chemikálií a nežádoucích látek do spodních vod a půdy.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o. Hydroizolační drenážní systémy Praha
Hydroizolační fólie JUNIFOL s použitím na skládkách
Hydroizolace ve stavebnictví, hydroizolační fólie pro použití na skládkách odpadů, při výstavbě nádrží, hrází, kanálů či pozemních staveb vyrábí JUTA a.s., Dvůr Králové nad Labem.
JUTA a.s. Výroba a distribuce technických textilií
Střešní a izolační bitumenové pásy vhodné pro lehké hydroizolace Semily
Jsme firma s dlouholetými zkušenostmi, rádi Vám poskytneme služby jako je odborné poradenství při výběru materiálu a konzultaci při prodeji izolačních bitumenových pásů - MPS SEMILY
Výroba a prodej EKO provazce z dřevité vlny Čestice
Nabízíme výrobu a prodej EKO provazců z dřevité vlny různých průměrů, provazce jsou vhodné jako obalový materiál - Podpalovače - Ekowood Ing. Jan Hering Čestice, Rychnov
Podpalovače - Ekowood Ing. Jan Hering
Ochrana betonových konstrukcí XYPEX
XYPEX je revoluční technologie krystalizace, která zajistí nepropustnost - ochranu betonové konstrukce pro jakoukoliv kapalinu.
NEKAP spol.s r.o. Výhradní distributor -  XYPEX, Freezteq.
Stavební materiál na tepelnou izolaci, hydroizolační materiály - prodej za výhodnější ceny
Nakupujte stavební materiál za výhodnější ceny ve stavebninách EKOČEK s.r.o. v Jiřících u Znojma. Specializujeme se na prodej materiálu na tepelnou izolaci a hydroizolačních materiálů.
Stavebniny EKOČEK
Xypex - injektážní hmoty prodej Praha - pro sanace omítek, odvlhčení zdiva
Jsme výhradním distributorem hydroizolačních materiálů značky Xypex pro obnovu omítek pomocí injektážní hmoty pro odvlhčování zdiva.
NEKAP spol.s r.o. Výhradní distributor -  XYPEX, Freezteq.
Izolace stěn, stropů a konstrukcí z přírodních konopných vláken, Česká republika
Kvalitní produkty z přírodních konopných vláken sloužící k izolaci stěn budov, stropů a konstrukcí, má v prodeji společnost KOBE-cz s.r.o. z České republiky.
Zateplovací systémy montáž sádrokartonu minerální podhledy Náchod
Izolace jsou tepelně a zvukově vysoce odolné, splňují veškeré požadavky na protipožární odolnost i energetickou účinnost budov - Zdeněk Kozák s.r.o. Náchod
Zdeněk Kozák s.r.o. Fasádní systémy a izolace Náchod
Sendvičové panely a pěnový polystyrén od ryze českého výrobce a dodavatele, zateplení
Sendvičové panely různých typů, barev i rozměrů vyrábí společnost P-SYSTEMS s.r.o. sídlící ve Vysokém Mýtě. Navrhneme a vyrobíme panely dle specifických požadavků každého zákazníka.
P-SYSTEMS s.r.o. sendvičové panely
Odvětrávané fasády - bezkontaktní zateplení fasád
Společnost ZKZ stavební s.r.o. Zlín realizuje odvětrávané fasády. Jde o bezkontaktní zateplení fasád, systém je velice vyriabilní. Působíme po celé ČR, nejen v regionu Zlínský kraj.
Výroba a prodej kvalitních izolačních materiálů ze skelných vláken
Izolační materiály ze skelných vláken, které Vás zbaví nechtěného hluku a tepla, naleznete u KOBE-cz s.r.o., certifikovaného výrobce izolačních materiálů v Pohořelicích.
Hydroizolace Praha  - široký sortiment kvalitních tmelů a nátěrů
Nežádoucí vlhkosti staveb nebo nechtěnému průsaku vlhkosti zabráníte spolehlivě s kvalitní hydroizolací od společnosti BETOSAN s.r.o. z Prahy, českého výrobce stavební chemie.
BETOSAN s.r.o. Hydroizolace Praha
Hydroizolační systémy Most – různé produkty pro stavebnictví
O dokonalou izolaci v různých podmínkách při stavbě budov, vodních děl nebo spodních staveb se spolehlivě postarají hydroizolační systémy od společnosti MEDIUM INTERNATIONAL I. s.r.o. z Mostu.
MEDIUM INTERNATIONAL I. s.r.o. Výroba těsnicí materiály Bentonit
Zateplovací systémy, tepelné a zvukové izolace Knauf
Tepelné a zvukové lze aplikovat na výstavbu nových domů, bytů, komerčních a průmyslových objektů, i v rámci rekonstrukce či modernizace stavby - Zdeněk Kozák s.r.o. Náchod
Zdeněk Kozák s.r.o. Fasádní systémy a izolace Náchod
XYPEX pro stavitele prodej Praha – statická a těsnící funkce
Společnost NEKAP spol.s r.o. z Prahy nabízí jako autorizovaný prodejce všem stavebním firmám a stavitelům sortiment kvalitních výrobků XYPEX s vynikající statickou a těsnící funkcí.
NEKAP spol.s r.o. Výhradní distributor -  XYPEX, Freezteq.
Protihlukové ploty pro rodinné domy i komerční objekty - účinná izolace proti hluku
Účinná izolace proti hluku - to jsou protihlukové ploty od českého výrobce ROMAn s.r.o. z Prahy. Využívají se jak u rodinných domů, tak v komerčních prostorech.
ROMAn s.r.o. Odhlučnění a protihlukové materiály