Pro bezpečné a komfortní využívání elektroinstalace je potřebný kvalitní elektroinstalační materiál. Obsahem tohoto materiálu jsou nejen zásuvky, spínače a vypínače, ale i kabeláž, jističe, pojistky a také zvonky, přístroje pro signalizace a mnohé další komponenty.

RISER kabely s příslušenstvím vhodné pro horizontální i vertikální FTTH rozvody
Ostravská společnost Opticord.cz s.r.o. poskytuje prodej RISER kabelů společně s příslušenstvím, které jsou vhodné pro horizontální i vertikální FTTH rozvody bez nutnosti přerušení kabelu při odbočení
Kabeláž, kabelové svazky, konektory pro motorsport-výroba na míru
Na dodávky kabeláže a konektorů pro motorsport se zaměřuje firma Ray Service. Kabelové svazky a konektory vytváříme na míru. Výroba je ve Starém Městě-region Uherské Hradiště.
Prodejna elektroniky - široký sortiment elektro spotřebičů a příslušenství včetně repasování baterií
Prodejna Elcon Zlín se zaměřuje na prodej veškerého elektra. Pořídíme Vám elektronické spotřebiče a příslušenství, elektro materiál, slaboproud a zrepasujeme Vám starou akumulátorovou baterií.
Kruhové konektory pro vojenské a náročné aplikace ITT Canon-dodávka
Společnost Ray Service z okresu Uherské Hradiště představuje část svého sortimentu - kruhové konektory pro vojenské a náročné aplikace ITT Canon.
Rozváděče nízkého napětí NN pro výrobu a distribuci elektrické energie
Rozváděče nízkého napětí pro výrobu a distribuci elektrické energie v jaderných,vodních i solárních elektrárnách Vám zajistí společnost Elektro Kroměříž a.s., konstruktér i výrobce.
Měřící transformátory proudu prodej Praha – rychlé dodání za rozumnou cenu
Pokud hledáte prodejce měřících transformátorů proudu s rychlým termínem dodání a za rozumnou cenu, obraťte se s důvěrou na společnost KRALgroup se sídlem v Praze.
KRALgroup elektroměry - transformátory - e-shop
Strukturovaná kabeláž a CPR? Pro KTP žádný problém!
Od 1. července 2017 se stala závaznou Evropská vyhláška č. 305/2011 neboli CPR, zabývající se požární bezpečností výrobků uvnitř staveb.
Dovoz elektrotechnického materiálu pro průmyslové využití Praha – nabídka od světových výrobců
Dovozem elektrotechnického materiálu od světových výrobců se zabývá a své služby zákazníkům nabízí společnost Mechatronic spol. s r.o. se sídlem v Praze.
Mechatronic, spol. s r.o. LEMO konektory
Skříň elektroměru výroba Praha – záruka průmyslové kvality
Skříně elektroměru v několika provedeních v průmyslové kvalitě a s transparentním víkem vyrábí a nabízí společnost Spelsberg spol. s r.o. se zastoupením v Praze.
SPELSBERG spol.s r.o. Elektroinstalační materiál Praha
Zakázková výroba rozvaděčů, elektrorozvaděčů, elektromontážní práce
Zakázková výroba rozvaděčů, plastových či kovových rozvodných skříní, elektromontážní práce, rozvody a revize elektro realizuje společnost Elektro Jelínek - Miroslav Jelínek, Tábor.
Prázdné skříně pro průmyslové použití Praha – kvalitní materiály pro dlouhou
Společnost Spelsberg spol. s r.o. se zastoupením v Praze nabízí široký výběr prázdných skříní pro průmyslové použití z kvalitních materiálů zaručujících dlouhou životnost.
SPELSBERG spol.s r.o. Elektroinstalační materiál Praha
Instalační systémy do betonu Praha - dlouhá životnost a snadná montáž
Širokou nabídku instalačních systémů do betonu vyrobených z kvalitních materiálů s dlouhou životnost a snadnou a rychlou montáž nabízí společnost Spelsberg spol. s r.o. se zastoupením v Praze.
SPELSBERG spol.s r.o. Elektroinstalační materiál Praha
Wall-mount PREMIUM Split RUD - prémiový nástěnný univerzální rozvaděč dělený
Prémiový nástěnný rozvaděč Wall-mount PREMIUM Split RUD s dělenou konstrukcí prodává společnost Kabel Trade Praha, s.r.o. umožňuje přístup k instalované technice ze všech stran.
Elektroinstalační materiál a osvětlení, velkoobchod s elektromateriálem
Kratochvíl a Voráček, s.r.o. je společnost z Nové Paky, jejíž hlavní činností je prodej elektroinstalačního materiálu a osvětlení. Provozujeme také velkoobchod s anténní a satelitní technikou.
Horkovzdušné ventilátory pro správnou funkci elektra (Praha)
Elektrická zařízení a rozvaděče jsou velmi citlivé a je třeba o ně správně pečovat. Reálné klimatické podmínky však často nejsou pro jejich správnou funkci ideální. Pro takové případy je tu společnost STEGO, která je již přes 30 let dodavatelem v oblasti řízení teploty ve skříních elektrických rozvaděčů. V naší nabídce najdete například velmi ...
Trafostanice, prodej nových i repasovaných transformátorů, jejich revize, servis a údržba
OSEP, spol. s r.o., firma poskytující služby v oboru elektrotechnických zařízení vysokého a velmi vysokého napětí. Zabýváme se prodejem a servisem transformátorů, služby poskytujeme po celé ČR.
Napájení zařízení při výpadku veřejné sítě – nebudete bez proudu
Nepřerušovaný provoz energetických, telekomunikačních a strojních zařízení při výpadku veřejné sítě z důvodu havárie nebo plánované odstávky zajistí napájení od společnosti SUM s.r.o. z Prahy.
Transformátory jednofázové, trojfázové a toroidní, výroba i na zakázku
Transformátory jednofázové, trojfázové a toroidní, stroj na přeměnu elektrického napětí, prodej a výrobu i na zakázku zajišťuje společnosti BOHEMIA - Trafo s.r.o.
Kanálové vestavné krabice prodej Praha – kvalitní s dlouhou životností
Společnost Spelsberg spol. s r.o. se zastoupením v Praze prodává široký sortiment kvalitních kanálových vestavných krabic s dlouhou životností pro vestavbu do parapetních kanálů.
SPELSBERG spol.s r.o. Elektroinstalační materiál Praha
Hromosvody, bleskosvody a další příslušenství k hromosvodům - výroba a prodej
Specializovaná firma KOVOBLESK KPS OPAVA s.r.o. vyrábí hromosvody, bleskosvody a další příslušenství k hromosvodům.
KOVOBLESK KPS OPAVA s.r.o.
Prodej příslušenství do rozvaděčů – doplňky do chladu i tepla
Abyste u naší firmy STEGO našli všechno kompletní, zaměřujeme se i na doplňky, které Vám naše výrobky vylepší. Jako příslušenství nabízíme zásuvky, kompenzátory tlaku a doplňky k usnadnění práce uvnitř rozvaděče. Příslušenství jsou navrhnuty tak, aby splňovala požadavky prostoru rozvaděčů. Omezené prostory rozvaděčů nutí naše techniky, aby ...
Nový dveřní spínač DS 013 prodej Praha – flexibilní a použitelný do většiny rozváděčů
Nový dveřní spínač DS 013 s posuvným mechanismem přestavitelným bez nutnosti použití nářadí prodává společnost STEGO Czech s.r.o. se sídlem v Praze.
Chytrý dům-inteligentní elektroinstalace, ovládání domu, domácnosti
Inteligentní ovládání domu, domácnosti sníží náklady na provoz domu a chytrý dům Vám poskytne komfort. Realizace inteligentní elektroinstalace v okrese Zlín provádí firma KVE-mont.
Rozpojovací jistící skříně Rokycany - pro venkovní i zemní vedení nízkého napětí
Rozpojovací jisticí skříně se využívají při rozbočování, rozpojení, připojení nebo i jištění rozvodů NN. Skříně nabízíme pro zemní a venkovní vedení nebo pro zemní vedení s dělenou přípojnicí.
ELPLAST-KPZ Rokycany, spol.s r.o. Vývoj a výroba rozváděčů Rokycany
Průmyslové kabely a vodiče, kabely pro motory, servopohony, datové, flexibilní, výroba
Průmyslové kabely a vodiče, kabely pro motory, servopohony, fotovoltaiku, datové a flexibilní kabely, kabelové příslušenství vyrábí společnost Helukabel CZ s.r.o.
Helukabel CZ s.r.o. Výroba a prodej kabelů Kladno