Pro bezpečné a komfortní využívání elektroinstalace je potřebný kvalitní elektroinstalační materiál. Obsahem tohoto materiálu jsou nejen zásuvky, spínače a vypínače, ale i kabeláž, jističe, pojistky a také zvonky, přístroje pro signalizace a mnohé další komponenty.

Ochranu citlivých elektrických a elektronických komponentů
O spolehlivou ochranu citlivých elektrických a elektronických komponentů v reálných klimatických podmínkách se postará široký sortiment výrobků společnosti STEGO Czech s.r.o. se sídlem v Praze.
Ochrana před přepětím Saltek - svodiče přepětí a bleskových proudů
Obchodní společnost ARGOS ELEKTRO je zaměřená na elektroinstalační materiál a ve svém sortimentu nabízí ochranu před předpětím značky Saltek, kde naleznete svodiče přepětí a bleskových proudů.
Prodej samoregulačních kabelů pro okapy bez rampouchů a převisů
Bezpečný průchod pod okapy Vašeho domu bez rizika zranění při pádu rampouchů a převisů zajistí v zimě samoregulační kabely, které prodává společnost ELSTAP - Janovský Jan sídlící v Mostě.
Protipožární výrobky od společnosti Spelsberg – z prověřených žáruvzdorných materiálů
Protipožární výrobky od společnost Spelsberg spol. s r.o. z Prahy jsou vyrobené z prověřených žáruvzdorných a ohnivzdorných materiálů zaručujících bezpečnou funkci elektrických zařízení.
SPELSBERG spol.s r.o. Elektroinstalační materiál Praha
AK - Malý rozvaděč – pro interiérové i exteriérové sestavy
Jeden rozvaděč vhodný pro venkovní i vnitřní použití? To je AK – malý rozvaděč s technologií air od společnosti Spelsberg spol. s r.o. se zastoupením v Praze.
SPELSBERG spol.s r.o. Elektroinstalační materiál Praha
Materiál pro elektroinstalace, elektromontáže, ocelová lanka - prodej, eshop
Firma Metalfix s.r.o. se zabývá dodávkou, prodejem veškerého materiálu pro elektroinstalace a elektromontáže, ocelových upevňovacích dílů a patří mezi specialisty ve světě upevnění.
Elektroměrové rozvaděče Rokycany
Elektroměrové rozvaděče pro přímé i nepřímé měření v provedení vestavném nebo v provedení samostatného pilíře či skříňky k uchycení na stožár nebo stěnu nabízí Elplast – KPZ Rokycany, spol. s r.o.
ELPLAST-KPZ Rokycany, spol.s r.o. Vývoj a výroba rozváděčů Rokycany
Rozbočovací krabice, plastové, plechové a zásuvkové rozvaděče Praha
Společnost ELS Spelsberg vyrábí kvalitní elektroinstalační materiál a také jej velkoobchodně prodává firmám i jednotlivým řemeslníkům. Najdete ji v Praze.
SPELSBERG spol.s r.o. Elektroinstalační materiál Praha
Výroba rozvodných zařízení Praha – kvalita, spolehlivost, flexibilita
Díky své flexibilnosti a spolehlivosti naleznou rozvodná zařízení nízkonapěťových sítí vyráběná společností SPELSBERG spol. s r.o. z Prahy široké využití nejen v mnoha odvětvích průmyslu.
SPELSBERG spol.s r.o. Elektroinstalační materiál Praha
Výroba rozváděčů Rokycany
Výrobou rozváděčů z moderních materiálů dle harmonizovaných evropských norem se zabývá společnost Elplast – KPZ Rokycany, spol. s r.o.
ELPLAST-KPZ Rokycany, spol.s r.o. Vývoj a výroba rozváděčů Rokycany
Speciální kabely Kladno – výroba na míru
Nevyhovují běžné kabely Vašim specifickým požadavkům? Společnost Helukabel CZ s.r.o. se sídlem v Kladně nabízí výrobu speciálních kabelů a vodičů na míru včetně odborného návrhu.
Helukabel CZ s.r.o. Výroba a prodej kabelů Kladno
Prodej plastových rozvaděčů a elektroinstalačních výrobků z plastů
Společnost RUDOLF LANGER s.r.o. se zaměřuje na služby v energetice. V naší prodejně v Opavě naleznete plastové rozvaděče a elektroinstalační výrobky z plastu.
RUDOLF LANGER s.r.o.
Optické kabely, materiál pro datové, telekomunikační sítě – prodej, velkoobchod
Optické kabely, materiál pro datové i telekomunikační sítě a další instalační materiál prodává ve svém velkoobchodě společnost Opticord CZ s.r.o.
Rozvaděče pro veřejné osvětlení Rokycany
Široký výběr rozvaděčů pro veřejné osvětlení z kvalitních materiálů zaručujících dlouhou životnost a nutnost minimální údržby nabízí společnosti Elplast – KPZ Rokycany, spol. s r.o.
ELPLAST-KPZ Rokycany, spol.s r.o. Vývoj a výroba rozváděčů Rokycany
Přístroje a rozvaděče VN Teplice – prodej a distribuce, servis a opravy
Společnost VFSERVIS s.r.o. se sídlem v Teplicích nabízí své služby v oblasti prodeje, distribuce, ale také oprav a servisu přístrojů a rozvaděčů VN.
VFSERVIS s.r.o. Přístroje a rozvaděče Teplice
Přípojkové skříně Rokycany
Velký výběr přípojkových skříní pro smyčkové připojení zemním kabelem nebo koncové připojení kabelem nabízí společnost Elplast – KPZ Rokycany, spol. s r.o.
ELPLAST-KPZ Rokycany, spol.s r.o. Vývoj a výroba rozváděčů Rokycany
Výrobce nízkonapěťové transformátory
Výrobce nízkonapěťové transformátory firma KPB INTRA s.r.o. je zabývá vývojem, výrobou i samotným prodej. Transformátory nízkého napětí, dělené trafa na rozvodnici a na kabel.
Výroba kabeláže a kabelových svazků
Společnost Ray Service ze Starého Města u Uherského Hradiště se zabývá výrobou kabeláže a kabelových svazků, dodává kabelové komponenty od světových výrobců.
Úložné systémy pro kabely z oceli, hliníku, PVC Vás přesvědčí vysokou kvalitou
Ucelená systémová řešení pro moderní elektroinstalace zajistí úložné systémy pro kabely z oceli, hliníku a PVC vyrobené ve vysoké kvalitě od společnosti Niedax-Kleinhuis s.r.o.
Optické rozvaděče a vany v různých variantách pro ukončení optických kabelů
Velkoobchodní prodej optických rozvaděčů a van v různých variantách, které se využívají zejména pro ukončení optických kabelů zajišťuje společnost Opticord.cz s.r.o. se sídlem v Ostravě.
Kabelové svazky, kabeláž pro leteckou techniku - zakázková výroba
Společnost Ray Service dodává kabeláž, kabelové svazky a konektory pro leteckou techniku. Ke každému projektu přistupujeme individuálně, zakázková výroba probíhá dle standardů pro leteckou techniku.
Rozvaděče Rokycany
Pokud hledáte širokou nabídku katalogových rozvaděčů i specifických rozvaděčů na míru, obraťte se s důvěrou na společnost ELPLAST-KPZ Rokycany, spol. s r.o.
ELPLAST-KPZ Rokycany, spol.s r.o. Vývoj a výroba rozváděčů Rokycany
Staveništní rozváděče Cheb
Společnosti ELROZ, a.s. sídlící v okrese Cheb nabízí řešení pro potřeby měření spotřeby elektrické energie mobilních zařízení nebo pohyblivých elektrických spotřebičů v podobě staveništních rozvaděčů.
Kabelové svazky a komponenty pro speciální stroje, zdravotní, dopravní techniku
Společnost Ray Service dodá návrhy na kabelové svazky a komponenty pro speciální stroje, dopravní i zdravotní techniku. Výroba probíhá na provozovně Staré Město-region Zlín.
Elektroměrové rozvodnice nízkého napětí Cheb
Stavíte? Rekonstruujete? Pak se neobejdete bez elektroměrových rozvodových skříní nízkého napětí, které nabízí společnost ELROZ, a.s. sídlící ve městě Plesná v okrese Cheb.