Interiérové a exteriérové fasádní barvy, laky, lazury a nátěrové hmoty, ale také syntetické barvy, speciální barvy na dřevo, kov, beton, střechy nebo univerzální vodou ředitelné barvy Vám budou namíchány v odstínu podle vzorníku nebo podle Vašeho přání včetně možnosti zakoupení doplňkového sortimentu malířských potřeb.

Přírodní olejové lazury Remmers pro nátěry a ochranu dřeva v exteriéru
Ošetřete dřevo v exteriéru kvalitními přípravky Remmers, které dodává firma Král-barvy, s.r.o., působící v okolí Přerova a Hranic. Vsaďte na přírodní olejové lazury 3v1 pro ploty i pergoly.
Král - barvy, s.r.o.
Spreje se zinkem pro retušování a ochranu – nejúčinnější forma tohoto kovu na dnešním trhu
Spreje se zinkem pro retušování a ochranu si pořídíte na prodejně firmy KVP servis s.r.o. v Opavě. Spreje ZINC a METAL ZINC patří mezi nejprofesionálnější retušovací pomůcky na našem trhu.
KVP servis s.r.o.
Míchání barev na počkání - profesionální tónovací centrum, široký výběr z desetitisíců odstínu
Firma ABC barvy s.r.o. Vám nabízí míchání barev na počkání v Opavě. Poskytneme Vám široký výběr z desetitisíců odstínů a v našem míchacím tónovacím centru Vám namícháme odstín, který si budete přát.
ABC barvy s.r.o. Barvy laky komplet
Interiérové a fasádní barvy Liberec -  změní váš dům k nepoznání  - česká výrobní firma
Chcete, aby váš dům vypadal opět jako nový, ale na nákladnou rekonstrukci nemáte peníze? Společnost Tomeš pro vás má řešení.
Tomeš VSH s.r.o. výroba stavebních hmot Stavební chemie Jablonec nad Nisou
Vodouředitelné univerzální, malířské, fasádní barvy a fasádní omítky e-shop
Vodouředitelné barvy a omítky nakupujte prostřednictvím e-shopu barvy-laky-prodej.cz. Na výběr máme univerzální, malířské, fasádní barvy a fasádní omítky, vodouředitelné laky.
Barvy M.J.Final, s.r.o.
Kvalitní ochrana dřeva – nátěry na dřevo, lazury a oleje značek Remmers, Sokrates a dalších
Kvalitní nátěry na dřevo, lazury, oleje, vosky, krycí emaily a další přípravky značek Sokrates, Remmers a dalších naleznete na prodejně firmy KMB barvy s.r.o. v Havířově- Šumbarku.
KMB barvy, s.r.o. Nátěrové hmoty
Ředidla, penetrace, přípravky na likvidaci plísní na zdi, protiplísňová interiérová barva
Ředidla na barvy a penetrační nátěry proti skvrnám prodává v Litovli firma Barvy M.J.Final, s.r.o. Pořídíte u nás i přípravky na likvidaci plísně na zdi nebo protiplísňové interiérové barvy.
Barvy M.J.Final, s.r.o.
Barvy, laky i impregnace od regionálních výrobců za rozumné ceny
V našem specializovaný velkoobchodě nátěrových hmot SILESIA COLOR v Ostravě naleznete kvalitní barvy, laky i impregnace od regionálních výrobců za rozumné ceny
SILESIA COLOR OSTRAVA Velkoobchod barvy, laky Ostrava
Tenkovrstvé, vodou ředitelné fasádní omítky a barvy Paulín - vysoká kvalita a odolnost
Prodejem tenkovrstvých, vodou ředitelných fasádních omítek a barev Paulín se zabývá společnost Král - barvy, s.r.o. se sídlem Hranice IV – Drahotuše. Barvy se vyznačují vysokou kvalitou a odolností.
Král - barvy, s.r.o.
Interiérové barvy Primalex na vnitřní zdi včetně penetrací - míchání barev
Velký výběr interiérových barev Primalex na vnitřní zdi včetně penetrací naleznete na prodejnách firmy Král - barvy v Hranicích nebo Drahotuších. Barvy vám také rádi namícháme dle vašeho přání.
Král - barvy, s.r.o.
Materiál pro suchou výstavbu – sádrokartonové desky, profily, tmely, tepelná izolace
Veškerý potřebný materiál pro suchou výstavbu, jako jsou sádrokartonové desky, profily, tmely a tepelná izolace a další příslušenství za výhodné ceny prodávají Stavebniny Ekoček.
Stavebniny EKOČEK
Olejové nátěry venkovních teras, pergol a dřevěných konstrukcí přípravky Remmers
Ošetřete venkovní dřevěné konstrukce kvalitními olejovými nátěry, které prodává v okolí Hranic, Lipníku nad Bečvou firma Král-barvy, s.r.o. Přípravky Remmers jsou vhodné pro pergoly i terasy.
Král - barvy, s.r.o.
Vodou ředitelná jednovrstvá barva Aquarex na kov, plechové střechy, okapy, ploty, vrata
SILESIA COLOR je specializovaný velkoobchod nátěrových hmot v Ostravě, kde si v jeho sortimentu můžete vybrat také vodouředitelnou jednovrstvou barvu Aquarex na plechové střechy, okapy, ploty i vrata.
SILESIA COLOR OSTRAVA Velkoobchod barvy, laky Ostrava
Přírodní nátěry na dřevo Osmo - barva, která chrání venku i uvnitř
Dřevo potřebuje ochranu a péči, proto jsou zde přírodní nátěry na dřevo Osmo. Zakoupíte je v prodejně nátěrových hmot Král - barvy, s.r.o. v Hranicích a Drahotuších.
Král - barvy, s.r.o.
Prodej a míchání barev – tónovací centrum
V prodejně barev M.J. Final v Litovli pořídíte široký sortiment malířských, fasádních a dalších typů barev. Postaráme se i o míchání barev v tónovacím centru.
Barvy M.J.Final, s.r.o.
Oleje na dřevěné terasy a nábytek za akční ceny
Připravte Vaši dřevěnou terasu a nábytek na léto s výhodnou nabídkou přírodních impregnačních olejů a dalších prostředků na terasy od BOMA PARKET s.r.o.
BOMA PARKET s.r.o. Dřevěné, laminátové a vinylové podlahy
Barvy, lazury a oleje na dřevo pro venkovní i vnitřní krycí nebo tónovací ochranné nátěry
Kompletní sortiment barev, lazur a olejů na dřevo zakoupíte v prodejně Barvy M.J.Final, s.r.o. Prodáváme krycí nebo tónovací nátěry na dřevo pro venkovní i vnitřní použití renomovaných výrobců.
Barvy M.J.Final, s.r.o.
Kvalitní fasádní nátěry, barvy, fasády - míchání barev.
Vysoce kvalitní míchání nátěrů a barev pro fasády od spolehlivé značky vám poskytne firma STAVEBNINY VAJBAR s.r.o. v Bořeticích - fasádní nátěry, barvy, barevné omítky.
STAVEBNINY VAJBAR s.r.o.
Prodej průmyslových, antikorozních akrylových barev DISOLAC, které jsou vysoce odolné
Prodejem a mícháním průmyslových, antikorozních, akrylových barev na kov DISOLAC se zabývá společnost JANKŮ AUTOLAKY s.r.o. v Ostravě. Vyznačují se vysokou odolností, vhodné i na podvozky.
JANKŮ AUTOLAKY s.r.o. Průmyslové barvy Ostrava
Akrylátové barvy pro kreativní tvorbu v malém balení – metalické, matné, lesklé, efektové, patinovací
Široký sortiment akrylátových barev v malém balení pro použití v interiéru i exteriéru zakoupíte na-eshopu barvyartemiss.cz. Prodáváme akrylové barvy metalické, matné, lesklé, efektové i patinovací.
barvyartemiss.cz, s.r.o.
Barvy na obnovu nátěrů po zimě - jarní nátěry na dřevo, kov i beton
SILESIA COLOR je specializovaný velkoobchod nátěrových hmot v Ostravě, kde najdete také barvy vhodné na jarní nátěry dřeva, kovu i betonu.
SILESIA COLOR OSTRAVA Velkoobchod barvy, laky Ostrava
Bez dobrého dřeva a chemické ochrany budou krovy v ohrožení
Česká značka BOCHEMIT, která je na našem trhu už 50 let, společnosti Bochemie nabízí ochranné prostředky proti dřevokaznému hmyzu, houbám i plísním. Ošetřené dřevo je základ kvalitní střechy.
BOCHEMIT přípravky na ochranu dřeva
Prodej barev, míchání barev, ABC COLOR STAVEBNINY s.r.o.
Společnost ABC COLOR STAVEBNINY s.r.o. nabízí široký sortiment barev na veškeré podklady a také se zabývá mícháním barev.
ABC COLOR STAVEBNINY s.r.o. Prodej stavebních materiálů Kopřivnice
Nenechejme zdomácnět dřevomorku domácí - ochrana dřeva a řeziva
Přípravky BOCHEMIT® zajistí spolehlivou ochranu dřeva. V BOCHEMII BOHUMÍN jsou vyráběny přípravky, které Vám zajistí ochranu proti dřevomorce domácí, dřevokazným houbám nebo dřevokazným plísním.
BOCHEMIT přípravky na ochranu dřeva
Malířské barvy ve slevě – kvalitní a nejlevnější nátěrové hmoty v širokém okolí
Kvalitní interiérové malířské barvy s vysokým krytím za nejlepší ceny v okolí zakoupíte v prodejně barev Unno Universal s.r.o. v Šumperku.
Unno universal s.r.o