Prodej a pronájem stavebních mechanizací a strojů vám nabízí široké možnosti výběru pro různé druhy staveb. Můžete si vybrat řezače, pily, vrtačky, frézy, hladičky, vibrační desky, lišty, pěchy, lámačky, míchačky, brusky, kladkostroje, minirypadla, nakladače, plošiny, čistící a úklidová technika a další možnosti.

Prodej a servis ruční bourací technika Jablonec nad Nisou - benzinová, pneumatická, hydraulická kladiva
Nabízíme kompletní servisní služby veškeré ruční bourací techniky, prodej ruční bourací techniky - Acstroje, s.r.o. Jablonec nad Nisou
Pronájem a půjčovna elektrocentrály i se svářečkou - snadné napájení zařízení
Společnost Unicon Ostrava s.r.o. z Ostravy se specializuje na krátkodobé i dlouhodobé pronájmy stavební mechanizace. Zapůjčit si u ní můžete pravidelně servisované elektrocentrály i se svářečkou.
Motorové kolečko Muck-truck, Max-truck
Motorové kolečko Muck/Max-truck je ideální pomocník pro stavby, zemědělství, zahradu.
ZDENĚK VORLICKÝ, stavební stroje Praha stavební míchačky e-shop
Stavební mechanizace všeho druhu pro vaše úspěšné realizace staveb - půjčovna
Potřebné vybavení pro vaše úspěšné realizace staveb vám zajistí stavební firma GEMO a.s. Půjčovna je vybavena kvalitními stroji všeho druhu.
Stavební výtahy, shozy, lešenářské vrátky GEDA, výhradní distributor, Praha
Stavební výtahy šikmé či svislé, shozy sutě, lešenářské vrátky GEDA prodává, pronajímá a servisuje výhradní distributor společnost ASTA, spol. s r.o., Praha.
Půjčovna nářadí a stavební techniky včetně dopravy - elektrocentrály, vibrační desky, pily i kladiva
K práci na stavbě je často potřeba speciální technika, proto se obraťte na firmu Kontejnery Müller s.r.o. v Olomouci, která vám zajistí zapůjčení potřebného nářadí a stavební techniky včetně dopravy.
Nové a použití stavební stroje, náhradní díly a příslušenství, prodej a servis
Stavební, demoliční stroje a technika, příslušenství a spotřební materiál k těmto strojům prodává a servisuje společnost Vladimír Zelenka – VZ service, České Budějovice.
Revize stavebních a zemních strojů Rakovník zamezí úrazům a škodám
Záleží Vám na zdraví Vašich zaměstnanců a bezproblémovém chodu Vaší firmy? Nechávejte pravidelně dělat revize Vašich stavebních a zemních strojů. Tyto služby nabízí firma Jan Šlegr z Rakovníka.
Jan Šlegr Rekvalifikační kurzy a školení Rakovník
Půjčovna stavební mechanizace dlouhodobá, jednodenní - zařízení a stroje v nejlepší kvalitě
Zařízení a stroje si můžete jednoduše zapůjčit dlouhodobě či jednodenně u firmy Unicon Ostrava s.r.o., která provozuje půjčovnu stavební mechanizace a dbá na tu nejlepší kvalitu půjčovaných strojů.
Stavební stroje DYNAPAC – s vysokou výkonností a trvalou provozuschopností
Autorizovaný prodejce, společnost DYWI servis CZ s.r.o. z Říčan, nabízí výkonné stavebních stroje a stroje pro hutní techniku a kompresory s trvalou provozuschopností.
DYWI servis CZ s.r.o. Stroje značky DYNAPAC v ČR
Odvlhčovač, vysoušeč vzduchu Desa DHP 45 za akční cenu
Profesionální kondenzační odvlhčovač Desa velice účinně snižuje vlhkost na stavbách, ale i skladech, archívech, nebo sportovištích.
Půjčovna stavebních strojů a mechanizace - lešení, oplocení
Hledáte-li spolehlivou firmu, která vám zajistí půjčení stavebních strojů a mechanice, pak kontaktujte společnost GEMO a.s., kde vám zapůjčí lešení, oplocení i silniční panely.
Půjčovna stavebních strojů a stavební techniky, profi stavební nářadí
Půjčovna stavebních strojů a stavební techniky, profi stavební nářadí, stroje pro stavebnictví a opravárenství od firmy IVK, s.r.o. v Hustopečích.
IVK, s.r.o.
Stavební mechanizace a nářadí, vibrační lišty, desky, pilové kotouče, výroba
Stavební mechanizaci, nářadí, vibrační lišty, desky, pilové kotouče, míchadla, podlahové rošty, hladičky betonu vyrábí společnost PROGRESSA s.r.o. se sídlem v okrese Ústí nad Orlicí.
Kvalitní prostředek proti pádu při práci pomocí bezpečnostního postroje Technic
Naše firma Emkol s.f. Ing. Josef Koukal Litomyšl se zabývá zabezpečovací prostředky proti pádu z výšky - Eshop stavební mechanizace
Manipulační kleště závěsné jeřábové
Výhodný prodej přes Eshop manipulačních jeřábových závěsných kleští zejména pro stavby, kde zefektivňují přepravu materiálu - Emkol s.f. Ing. Josef Koukal Litomyšl
Prodej a servis stavebních strojů Praha 10 -   značek Putzmester, Pft, Turbosol, Lievers, Honda
Společnost BB building sanace s. r. o. prodává a poskytuje servis na stavební stroje mnoha renomovaných značek.
Žlabová míchačka s vertikálním šrotovníkem vyrobená firmou TAURUS
Vyrábíme stroje určené především pro dodávky krmných směsí včetně linek a dopravníků - TAURUS, s.r.o., Chrudim
Provoz půjčovny s možností pronájmů stavebních strojů na zemní a výkopové práce
Provoz půjčovny s možností pronájmů stavebních strojů na zemní a výkopové práce, stroje k sečení trávy a další nabízí firma Tesma stavitelství v Jaroměřicích nad Rokytnou.
TESMA Jaroměřice s.r.o. technické služby
Zajištění technických praci a služeb pro města a obce
Poskytoval technických služeb pro města a obce a jiné subjekty, pokládky chodníků, dlažeb, půjčování stavebních strojů, sečení trávy od firmy TESMA Jaroměřice s.r.o.
TESMA Jaroměřice s.r.o. technické služby
Půjčovna bednění Chlumec – TEROM
Zajistěte si včas ke své práci spolehlivé a kvalitní stavební bednění s univerzálním využitím.
Středisko Doprava a mechanizace Plzeň – zapůjčení strojů a opravy aut
Potřebujete zapůjčit stroje pro mechanizaci nebo opravit nákladní automobily značek Tatra, Avia, Multicar? Kontaktujte středisko Doprava a mechanizace společnosti EKA-KOMPLET s.r.o. z Plzně.
Stavební stroje, nakladače, rypadla, servis, oprava, náhradní díly
Stavební stroje, mechanizace, nakladače, rypadla, servis, oprava hydrauliky, diagnostika elektro systémů, dodávka náhradních dílů a další zajistí společnost TOBOS CZ, s.r.o., se sídlem v Brně.
Půjčovna stavebních strojů Praha 10 – včetně uvedení do provozu a zaškolení
Pokud stavíte či přestavujete, jistě oceníte možnost zapůjčení stavebních strojů jako jsou omítací stroje či stroje na dopravu betonové směsi, které nabízí firma BB building sanace, s.r.o. z Prahy 10.
Stahovací vibrační lišta Enar Tornádo H s hliníkovým profilem a čtyřtaktním motorem Honda
Stahovací lišty se používají na srovnávání a utužení navezeného betonu především na velkých plochách - Emkol - Ing. Josef Koukal Litomyšl