Prodej a pronájem stavebních mechanizací a strojů vám nabízí široké možnosti výběru pro různé druhy staveb. Můžete si vybrat řezače, pily, vrtačky, frézy, hladičky, vibrační desky, lišty, pěchy, lámačky, míchačky, brusky, kladkostroje, minirypadla, nakladače, plošiny, čistící a úklidová technika a další možnosti.

Servis stavební techniky České Budějovice
Servis kráčivých rypadel, repase podvozku a hydraulických kladiv, opravy motorů, převodovek a hydraulických soustav a další služby Vám nabízí Vladimír Zelenka – VZ service v Českých Budějovicích.
Brusky a stavební technika Kolín
Zabýváme se především zámečnickou výrobou a obráběním včetně předúpravy a broušení podlah, přírodních hornin a betonových konstrukcí - V.Radoň a spol. Strojírna Velim v.o.s. Kolín
Půjčovna stavební mechanizace - krátkodobý, dlouhodobý pronájem
Společnost ŠVEHLÁK Zlín, s.r.o. působí jako půjčovna stavební mechanizace pro potřeby zákazníků v regionu Zlínský kraj. Domluvíte si u nás krátkodobý i dlouhodobý pronájem.
Speciální a manipulační technika, zemědělské a stavební stroje, prodej, pronájem, servis
Kvalitní mechanizací pro zemní a výkopové práce disponuje společnost TRANSTECHNIK CS, spol. s r.o. z Prahy 10. Připraveny máme rýhovače, štěpkovače, vyrovnávače terénu včetně zemních pluhů.
Prodej, oprava i servis podvozkové díly pro stavební stroje, pásové podvozky
Prodej, oprava i servis podvozkové díly pro stavební stroje, pásové podvozky od firmy RENOMAG spol. s r.o. Široký sortiment podvozkových dílů pro bagry, buldozery a další stroje.
Drtící a třídící lžíce, drcení, třídění a recyklace
Produkty pro třídění, drcení a recyklaci dodává společnost RENOMAG spol. s.r.o., působící v okolí Rosic a Brna. Jsme výhradními zástupci značek INTERTRACTOR, ESCO, PASSINI GROUP.
Použité stavební stroje Volvo, JCB, Caterpillar, Takeushi, prodej, bazar, pronájem
Kvalitní hydraulické stroje seženete u společnosti HYDRAULIKSERVIS I s.r.o. z Bohuňovic u Olomouce. Zajišťujeme prodej, opravu i profesionální servis stavebních strojů.
Prodej nových i použitých stavebních strojů České Budějovice
Stavební technika, nové a zánovní strojní vybavení do stavebnictví, bagry, demoliční kleště, prosévací nůžky, díly – zuby, řetězy a čepy dodá Vladimír Zelenka – vzservice.
Přesná diagnostika filtru DPF osobních, nákladních vozidel i stavebních strojů
Kromě stavební činnosti firma OSP spol s.r.o. také zajišťuje přesnou diagnostiku filtru DPF osobních, nákladních vozidel a stavebních strojů v Moravském Krumlově a jeho blízkém okolí.
Půjčovna kvalitní profesionální stavební mechanizace za dostupnou cenu
Nabízíme výhodné půjčení kvalitních profesionálních stavebních strojů a mechanizace
Vysoušeče, odvlhčovače, Praha, eshop - Aby Vás netrápila vlhkost
Kondenzační odvlhčovače vzduchu jsou velikým pomocníkem všude tam, kde je na závadu nadměrná vlhkost vzduchu a prostředí.
ZDENĚK VORLICKÝ, stavební stroje Praha stavební míchačky e-shop
Stavební stroje, servis a prodej rypadel, bagrů, minibagrů, rypadel, buldozerů
Stavební stroje, rypadla, bagry, minibagry, buldozery, traktorbagry, mobilní drtiče, kvalitní opravy, servis od firmy RENOMAG spol. s r.o., z okresu Brno-venkov.
Stroje a materiály pro opravy a údržbu komunikací - cestářská technika nejvyšší úrovně
Stroje a materiály té nejvyšší úrovně pro opravy a údržbu povrchů dálnic, silnic, mostů a dalších komunikací seženete u firmy REKMA, spol. s r.o. z Břeclavi.
REKMA, spol. s r.o.
Profesionální servis stavební mechanizace – vibrační desky a pěchy, elektrocentrály a hydraulická kladiva
Profesionální záruční i pozáruční servis stavební mechanizace zajistí společnost Unicon Ostrava s.r.o., zaměřující se na vibrační desky a pěchy, elektrocentrály, hydraulická kladiva, kompresory atd.
Půjčovna nakladačů - minirýpadla a minidumpery, kvalitní stroje, která Vám pomůžou při práci na stavbě nebo zahradě
Minirýpadla a minidumpery k zapůjčení v Opavě na Těšínské ulici ve firmě ALDA Opava s. r. o.. Ideální pomocníci nejen na stavbu, ale i pro úpravu Vaší zahrady bez zbytečné námahy a dřiny.
Půjčovna stavebních výtahů, vrátků, shozů a další mechanizace
Půjčovna stavebních výtahů, vrátků a shozů, společnost ASTA, spol. s r.o. se sídlem na Praze 7, Vám zapůjčí vše potřebné pro opravu nebo stavbu budov.
Půjčovna stavební mechanizace, stavebních strojů a nářadí
Půjčovna stavební mechanizace, stavebních strojů a nářadí, vibrační desky, svářecí technika, kladiva, elektrocentrály od firmy Vodohospodářské stavby Javorník-CZ s.r.o. v Hodoníně.
Prodej i servis stavebních strojů České Budějovice
Nejen stavebním firmám je určena nabídka společnosti Vladimír Zelenka – VZ service z Českých Budějovic na prodeje nových i použitých stavebních strojů a jejich servisu.
Nákup a servis stavebních strojů a hutní techniky
Společnost DYWI servis CZ s.r.o. se sídlem v Říčanech zprostředkuje nákup a servis stavebních strojů pro hutní techniku a strojů určených pro zpracování betonu nebo bourání.
DYWI servis CZ s.r.o. Stroje značky DYNAPAC v ČR
Kolové nakladače pro zemědělství, stavebnictví a komunální využití
Univerzální kolové nakladače STRIEGEL s dieselovým motorem pro zemědělství, stavebnictví a komunální využití s příslušenstvím prodává Strojní stanice Radkov, spol. s r.o.
Výroba stavební mechanizace Ústí nad Orlicí -  kvalitní profesionální stavební mechanizace za dostupnou cenu
Zabýváme se výrobou profesionální stavební mechanizace se záměrem proniknout na zahraniční trh zejména do Evropy, Ruska, USA a Austrálie - PROGRESSA s.r.o. Ústí nad Orlicí
Půjčovna stavebních výtahů a shozů GEDA Praha – včetně dopravy a montáže
Stavíte, opravujete, přestavujete? Potřebujete stavební výtah nebo shoz na suť? Společnost Stavební výtahy.cz, s.r.o. se sídlem v Praze provozuje půjčovnu shozů na suť i stavebních výtahů GEDA.
Půjčovna stavebního nářadí, drobné stavební mechanizace - výhodné zapůjčení na den, víkend
Stavební firma RYBÁRIK je také půjčovnou stavebního nářadí a drobné stavební mechanizace pro potřeby zákazníků z okolí Uherského Hradiště. Zapůjčení je možné na den i výhodně na víkend.
Půjčovna kvalitního nářadí a techniky kutilům i profesionálům za příznivé ceny
Nářadí a techniku profesionální kvality od elektrických pil, řezaček, fréz, vrtaček po vysavače a čerpadla Vám půjčí za příznivé ceny v prodejně a půjčovně Kromo v Brandýse nad Labem - Stará Boleslav.
Online půjčovna stavebních strojů z vlastního vozového parku
AM Gnol s.r.o. půjčovna stavebních strojů a ručního nářadí nejen pro firmy. Stroje si můžete půjčit online na našich stránkách, rádi poradíme s vhodným výběrem.