Zemní a výkopové práce jsou důležitou součástí stavební činnosti a z pestré nabídky služeb si můžete vybrat plošné výkopy, násypy a zásypy, výkopy jam, demoliční práce, výkopy kanalizací a pro inženýrské sítě, příprava podkladních vrstev, rekultivace skládek a ploch, odvoz a likvidace zeminy, úpravy terénů, hloubení pro základy, bazény a další.

Jeřábnické práce, zemní a výkopové práce, manipulace břemen
Jeřábnické manipulace s těžkými a nadrozměrnými břemeny, práce autojeřábem, zemní a výkopové práce v Moravskoslezském kraji od firmy David Veverka.
David Veverka - Jeřábnické práce
Výkopy základů, zemní práce a srovnání terénu, Rakovnicko
Výkopové práce při zakládání budov, hloubení přípojek inženýrských sítí, bazénu, zemní práce na pozemcích minibagrem zhotoví David Kos z okresu Rakovník.
Výkopové a zemní práce, autodoprava Plzeň, bagrování, přípravné práce, kanalizace, drenáže
Výkopové a zemní práce, autodoprava Plzeň, bagrování, přípravné práce pro stavby, kanalizace, pokládka drenáže, pokládka zámkové dlažby, parkoviště, komunikace.
Bagrování, zemní a výkopové práce Praha východ, zakládání staveb, demolice, autodoprava
Bagrování, zemní a výkopové práce Praha východ, zakládání staveb, strojní demolice, autodoprava, odvoz odpadu, terénní práce, výkopy pro bazény, inženýrské sítě, odvodnění ploch, hloubení jímek.
Zemní a výkopové práce pásovým a kráčejícím bagrem Trutnov, terénní úpravy, přípojky, příkopy
Zemní a výkopové práce pásovým a kráčejícím bagrem Trutnov, terénní úpravy, kanalizační, vodovodní, plynové a elektrické přípojky, odvodňovací příkopy, základy rodinných domů -Tomáš Moravec Trutnov
Bourací práce a demolice staveb, zemní protlaky - ohleduplnost vůči životnímu prostředí
Sháníme šikovnou společnost na bourací práce, demolice staveb či výkopové práce na zemní protlaky? Naše stavební firma nabízí bourací práce a demolice objektů všech velikostí a typů konstrukcí.
Zemní, stavební a jeřábnické práce, demolice, těžba nerostů - služby od firmy s tradicí od roku 1991
Potřebujete pomoci s terénními, zemními, výkopovými pracemi a nevíte na koho se máte obrátit? Společnost LB spol.s r.o. poskytuje svým zákazníkům širokou škálu služeb v této oblasti.
Zemní práce, výkopové práce, zakládání staveb, demolice Strakonice
Zemní práce, výkopové práce, zakládání staveb, demolice, bourací práce, jeřábové práce, frézování hornin, autodoprava - FABAK-Václav Kotlík Strakonice
Zemní a výkopové práce, demolice, terénní úpravy a další práce od profesionálů
Veškeré zemní a výkopové práce, výkopy pro vedení inženýrských sítí, terénní úpravy, demolice, montáž retenčních nádrží a další práce provádí společnost Štambacher s.r.o. v okolí Břeclavi.
Bezvýkopové technologie vedení potrubí Dvůr Králové nad Labem - podvrty a protlaky Grundomat
Naše zemní práce se vyznačuje snížením nákladů za výkopy a následné úpravy povrchů. Práce bez omezení provozu.
Zemní, výkopové a demoliční práce, svoz a likvidace sutí, prodej štěrku, Lipník nad Bečvou
Kompletní zemní a výkopové práce zajišťuje společnost DELUSTAV s.r.o. z Lipníku nad Bečvou. Vysoce spolehlivé služby prováděné pomocí moderních stavebních strojů a mechanizace.
Vodohospodářské a dopravní stavby, inženýrské sítě, zemní a betonářské práce, Ludgeřovice
Kompletní terénní úpravy i zemní práce provádí společnost STAVBY Škrobánek s.r.o. z Ludgeřovic v okresu Opava. Dobře odvedená práce pomocí moderní stavební a manipulační techniky.
Zemní a výkopové práce, výkopy pro inženýrské sítě i kanalizace, vlastní autodoprava Praha
Kompletní hloubení základů staveb i další terénní úpravy poskytuje společnost Stanislav Hynek s.r.o. z Prahy 8 Ďáblice. Veškeré výkopové práce provádíme za pomocí moderní stavební techniky.
Řízené a neřízené protlaky Praha - všestranné využití
Protlaky pro domovní přípojky, řízené vrty pro inženýrské sítě, vrtané protlaky a další bezvýkopové technologie provádí společnost Zemní protlaky spol. s r.o. z Prahy.
Stavební firma se zaměřením na průmyslové stavby, stavební a zemní práce, okres Klatovy
Kompletní stavební práce zajišťuje společnost Stavby Šafanda, s.r.o. z Chanovic u Klatov. Provádíme veškeré zemní a přípravní práce, zakládáme stavby a zajišťujeme dopravu stavebního materiálu.
Stavby Šafanda, s.r.o.
Stavební práce Praha, kvalifikované zednické, obkladačské i malířské práce a terénní úpravy
Kompletní stavební činnosti provádí stavební firma STAVEBNÍ FIRMA Viktor Romanyuk sídlící na Praze 9. Postaráme se o zemní, přípravné i dokončovací práce.
Stavební a zemní práce, výstavba a rekonstrukce domů na klíč
Komplexní stavební a zemní práce včetně staveb na klíč zajišťuje firma KONOPA Vladimír s.r.o. Součástí služeb je i autodoprava vč. přepravy sypkého materiálu.
Stavební a výkopové práce, kontejnerová doprava, odvoz sutě, komplikované terénní úpravy
Profesionální terénní úpravy pro stavební účely poskytuje společnost Miroslav Durek ze Svojetic u Prahy. Provádíme kompletní zemní práce a zajišťujeme spolehlivou dodávku materiálů i odvoz suti.
Terénní úpravy, hloubení základů, výkopové práce, Čimelice
Zemní a výkopové práce provádí Václav Mrákota v okrese Písek. Nabízíme terénní úpravy, rovnání či svahování terénu, výkopy jímek, bazénů, izolací, inženýrských sítí i demoliční práce.
Zemní a demoliční práce, ruční a strojní výkopy, Ostrava
DEMONTSTAV, s.r.o. z Ostravy nabízí stavební a bourací práce, demolice, zemní, terénní a výkopové práce, zhotovení komunikací a zpevněných ploch i úpravu a údržbu zeleně.
Zemní, výkopové a demoliční práce, jádrové vrtání Hodonín a okolí, jádrové vrtání prostupů
Kompletní terénní úpravy včetně hloubení základů pro dům i bazén zajišťuje společnost Ladislav Chrástek - zemní, výkopové a demoliční práce z obce Šardice u Hodonína.
Výstavba a rekonstrukce vodovodních a kanalizačních řádů, dodávka kvalitní pitné vody
Stavbu a údržbu kanalizací i vodovodů zajišťuje společnost KrVaK s.r.o. z Horní Branné. Provádíme veškeré výkopové a zemní práce za účelem vybudování nového a provozuschopného vodovodu.
Zakládání staveb, zemní a výkopové práce, terénní úpravy, Praha
Zakládání staveb, zednická a řemeslnická činnost, zemní a výkopové práce, terénní úpravy, obklady koupelen, pokládku dlažby a montáž sádrokartonů zajišťuje AP Staving Group s.r.o., Praha.
Zemní protlaky a podvrty Středočeský kraj - ekologické metody pro ochranu přírody
Po domluvě Vám provedeme detailní zaměření a vyhotovíme přesnou kalkulaci ceny zdarma.
Zemní terénní práce pokládka zámkové dlažby opěrné zdi Hradec
Firma BORTA s. r. o. Hradec Králové se zabývá stavebními a inženýrskými službami - zemní práce, pokládky dlažeb