Zemní a výkopové práce jsou důležitou součástí stavební činnosti a z pestré nabídky služeb si můžete vybrat plošné výkopy, násypy a zásypy, výkopy jam, demoliční práce, výkopy kanalizací a pro inženýrské sítě, příprava podkladních vrstev, rekultivace skládek a ploch, odvoz a likvidace zeminy, úpravy terénů, hloubení pro základy, bazény a další.

Šimiho bagr s.r.o. - České Budějovice (Jihočeský kraj)
Šimiho bagr s.r.o. se sídlem v Českých Budějovicích se zabývá především zemními, výkopovými a bouracími pracemi a také kontejnerovou dopravou a pokládkou zámkové dlažby. Půjčujeme také vibrační desku.
Půjčovna stavebních strojů, zemní práce a demolice
Společnost GALVA TRANS z Prostějova se zaměřuje na dopravní stavby. Provádí zemní a výkopové práce, práce hydraulickým kladivem, demolice a také půjčuje stavební stroje a stavební mechanizaci.
GALVA TRANS, s.r.o.
Profesionální stavební služby v oboru průmyslu a energetiky se sídlem v Litvínově
Sháníte pro svůj projekt odborného a flexibilního dodavatele stavebních prací? Potřebujete zadat práci zodpovědné společnosti s kvalitním vybavením a prokazatelnými zkušenostmi?
FIRECLAY, spol. s r.o. Komplexní průmyslové stavby Litvínov
Zemní a výkopové práce Kutná Hora, terénní úpravy, zpevňování podloží, přesun zeminy, základy
Provádíme zemní a výkopové práce jako jsou terénní úpravy, základy pro dům, zpevňování podloží, skrývka zeminy, přesuny zeminy, demolice, práce bagrem ve stísněných prostorech.
Stavební a zemní práce Olomouc, řízené protlaky, podvrty, bezvýkopové práce, inženýrské sítě
Specializujeme se na zemní práce, prováděné při pokládce kabelového a potrubního vedení, výstavbu inženýrských sítí, rekonstrukční práce, řízené protlaky, podvrty.
Zemní práce Trutnov, přípravné práce pro stavby, demolice a dokončovací práce
Svým zákazníkům z Trutnova poskytujeme nejlepší služby v oblasti zemních prací jako jsou přípravné práce pro stavby, demolice a dokončovací práce.
Technologie protlačení - zemní protlaky - pokládka inženýrských sítí bez nutnosti výkopu.
Firma pod vedením pana Jakuba Šímy nabízí širokou škálu bezvýkopových technologii, zemních protlaků.
Zemní práce Klee Třebíč, výkopové práce, úpravy, hloubení stavebních jam, přípojek, kanalizace
Provádíme hloubení stavebních jam, přípojek, kanalizace či topných kanálů, zarovnání terénu, hloubení základů, naložení zeminy nebo jiného sypkého materiálu.
Zemní a výkopové práce - odvoz suti, doprava sypkých materiálů
Firma GALVA TRANS, s.r.o. v Prostějově se zaměřuje na zemní a výkopové práce včetně dopravy a odvozu suti a sypkých materiálů.
GALVA TRANS, s.r.o.
Jeřábnické a zemní práce České Budějovice, přesun a manipulace těžkých břemen, mechanizace
Nabízíme práce se stavební mechanizací, provádíme zemní práce, jeřábnické práce, přesun a manipulaci těžkých břemen.
Výkopové a zemní práce, stavba inženýrských sítí, terénní úpravy, demolice
Zajišťujeme výkopové a zemní práce, stavby inženýrských sítí a práce s tím spojené jako různé terénní úpravy, demolice hloubení základů a další.
Zempra MB s. r. o. Výkopové a zemní práce Mladá Boleslav
Kompletní demolice domů a velkých objektů Liberec, bourání domů, demoliční a výkopové práce
Naše firma AZ Demolice s.r.o. z okresu Liberec provádí kompletní demoliční a výkopové práce, bourání domů, střech i malých a velkých objektů.
Zemní a výkopové práce Kostomlaty nad Labem, výkopy základů, výkopy pro bazén, terénní úpravy
Naše firma z Kostomlat nad Labem provádí kompletní zemní a výkopové práce jako jsou výkopy základů, výkopy pro bazén, terénní úpravy.
Výkopové a zemní práce Teplice, terénní úpravy, bazény, hloubení základů, demolice menších staveb
Jsme firma zabývající se kompletními zemními a výkopovými pracemi, hloubení základů, jímek, drenáží, terénní úpravy, čističky odpadních vod ČOV, příjezdové cesty, bazény.
Zemní a výkopové práce Ostrava, úpravy terénu, kopání výkopů pro základy, bourací práce, svahování
Naše firma KROSMA stav s.r.o. z Ostravy provádí veškeré zemní a výkopové práce, věnujeme se svahování terénů, kompletním terénním úpravám, dále provádíme bourací práce a zimní údržbu silnic.
Zemní a výkopové práce Vyškov, kopání základů, terénní práce, hloubení výkopů, rovnání svahů
Naše firma z okresu Vyškov provádí veškeré zemní a výkopové práce kvalitní těžkou technikou, kopání základů, terénní práce, hloubení výkopů, rovnání svahů.
Stavební specializované práce Praha, stavby rodinných domů, opravy dlažeb, cest, sanace staveb
Firma MLU STAVBY s.r.o. Praha provádí celkové výstavby rodinných domů, pokládku zámkové dlažby, opravy dlažeb, cest, chodníků a obrubníků, zemní a výkopové práce, izolace a sanace staveb.
Zemní a výkopové práce - základové desky a inženýrské sítě k rodinným domům
Firma Vlk - stavební realizuje zemní a výkopové práce pro vytvoření základové desky a vedení inženýrských sítí. Obraťte se na nás ohledně přípojky vody, kanalizace či plynu v regionu Zlínský kraj.
Zemní a výkopové práce Červený Kostelec výkonnými rypadly KOMATSU, hloubení základů, výkopy
Realizujeme zemní a výkopové práce výkonnými japonskými rypadly KOMATSU, hloubení základů, zahrnování a skrývání zeminy, terénní úpravy svahů, zahrad, hřišť.
Spolehlivá stavební firma z Prahy
Venkovní terénní stavební práce, stavební úpravy terénu, výkopové práce v Praze a okolí, stavební činnost, rekonstrukce a realizace novostaveb.
Eproreal, s.r.o.
Kontejnerová doprava, zemní práce a výkopové práce Brno, odvoz odpadu, pronájem kontejnerů
Svým zákazníkům nabízíme spolehlivé služby v oblasti kontejnerů a zemních prací, pronájem kontejnerů, kontejnerová doprava, výkopové práce, odvoz a likvidace odpadu.
Modelace terénu a odstranění terénních nerovností dle Vašich požadavků
Veškeré zemní a výkopové práce jako je modelace terénu a odstranění nerovností na pozemcích provádí společnost ERTRANS, družstvo se sídlem ve Znojmě, ale působí po celém Jihomoravském kraji.
Stavební a zemní práce Stříbro, hrubé stavby RD, opravy i rekonstrukce, zateplování, střechy, krovy
Jsme malá rodinná stavební firma s působností převážně v Plzeňském kraji, realizujeme zakládání staveb, úpravy terénu, výroba mříží, hloubení základů, kanalizací, opravy i rekonstrukce objektů.
Drobné strojní pozemní práce Třebíč, rychlé výkopy do hloubky 60 cm o volitelné šířce
Provádíme drobné strojní pozemní práce v místech, kde nemá velká technika přístup či ji z nějakých důvodů nelze použít.