Zemní a výkopové práce jsou důležitou součástí stavební činnosti a z pestré nabídky služeb si můžete vybrat plošné výkopy, násypy a zásypy, výkopy jam, demoliční práce, výkopy kanalizací a pro inženýrské sítě, příprava podkladních vrstev, rekultivace skládek a ploch, odvoz a likvidace zeminy, úpravy terénů, hloubení pro základy, bazény a další.

Zemní a výkopové práce nebo odvoz suti a odpadu od Mahero stavby s.r.o. - Nový Jičín
Rádi a ochotně pro Vás zajistí zemní práce nebo odvoz nepotřebné suti či odpadu. To je společnost Mahero stavby s.r.o. z Nového Jičína.
Pokládka zámkové dlažby na klíč, zemní práce, Robert Cettl
Společnost Robert Cettl se specializuje na pokládku zámkové dlažby, ale provádí také další zemní práce a výkopové práce.
Kompletní zemní práce, Teplice a široké okolí
Společnost Jaroslav Pražák se specializuje na kompletní zemní práce a širokou škálu souvisejících služeb v Teplicích a širokém okolí.
Vodorovné vrtané protlaky Praha - bezvýkopová technologie
Zemní protlaky spol. s r.o. se zabývá bezvýkopovou technologií od roku 1994, kdy byla založena. V současné době vlastní několik vrtných souprav na řízené a vrtané protlaky.
Terénní úpravy, zemní, výkopové a dokončovací práce pro stavby
Terénní úpravy, zemní a výkopové práce, přípravné a dokončovací práce pro stavby, realizace kanalizačních přípojek, inženýrské sítě od firmy ERTRANS, družstvo v Moravském Krumlově.
Zemní, výkopové práce a terénní úpravy
Kompletní zemní a výkopové práce provádí na území Jihomoravského kraje firma firma DS DUMA ze Znojma. Zajistíme také veškeré terénní úpravy.
Terénní úpravy, bourací práce – rychle a kvalitně
Kvalifikované služby v oblastí terénních úprav a bouracích prací poskytuje v Ivančicích a okolí společnost BADIN s.r.o. Spokojenost zákazníků je u nás na prvním místě.
BADIN s.r.o. Zemní a výkopové práce Brno venkov
Zemní, výkopové a  menší bourací práce pro soukromé osoby i velké investory
Firma P.J. - MONT, spol. s r.o. z Třebíče provádí zemní a výkopové práce pro soukromé osoby i investory. Provádíme i menší bourací práce.
P.J. - MONT, spol. s r.o.
Zemní a výkopové práce, demolice a položení základové desky - Alice Peterková
Společnost paní Alice Peterkové se zaměřuje na výkopové a zemní práce, ale i demolice nebo položení základové desky v okrese Česká Lípa.
Stavební práce a terénní úpravy dle požadavků zadavatele
Profesionální stavební práce a terénní úpravy dle požadavků zadavatele provádí společnost ERTRANS, družstvo, které působí po celém Jihomoravském kraji.
Recyklace, zpracování zbytkového stavebního odpadu a suti
Ohledně recyklace, zpracování suti a jiného stavebního odpadu můžete oslovit firmu Martin Zelina Míškovice nedaleko Zlína i Kroměříže. Zajistíme vše spojené se recyklací.
Zelina Martin Recyklační dvůr Míškovice, Hulín
Výstavba průmyslových betonových hal Vysoké Mýto - včetně dodávky a montáže
Specializujeme se na dodávku a montáž průmyslových betonových hal - SAPA - LPJ, spol.s.r.o. Vysoké Mýto
SAPA - LPJ, spol.s.r.o. Pozemní stavby Vysoké Mýto
Přípravné stavební práce, zemní práce pásovým mini rypadlem Doosan
Martin Zelina má k dispozici pásové rypadlo DOOSAN DX62R pro přípravné stavební práce. Zemní práce mini rypadlem lze provádět i v těsným prostorech. Přijímáme zakázky v regionu Zlínský kraj, Kroměříž.
Zelina Martin Recyklační dvůr Míškovice, Hulín
Bourání, demolice objektů, domů a výkopy základů domu
Společnost Martin Zelina se postará v okrese Zlín, Kroměříž o bourání domů a objektů určených k demolici, včetně odstranění suti. Provedeme i výkopy základů nového domu.
Zelina Martin Recyklační dvůr Míškovice, Hulín
Stavební práce od demolice, výkopů až po stavbu rodinných domů
Ať už chcete stavět, bourat, udělat výkopové práce nebo jenom pokládku dlažby, pak je tu pro Vás společnost pana Oleksandra Ivanovyče Velyčka z okresu Turnov.
Stavební práce, výkopové práce, demoliční práce, realizace základových desek, rekonstrukce
Stavební firma pana Dušana Skotáka nabízí stavební práce dle přání klienta. Společnost provádí výkopové a demoliční práce, realizaci základových desek, rekonstrukce, izolace a mnoho dalšího.
Nákladní autodoprava, výkopové a zemní práce, demolice v Jihomoravském kraji
Společnost Autodoprava - Řihák, s.r.o. nabízí služby nákladní autodopravy, výkopových prací, zemních prací a demolicí.
Stavební, zemní a výkopové práce provádí Tomáš Matyska, okres Náchod
Společnost Tomáš Matyska sídlící v obci Machov v okrese Náchod se zabývá různými stavebními pracemi, ale také zemními a výkopovými pracemi.
Výkopové a zemní práce Martin Král, okres Ústí nad Orlicí
Odborné zemní a výkopové práce v okrese Ústí nad Orlicí provádí firma Martin Král. Poskytuje také přepravu štěrku, písku nebo hlíny.
Kompletní dlaždičské práce, zemní a výkopové práce, odvoz a likvidace odpadu, stavba palisád, zídek, opravy dlažeb
Pan Květoslav Kozák nabízí kompletní dlaždičské práce. V rámci své činnosti realizuji především pokládku zámkové, žulové dlažby a obrubníků. Dále se zabývám také zemními a výkopovými pracemi.
Zemní a výkopové práce, terénní úpravy v okrese Vyškov
Zemní a výkopové práce, terénní úpravy či přípravu staveniště pro vás vykoná v okrese Vyškov František Majerčák, který má v oboru mnoholeté zkušenosti.
Zemní práce, demolice staveb Písek, práce provedeme spolehlivě a dle zákazníka
Umíme nabídnout dobře provedené zemní práce včetně demolic staveb, hloubení základů domů, výkopů jímek, bazénů, čističek, práce pro inženýrské sítě, terénní úpravy.
Zemní a jeřábnické práce Moravskoslezský kraj – skvělé reference a bohaté zkušenosti
Je pozemek okolo vašeho domu žalostný? Jeho nerovnosti vás přivádějí k šílenství a nevíte si s tím rady? Není nic jednoduššího než si nechat provést terénní úpravu a s tím vám ráda pomůže naše firma.
Vyhledávání zdrojů podzemní vody Prosetín – odborné vrtné práce
Představujeme vám firmu Vodní zdroje - vrtné práce Prosetín. Nabízíme vám služby v oblasti vyhledávání zdrojů podzemní vody a odborné vrtné práce.
Řízené vrtání HDD s výplachem, recyklace, moderní vrtné stroje, míchací a recyklační jednotky, lokalizační zařízení
Společnost POSTOLKA-DRILLING s.r.o. se sídlem v Nové Pace se specializuje na řízené vrtání HDD s výplachem a možností recyklace. Disponujeme vrtnými stroji a také míchacími a recyklačními jednotkami.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. řízené vrtání, podvrty