Zemní a výkopové práce jsou důležitou součástí stavební činnosti a z pestré nabídky služeb si můžete vybrat plošné výkopy, násypy a zásypy, výkopy jam, demoliční práce, výkopy kanalizací a pro inženýrské sítě, příprava podkladních vrstev, rekultivace skládek a ploch, odvoz a likvidace zeminy, úpravy terénů, hloubení pro základy, bazény a další.

Výstavba rodinných domů a bytů Teplice -  kompletní stavební řešení od projektu až po realizaci
Teplická společnost Primatep s.r.o. nabízí komplexní řešení ve stavební činnosti - stavební práce, opravy, údržba. Stavíme rodinné domy, zajišťujeme výstavbu bytů a průmyslových objektů.
Zemní a výkopové práce, výkopy pro inženýrské sítě, základy staveb
Zemní a výkopové práce, výkopy pro inženýrské sítě, základy staveb, bazény, výstavbu vodních kanálů, přeložky vozovek provádí společnost Miroslav Blažek, okres Jablonec nad Nisou.
Zemní práce Tábor
Potřebujete vykopat díru na bazén či kanalizační a drenážní rýhy nebo upravit terén pozemku? Společnost EUROPE INVEST s.r.o. z Tábora nabízí zemní práce včetně odvozu suti a materiálu.
Strojové a ruční výkopové práce
Provádíme strojové a ruční výkopové práce pro bazény, septiky, základové desky pro domy, základy pro ploty, úpravy terénů - ZIPR s.r.o. Kolín
Zemní, výkopové a jeřábnické práce, půjčovna stavební mechanizace, Ústí nad Labem
Zemní, výkopové a jeřábnické práce, nákladní automobilovou dopravu, půjčovnu stavební mechanizace, prodej nářadí a malé mechanizace zajišťuje společnost KUSED s.r.o. v Ústí nad Labem.
Studnařské a vrtné práce Praha – zařídíme projektovou dokumentaci i realizaci
Vrtání studní - Eduard Prokš je firma s mnoha léty zkušeností, která nabízí služby vyřízení projektové dokumentace a realizace vrtných prací zákazníkům převážně z Prahy a oblasti středních Čech.
Zemní a výkopové práce, hloubení základů, výkopy pro inženýrské sítě, okres Most
Zemní a výkopové práce, hloubení základů, kopání bazénů, výkopy pro inženýrské sítě, terénní úpravy pozemků Vám zajistí firma Ivo Kernal sídlící v okrese Most.
Hrubé terénní úpravy rovinných i svažitých terénů
Firma Rybárik z okresu Uherské Hradiště je vybavena pro hrubé terénní úpravy rovinných i svažitých terénů a provádí náročné zemní práce ve Zlínském kraji a okrese Hodonín.
Vodovody, kanalizace, zemní, výkopové práce, řezání živice a betonu
Zajišťujeme výstavbu vodovodů a kanalizací a s tím související zemní, výkopové práce v různých variantách, řezání živice a betu a různé povrchové úpravy.
Rekonstrukce železničních tratí, rekonstrukce přejezdů, mostků
Firma SGJW Hradec Králové s.r.o. zajišťuje pomocí nejmodernějšího technického vybavení veškeré železniční stavby.
Bezvýkopová metoda – neřízené horizontální protlaky strojem Grundomat
Zemní protlaky Grundomat – už žádné omezení silničního provozu - ZEMPRO - JAHODA, ZEZULA s.r.o. Dvůr Králové nad Labem
Zemní a výkopové práce - bourání, demolice a úprava terénů moderními stroji
Pokud plánujete stavbu rodinného dobu nebo rekonstrukci pozemku, obraťte se na firmu Kontejnery Müller v Olomouci. Zemní a výkopové práce, bourání, demolice a úpravy terénů provádíme moderními stroji.
Začněte už dnes se zemními protlaky Grundomat
Ulehčete si práci s našimi špičkovými zemními protlaky Grundomat - ZEMPRO - JAHODA, ZEZULA s.r.o. Dvůr Králové nad Labem
Podvrty pod silnicí, zemní protlaky, bezvýkopové technologie vedení potrubí
Provádíme bezvýkopové technologie vedení potrubí, jako jsou podvrty pod silnicí a zemní podtlaky, oblast působnosti je je široká od Prahy po Náchod a na dalších místech.
Vrtání studní Hradec Pardubice Chrudim Náchod Trutnov Broumov
Vrtání studní provádíme v Hradci Králové, Náchodě, Trutnově, Broumově, Pardubicích i v Chrudimi. Obecně vzato pokrýváme celý Královéhradecký a Pardubický kraj. Nejprve Vám zajistíme vyhledání vody. Uděláme průzkumné vrty. Studně vyvrtáme nebo vykopeme. Provedeme čerpací zkoušky. Nakonec v případě zájmu nainstalujeme čerpadlo. Disponujeme ...
Zemní práce, odvoz stavebního odpadu, Mníšek pod Brdy
Stavíte nebo rekonstruujete váš dům, či jinou stavbu? Pak určitě víte, jak jsou důležité kvalitně provedené zemní práce.
Miroslav Slabihoudek Zemní práce Praha západ
Grundomat P generace – se servo řízením a dvojitým úderem
Díky novému systému hlavy kladiva lze provádět zemní protlaky vyšší rychlostí - Dvojitý úder se servo řízením - Grundomat P
Protlaky pod komunikacemi, silnicí, železnicí, vozovkou, stavbou
Předností zemních protlaků je vyšší rychlost ražení dosažená díky novému systému hlavy kladiva - ZEMPRO - JAHODA, ZEZULA s.r.o.
Zemní práce Hradec Králové i odborné demolice
Kopání základů, demolice, nebo třeba vybourávání betonu, to jsou nejen zemní práce, se kterými si sami poradíte jen těžko. Potřebujete k nim totiž nejen kvalitní a odpovídající techniku pro zemní práce a demoliční techniku, ale také dostatečné zkušenosti. A přesně to vám nabízíme ve společnosti AM Gnol Hradec Králové. Zajistíme za vás tak veškeré ...
Budování protipovodňové ochrany-zpevnění břehů, úpravy koryt vodních toků
Společnost ZEPAR se zaměřuje na budování protipovodňové ochrany - provádíme zpevnění břehů, různé úpravy koryt vodních toků. Působí nejčastěji v regionu Zlín, Olomouc, Kroměříž.
Výstavba pozemních komunikací, které vydrží - Liberec
Chodníky, příjezdové cesty i silnice. Veškeré pozemní komunikace jsou vizitkou toho, jak žijeme. Proto je potřeba mít je vždy v tom nejlepším stavu. Rozbitý chodník, nedodělaná příjezdová cesta nebo silnice plná děr proto není ideální stav. Kdo vám tedy pomůže situaci napravit? S jakýmkoli požadavkem se neváhejte obrátit na společnost MELICHAR ...
Podvrty a protlaky - bezvýkopová metoda, podvrtání silnic, železnic, vodotečí
Podvrty a protlaky jsou bezvýkopová ekologická metoda pro ochranu přírody používaná pro podvrtání silnic, železnic a vodotečí, vhodné i pro hustě obydlenou Prahu.
Zemní a výkopové práce Zempra MB Mladá Boleslav
Zabýváme se hloubením základů či děr, ale nabízíme také stavbu inženýrských sítí a mnoho dalších služeb.
Zempra MB s. r. o. Výkopové a zemní práce Mladá Boleslav
Stabilizace zemin, zlepšování vlastností zemin pojivy, úprava, recyklace
Zajišťujme stabilizace zemin a zlepšujeme její vlastnosti pomocí všech druhů pojiv, včetně úpravy a recyklace vytěžených a vybouraných materiálů.
Asfaltérské práce, opravy vozovek a chodníků Praha - budování komunikací
Stavební společnost Šlehofer, s.r.o. provádí především asfaltérské práce a to pokládku dlažby, plynovodů, kanalizace, vodovodů a pokládku kabelů.