Zemní a výkopové práce jsou důležitou součástí stavební činnosti a z pestré nabídky služeb si můžete vybrat plošné výkopy, násypy a zásypy, výkopy jam, demoliční práce, výkopy kanalizací a pro inženýrské sítě, příprava podkladních vrstev, rekultivace skládek a ploch, odvoz a likvidace zeminy, úpravy terénů, hloubení pro základy, bazény a další.

Zemní práce, řezání a bourání živice i betonu, nákladní autodoprava ve Středočeském kraji
Kompletní zemní práce při plynofikaci Vám zajistí společnost Vratislav Ryšánek z Čáslavi - Nové Město. Spolehlivě a kvalitně Vám provedeme svahování či jiné terénní úpravy.
Nejmodernější technologie pro rychlou rekonstrukci potrubí
Rychlou a levnou rekonstrukci stávajícího a nevyhovujícího potrubí pro Vás díky nejmodernější technologii zajistí společnost Flow Jet s.r.o. sídlící v Brně.
Zemní a výkopové práce, terénní úpravy - výkopy pro vodu, kabely, potrubí, kanalizaci
Zemní, výkopové práce a terénní úpravy v Třebíči s na Vysočině provádí firma Elektro - ing.Klíma s.r.o. Zajišťujeme výkopy pro vodu kabely, plynové potrubí, kanalizaci, sklepů i základů rodinných domů
Zemní práce Rakovník – spolehlivě, profesionálně, rychle
Sháníte spolehlivou firmu na provedení větších i meších zemních prací? Spolehnout se můžete na soukromou českou stavební společnost Froněk spol. s r.o. se sídlem v Rakovníku.
Zemní a výkopové práce - terénní úpravy vlastními stroji
Zemní a výkopové práce, úpravu terénu pro zpevněné plochy - chodníky, vozovky, nájezdové plochy a parkoviště pro Vás zajistí společnost TOMIreko s.r.o. v okolí Třebíče na Vysočině.
Řízené a vrtané protlaky Praha – pro inženýrské sítě a přípojky kanalizace, plynu, vody
Společnost Zemní protlaky spol. s r.o. se sídlem v Praze disponuje speciální technologií a potřebnými zkušenostmi k provádění řízených a vrtaných protlaků.
Zemní práce Praha - domovní přípojky kanalizace, plynu, elektriky, vody
Sháníte spolehlivou firmu, která má praxi a strojní vybavení pro výkon zemních prací a domovních přípojek na plyn, kanalizaci nebo vodu? Kontaktujte společnost Zemní protlaky spol. s r.o. z Prahy.
Výkopové práce Strakonice
Sháníte spolehlivou firmu, která nabízí výkopové práce pro oblast Strakonic a okolí? Pak se spolehněte na pana Václava Kotlíka a jeho společnost FABAK.
Výstavba a rekonstrukce trafostanic -elektroinstalace Opava
ReSpol s.r.o. z Opavy se zabývá údržbou elektrických zařízení vysokého a nízkého napětí. Montujeme regulační systémy odběru elek. energie a v oblasti rozvaděčů nízkého napětí jsme uznávaným výrobcem.
ReSpol s.r.o. Elektroinstalace Opava
Řezání asfaltu, demolice, bagrování, práce s hydraulickou rukou Kladno
Řezání asfaltu, demolice, zemní práce, bagrování, práce s hydraulickou rukou toť vše na jednom místě od Uniservis Hašek s.r.o.
Uniservis Hašek s.r.o. Elektromontážní práce Kladno
Zemní práce, výkopy inženýrských sítí, odvoz suti, nákladní autodoprava
Zemní a výkopové práce, výkopy pro inženýrské sítě, základy, terénní úpravy, odvoz suti a zeminy, nákladní autodopravu zajišťuje společnost GAS - Transport s.r.o., okres Brno – venkov.
Zemní práce, terénní úpravy rovinných i svažitých terénů, výkopy, úpravy rybníků a koryt řek
Profesionální zemní a výkopové práce dle Vašich požadavků Vám zajistí společnost ZEMPRASTAV spol. s r.o. z Tetína. Díky naší technice si poradíme i s úpravou náročného terénu.
Výstavba inženýrských sítí, zemní práce, revize elektrických zařízení
Výstavbu inženýrských sítí, kanalizací, vodovodů, plynovodů, výkopy, strojní zemní práce, montáž a revize elektrických a plynových zařízení realizuje společnost MERCATOR, s.r.o.
MERCATOR, s.r.o
Autodoprava a zemní práce Kladno – terénní úpravy a nákladní automobilová doprava
Potřebujete spolehlivého dodavatele za zemní a výkopové práce nebo autodopravu v Kladně a blízkém okolí? Bez obav se můžete obrátit na prověřenou firmu Uniservis Hašek s.r.o.
Uniservis Hašek s.r.o. Elektromontážní práce Kladno
Zemní a výkopové práce Strakonice - výkop základů, zakládání staveb
Společnost FABAK Václava Kotlíka se zabývá veškerými zemními a výkopovými pracemi v oblasti Jižních a Západních Čechách a Středočeském kraji. Činnost provádí pouze vyškolený personál.
Zemní práce pro inženýrské sítě, výkopy základů, terénní úpravy, demolice staveb
Zemní a výkopové práce pro inženýrské sítě, výkopy základů, jímek, terénní úpravy, odbahnění rybníků, svahování pozemků, demolice staveb provádí společnost Zemní práce Sobek - Milan Sobek.
Zemní a výkopové práce pro inženýrské sítě, demolice, likvidace suti, odpadů
Zemní a výkopové práce pro inženýrské sítě, základy staveb či bazény, terénní úpravy, demoliční práce, likvidace suti, odvoz odpadů realizuje společnost Výkopy Durek - Miroslav Durek.
Zemní práce pro inženýrské sítě, výkopové práce, hloubení základů domů, okres Písek
Zemní a výkopové práce pro inženýrské sítě, základy staveb, terénní úpravy, čištění rybníků, demoliční práce realizuje společnost Václav Mrákota – zemní práce, okres Písek.
Zemní práce a autodoprava Strakonice
Zemní práce a autodopravu ve Strakonice a okolí zajišťuje společnost pana Václava Kotlíka - FABAK.
Přeprava z lomů HDK
Společnost Fabak pana Václava Kotlíka zajišťuje přepravu z lomů HDK - hrubého drcené kamene a dalšího sypkého materiálu a také zajišťuje přepravu pásových bagrů do 22 tun.
Vrty pro tepelná čerpadla Praha – šetří výdaje za teplo i životní prostředí
Tíží Vás vysoké výdaje za topení? Snižte je a oslovte firmu Vrtání studní - Eduard Prokš z Prahy, která nabízí vrty pro tepelná čerpadla včetně pomoci s výběrem toho pravého čerpadla pro Váš dům.
Rekultivace, výsadba zeleně, sázení stromků, terénní úpravy, okres Chomutov
Rekultivace a revitalizace území, výsadbu zeleně, sázení stromků, terénní úpravy, zemní a výkopové práce, likvidaci starých skládek provádí AGRO servis Beran Černovice s.r.o., okres Chomutov.
Zemní a výkopové práce Praha i v těžko dostupných terénech za dobrou cenu
Hledáte spolehlivou firmu, která Vám provede výkopové práce v Praze a okolí pomocí strojní techniky nebo v případě nedostupných terénů ručně? Obraťte se s důvěrou na společnost Robert SÁL – SPV.
Špičková přeprava materiálů, nákladů a strojů
Firma Melichar Liberec  s r.o. představuje renomovanou firmu s moderním vybavením pro spolehlivou přepravu materiálů, nákladů a strojů.
Zemní práce, terénní úpravy, hloubení základů, výkopy pro inženýrské sítě
Zemní práce, terénní úpravy, svahování či srovnání terénu, hloubení základů domů a bazénů, výkopy pro inženýrské sítě zajišťuje společnost Jiří Šimon z obce Mnichovice.