Hledáte komplexní řešení v oblasti vzduchotechniky a klimatizace budov? Profesionální dodavatelé se postarají o kompletní řešení výměny, ohřevu, chlazení, zvlhčení, čištění i odvlhčení vzduchu v interiéru včetně návrhů, montáže a dalšího servisu. Můžete si tak vybrat řešení pro domácnosti, firmy sportovní, školní a další prostory.

Vzduchotechnika a klimatizace Plzeň - diagnostika, projekce, montáž či servis
Hledáte odborníky na svém místě pro oblast vzduchotechniky a klimatizace pro Váš objekt? Kompletní služby v oblasti vzduchotechniky a klimatizace provádí společnost IPC Klima s.r.o. v Nýřanech.
Dodávka a montáž vzduchotechniky pro potravinářské provozy
Dodávka a montáž vzduchotechniky pro potravinářské provozy, do pekáren, obcodů, barů, do kompresoroven a velkých provozů od firmy KlimaTechnik s.r.o. ve Strážnici.
KlimaTechnik s.r.o.
Prodej, montáž a servis klimatizací a vzduchotechniky
Kvalitní vzduchotechniku a klimatizaci do bytu, domu, kanceláře a výrobní a průmyslové haly zajišťuje naše firma bbklima99, s.r.o. ve Znojmě a okolí.
Klimatizace a vzduchotechnika Znojmo, bbklima99 s.r.o.
Špičkové projektování v oboru vzduchotechniky a klimatizace
Naše firma je schopna navrhnout kompletní technické řešení pro jakýkoli objekt, projektová činnost na míru - INTERKLIMA spol. s r.o. Pardubice
Klimatizace Panasonic pro domácnosti, kanceláře i komerční prostory
Komplexní řešení systému klimatizace Panasonic pro domácnosti, kanceláře a komerční prostory zajišťuje v okolí Olomouce, Prostějova a Přerova společnost BLUE TRADE s.r.o.
BLUE TRADE, s.r.o.
Tichá, úsporná klimatizace Toshiba pro byty, domy, komerční prostory
Pořiďte si klimatizaci u firmy Fresh Air. Pro byty, domy, komerční prostory je vhodná klimatizace Toshiba, je tichá a úsporná. Montáže v regionu Zlín, Uherské Hradiště.
Podstropní, nástěnné klimatizace Acond, LG, Sinclair, Toshiba
Pro chlazení interiéru v létě jsou ideální nástěnné či podstropní klimatizace - Acond, LG, Sinclair, Toshiba. Montáže v regionu Zlín, Hodonín, Kyjov nabízí firma Fresh Air.
Nástěnné klimatizace, průmyslové chlazení-montáže, opravy
Průmyslové chlazení, nástěnné klimatizace v regionu Zlínský kraj, Hodonín, Kyjov, Veselí nad Moravou dodá firma FRESH AIR. Provádíme montáže i opravy chladící techniky.
Záruční, pozáruční servis bytové klimatizace - kontrola chladiva, dezinfekce
Firma FRESH AIR zajišťuje v regionu Uherské Hradiště, Hodonín, Zlín záruční i pozáruční servis pro bytové klimatizace. Pravidelná údržba, dezinfekce, kontrola chladiva prodlouží životnost klimatizace.
Vzduchotechnika a klimatizace Pardubice - vzduchotechnické služby soukromníkům a firmám
Provádíme projektové, poradenské a dodavatelské činnosti v oblasti technického zařízení budov firmám a soukromníkům - INTERKLIMA spol. s r.o. Pardubice
Klimatizace místností, osvětlení, stínění od Sauter Automation, spol. s r.o. - na míru požadavkům
Vytvořit optimální podmínky v interiérech hotelů nebo kancelářských budov je snadné díky systému klimatizací místností, osvětlení a stínění od firmy SAUTER Automation, spol.s r.o. se sídlem v Praze.
SAUTER Automation, spol.s r.o. Regulační technika Praha
Technická zařízení budov Praha – od návrhu, realizaci až po kolaudaci
Společnost UNGERMAN - TSK, s.r.o. z Prahy zajišťuje klientům na míru technické zařízení budov od prvotního návrhu, nákupu, montáže, realizace až po zaškolení obsluhy a kolaudaci.
Vzduchotechnika Plzeň
Dodávku vzduchotechniky do bytů, domů, obchodních domů, gastronomických zařízení nebo průmyslových komplexů zajistí společnost IPC Klima s.r.o., se sídlem v obci Nýřany v Plzeňském kraji.
Dodávky elektro, měření a regulace včetně revizních zpráv
Navrhujeme a dodáváme potřebná zařízení pro MaR z naší i zahraniční výroby, provádíme záruční i pozáruční servis - INTERKLIMA spol. s r.o. Pardubice
Údržba, servis a montáž klimatizací a vzduchotechniky jižní Morava
Společnost Energy Control s.r.o. z Brna působí po celé Moravě a zajistí Vám kvalitní údržbu a servis klimatizace, vzduchotechniky, výměnu vzduchových filtrů i revizi požárních klapek.
Opravy a rekonstrukce vzduchotechniky pro čisté prostory Praha
Společnost Airtechnik jako svou další službu nabízí opravy a rekonstrukce vzduchotechniky a filtračních systémů.
Airtechnik - Ing. Karel Doušek, CSc. Měření a validace čistých prostor Praha
Validace a měření čistých prostor Praha - Ing. Karel Doušek, CSc. - AIRTECHNIK
Společnost Airtechnik pod vedením Ing. Karla Douška, CSc. provádí validaci a měření čistých prostorů.
Airtechnik - Ing. Karel Doušek, CSc. Měření a validace čistých prostor Praha
Montáž klimatizačních zařízení a vzduchotechnických jednotek
teplovzdušné vytápění, vzduchotechnika, chlazení a klimatizace budov, klimatizační, jednotky, větrání s rekuperací, odsávání zajistí bbklima99, s.r.o.
Klimatizace a vzduchotechnika Znojmo, bbklima99 s.r.o.
Rychlý servis klimatizací a vzduchotechniky do 24 hodin
Nabízíme špičkový servis klimatizací a vzduchotechniky jak pro firmy tak pro běžné uživatele - All Klima Servis s.r.o. Nový Bydžov
Rychlý a komplexní servis klimatizací a předejdete případnému poškození - záruční i pozáruční servis klimatizací
Rychlý servis klimatizací a předejdete případnému poškození, volejte a zajistěte si kvalitní servis klimatizací po Novém Bydžově, tak i v okolí Jaroměře a Dvora Králové - All Klima je tu pro Vás!
Servis vzduchotechniky i klimatizace | Jičín
Servis vzduchotechniky i klimatizace nejen po Jičíně zvládáme s lehkostí. Servis vzduchotechniky i klimatizace provádíme všude tam, kde nás potřebujete. Náš realizační tým All Klima je připraven vyřešit všechny vaše potíže. Zařiďte si servis klimatizací včas a tím účelně předcházejte nepříjemným zádrhelům. Cíleně odstraňujeme nedostatky na ...
Montáž domovní klimatizace - klimatizace do bytů, domů, kanceláří
Montáž domovní klimatizace, klimatizacční zařízení do bytů, domů, kanceláří, komerčních budov, klimatizace značky Gree - největší světové výrobce od firmy A-TECHNOLOGY s.r.o. v Břeclavi.
Klimatizace do bytu navrhneme, zapojíme i opravíme - Hradec Králové
Klimatizace do bytu, to není jenom větrák, který vás v parných dnech ochladí při jízdě v autě. Klimatizace toho umí mnohem více. Nejen že totiž upravuje teplotu prostředí, ovlivňuje také vlhkost a čistotu vzduchu a jeho distribuci. Po celý rok tak najde klimatizace využití ve vašem bytě nebo rodinném domě. Chcete i vy poznat výhody klimatizace od ...
Projektování, dodávka technického zařízení budov, TZB
V oblasti projektování a dodávky technického zařízení budov-TZB působí firma Pipemont. Dodáme projekty pro velké průmyslové firmy v regionu Zlín, Zlínský kraj.