Přenechte činnosti ve výšce profesionálům a zajistěte si tak kvalitu odvedené práce i bezpečnost. Odborně prováděné výškové práce vám poskytnou širokou nabídku služeb jako mytí oken, čištění a nátěry okapů, instalace ochrany proti ptactvu, izolace budov, čištění a nátěry střech a fasád, odstraňování sněhu a ledu, montážní, stavební a další práce.

Pronájem pracovních plošin s řidičem Litoměřice – práce ve výškách do 42 metrů
Práce ve výškách až do 42 metrů v interiérech i terénech nejsou problém díky firmě Luboš Štorkán z Litoměřic, která pronajímá pracovní plošiny s řidičem.
Renovace domů, mytí a čištění fasád Liberec
Fasáda je jednou z důležitých částí domu a je potřeba jí občas dát novou tvář. Jedním z řešení je udělat fasádu novou, ale ne vždy je to třeba. A navíc je to poměrně nákladné finančně i časově.
Mytí a čištění nepřístupných oken, fasád, výkladních a reklamních ploch Praha – ekologicky a efektivně
Společnost Bubliny s.r.o. z Prahy nabízí mytí a čištění fasád, skleněných, výkladních a reklamních ploch i oken, která se nacházení v nepřístupném nebo špatně dostupném místě.
Velkoplošné mytí budov PURAQLEEN Milevsko – bez plošin a horolezců do výšky 20 metrů
Velkoplošné mytí budov metodou PURAQLEEN zaručuje perfektní čistotu umytých ploch do výšky 20 metrů bez použití lešení nebo horolezců. Pro Milevsko a okolí nabízí tuto službu firma Marie Vágnerové.
Montáž hromosvodů - rychlá instalace, profesionální montáž a bezproblémový servis a údržba
Potřebujete zajistit kvalitní výškové práce a instalaci, opravu či revizi hromosvodů? Firma Furch Jiří Vám zajistí profesionální montáž, instalaci, servis a údržbu ve Vaší firmě nebo ve Vašem domě.
Specialisté na výškové práce Ústí nad Labem – opravy a demolice ve výškách, pronájem plošin
Veškeré výškové práce od čištění okapů, opravy fasád nebo kácení stromů či pronájem profesionálních přívěsných a nůžkových plošin pro Vás zajistí nejen v Litoměřicích a okolí firma Luboš Štorkán.
Výškové mytí budov Plzeň
Petr Huňatý - výškové práce nabízí službu výškového mytí budov a oken v Plzni a okolí pomocí lezecké techniky. Nabídka je určena především pro průmyslové budovy, tovární haly a kanceláře.
Údržba budov ve výškách-čištění fasádních obkladů, hliníkové fasády, omítky
Hlavním zaměřením firmy Čištění fasád Zlín je údržba a opravy staveb ve výškách. Provádíme čištění fasád všech typů - omítky, hliníkové fasády i fasádních obkladů.
ČISTÍRNA FASÁD s.r.o. Chemické čištění fasád, střech Zlín
Výškové práce mytí opravy nátěry fasád Liberec
Firma SPANTIK CZ s.r.o. provádí mytí fasád, spolehlivě čistíme fasády panelových i bytových domů.
Čištění, mytí oken, sezónní práce ve výškách Uherský Brod, Zlín
Zaměstnanci firmy Bednář UH provádí výškové mytí oken, čištění prosklených ploch i sezónní práce ve výškách v regionu Uherský Brod, Zlín. Přenechejte tyto práce profesionálům a neriskujte své zdraví - výškové práce provádíme z vysokozdvižné pracovní plošiny, nebo využíváme výsuvný žebřík do 10m. Sezónní práce: - v zimním období úklid sněhu ...
Rizikové kácení stromů za pomoci stromolezeckých metod, Liberec
Provádíme rizikové kácení stromů. Působíme v Liberci, Libereckém kraji - SPANTIK CZ s.r.o.
Práce ve výškách, výškové práce, malby, nátěry ve výškách
Výškové práce, práce ve výškách, malby a nátěry, čištění, umývání, vysokotlaké čištění ocelových konstrukcí, mytí světlíků, montáž billboardů Brno.
Výškové práce Praha ve všech obtížně dostupných místech bez lešení
Sháníte firmu se specializací na výškové práce? Pro profesionály z firmy Bubliny s.r.o. z Prahy není problém žádná práce na obtížně dostupných místech, jsou zkušení a ušetříte na stavbě lešení.
Výškové mytí oken-čištění skel, prosklených ploch ve výškách
Firma BEDNÁŘ UH provádí výškové mytí oken v okrese Uherské Hradiště. Nechejte čištění skel a prosklených ploch ve výškách na nás.
Kácení stromů ve výškách se stromolezeckým vybavením, frézování pařezů
Firma Jiří Petřík provádí kácení stromů se stromolezeckým vybavením, ve výškách. Zajistíme i frézování pařezů a odklizení dřeva. Působíme po celé ČR, často v regionu Uherské Hradiště, Zlín.
Rizikové kácení stromů včetně odklizení dřeva
Firma Rizikové kácení Jiří Petřík provádí kácení stromů pomocí stromolezeckého vybavení v regionu Uherské Hradiště, Zlínský kraj. Práce provádíme včetně odklizení dřeva.
Bezpečnostní ořezy, vazby, kácení stromů pro obce, města
Pro obce a města v regionu Uherské Hradiště, Zlín, Hodonín zajistí kácení stromů a bezpečnostní ořezy stromů firma Rizikové kácení Jiří Petřík.
Výškové práce Plzeň
Petr Huňatý v Plzni zajišťuje výškové práce - mytí budov, instalace ochrany proti holubům, rizikové kácení stromů, fasády, opravy hydroizolačních pásů, klempířské práce, montážní práce apod.
Drobné opravy a ochrana povrchu fasád, střech, čištění zámkové dlažby
Čištění stavebních povrchů a zámkové dlažby provádí firma Čištění fasád Zlín. U fasády i střechy provedeme drobné opravy a naneseme ochranné nátěry.
ČISTÍRNA FASÁD s.r.o. Chemické čištění fasád, střech Zlín
Výškové práce do 20 metrů s použitím vysokozdvižné plošiny
Práce s vysokozdvižnou plošinou provádí společnost AUTOHAS BECHYNĚ z Jihočeského kraje. Nabízíme práce s využitím plošiny MP-20 do maximální výšky 20 metrů.
Výškové práce za pomocí horolezecké techniky Plzeň - mytí oken, rekonstrukce komínů
Výškové práce zvládáme hravě a naučíme to i vás. Umývání oken, úprava fasády, rekonstrukce komínů - zkrátka výškové práce. To a mnoho dalších služeb nabízí společnost Výškové práce Ing. Jiří Žižka.
Práce autojeřábem, přeprava těžkých nákladů a břemen až do 100 tun
Autojeřábnické práce, přepravu a manipulaci s těžkými břemeny či pronájem autojeřábu a plošin zajišťuje společnost B+V trans, s.r.o. z Tábora, a to až do hmotnosti nákladu 100 tun.
Úklidové služby - práce ve výškách, mytí oken
Nemáte čas na jarní úklid? Obraťte se na firmu Aviar cleaning company, která poskytuje komplexní úklidové služby včetně mytí oken a práce ve výškách v okolí Šumperku a Zábřehu.
Výškové mytí oken Plzeň – efektivní a rychlá údržba budov
Zajistěte si efektivní a rychlou údržbu oken Vaší budovy s naší službou výškového mytí. Postaráme se o sklo na budovách v Plzni i širokém okolí. Mytí oken za pomocí horolezeckého vybavení je nejčastěji potřeba na průmyslové budovy, tovární a skladové haly anebo kanceláře. Všechny tyto druhy staveb mají plno oken, která se ale nedají otevřít a ...
Rizikové výškové práce-čištění, nátěry, impregnace střech Zlín
Hledáte firmu s dlouholetými zkušenostmi v oboru výškové práce v regionu Zlínský kraj? Pak je nejlepší volbou společnost Čištění fasád Zlín. Specializace na rizikové práce ve výškách - zaměření na opravy, čištění, nátěry i impregnace střechy, odstranění sněhu i výměna střešních krytin - to vše realizujeme celoročně. Zajistíme i čištění a ...
ČISTÍRNA FASÁD s.r.o. Chemické čištění fasád, střech Zlín