Rozhodli jste pro vlastní studnu? Právě pro tyto účely jsou připravení odborníci provádějící studnařské práce a vy si tak podle svých potřeb a možností můžete vybrat studny klasické, kopané, vrtané i s čerpadlem a využít služby jako návrhy studní, výkopové práce, průzkumné vrty, vyhledávání pramenů, rozbor vody, kotvení, osazování, pilotáž atd.

Vrtané studny splatky essox
Firma ARTEMIA, s.r.o. Vrtání studní, Vrty pro tepelná čerpadla se stala od roku 2011 obchodními partnery firmy Essox. Nabízíme Vám tak naše výrobky i na splátky, v případě nedostatku hotovosti již tedy nebudete muset volit mezi kvalitním a levnějším nekvalitním výrobkem.
Vyhledání vodního zdroje, průzkumné vrty Prostějov
Nabízíme: - čištění studní - vyhledání vodního zdroje - vrtání ve tvrdých horninách - vrtání v měkkých materiálech - průzkumné vrty - utěsnění vrtu - vrtání i v těžko dostupných místech - čtyři hodiny čerpací zkouška včetně možných přestávek k nástupu hladiny - uzamčení vystrojeného vrtu vysacím zámkem. Záruka 24 ...
Vyčištění, čištění studní, vody Kroměříž
Vyčištění, čištění, regenerace a dezinfekce: -kopaných, vrtaných, ražených studní, studen -kompletní regenerace a dezinfekce zdrojů pitné vody -hledání a vyhledávání zdrojů podzemní vody.