Rozhodli jste pro vlastní studnu? Právě pro tyto účely jsou připravení odborníci provádějící studnařské práce a vy si tak podle svých potřeb a možností můžete vybrat studny klasické, kopané, vrtané i s čerpadlem a využít služby jako návrhy studní, výkopové práce, průzkumné vrty, vyhledávání pramenů, rozbor vody, kotvení, osazování, pilotáž atd.

Výkopy studní a veškeré doplňkové práce, demoliční a instalatérské služby
Nabídka nových vrtaných a kopaných studní, údržba a čištění původních studní, demoliční práce na zakázku, prodej paliva a čerpací techniky.
Vrtané studny a čištění studní Frýdek - Místek, studna vlastní zdroj pitné vody, vrty
Vrtané studny a čištění studní Frýdek - Místek, máme dlouholeté zkušenosti a moderní techniku, která nám umožňuje vrtat studny i na nepřístupných místech.
Studnařské práce, kopání studní, jímky a piloty v regionu Olomouc
Chcete rychle a levně zhotovit studnu k Vašemu rodinnému domu? Řešíte vsakování dešťové vody či odvod odpadních vod na Vašem pozemku? Společnost STUDNY LOUTOCKÝ, s.r.o. je tu pro Vás!
STUDNY LOUTOCKÝ s.r.o.
Studnařství Jičín vrtané studny Hořice Dvůr Králové Nová Paka Chlumec
Nejčastěji vrtanými zakázkami jsou studny o průměrech 187, 205 a 225 mm. Používáme technologii, která umožňuje vrtání i v případě kopané studny.
Studna na klíč - komplexní dodávky studny
Komplexní dodávky studny v regionu Zlínský kraj, Kroměříž, Zlín provádí firma Ing. Luděk Páleníček. Studna na klíč bude zrealizována po schválení návrhu. Vyřídíme i nezbytné legislativní záležitosti.
Profesionální montáž domácích i průmyslových vodáren a poradenství při koupi čerpadel
Odborné poradenství při koupi čerpadel a montáž domácích i průmyslových vodáren Vám zajistí firma STUDNY Doležel a Janíček s.r.o. v okolí Olomouce, která se specializuje na čištění vodních zdrojů.
STUDNY Doležel a Janíček, s.r.o.
Studnařství Praha, vrtné práce, údržba starších studní, realizace nových vrtů, vytyčení vrtů
Studnařství Praha, vrtné práce, údržba starších studní, realizace nových vrtů, vytyčení vrtů, vrtání a vystrojení studen, rekonstrukce a čištění vrtaných i kopaných studní.
Čištění kopaných studní Zlín, asanace studní, revitalizace a desinfekce studní, čerpání špinavé vody
Čištění kopaných studní Zlín, asanace studní, revitalizace a desinfekce studní, čerpání znečištěné vody, odstranění usazené vrstvy nečistot ze dna, odkalení studny.
Ekovrty, studny, vrtání studní Beroun, hlubinné vrty pro tepelná čerpadla, servis vrtaných studní
Ekovrty, studny, vrtání studní Beroun, hlubinné vrty pro tepelná čerpadla, čištění a servis vrtaných studní, montáž čerpadel, vyhotovení projektové dokumentace vrtů.
Údržba kopaných studní - oprava vnějšího pláště studny, výměna čerpadla
U kopaných studní je doporučeno dělat pravidelnou kontrolu a údržbu. V lokalitě Kroměříž, Zlínský kraj se obracejte na firmu Páleníček. Zajistí opravu vnějšího pláště studny i výměnu čerpadla.
Vrtané práce, inženýrská geologie, hydrogeologie Praha, geotechnický monitoring, vrtané studny
Vrtané práce, inženýrská geologie, hydrogeologie Praha, geotechnický monitoring, vrtané studny, radonový průzkum, polní zkoušky a měření, laboratorní rozbory.
Geodrilling, s.r.o.
Studnařské práce, vrtané a kopané studny Kladno, hloubení studny, čištění studní, sanace, průzkum
Studnařské práce, vrtané a kopané studny Kladno, hloubení studny, čištění studní, sanace, hydrogeologický průzkum, demoliční práce, střelmistrovské práce, instalatérské práce.
Výstavba studní betonových i vsakovacích, kopané studny, dodej příslušenství
Vaše vlastní studna – to jsou Vaše ušetřené peníze. Kopeme studny až do hloubky 11 metrů. Stavební povolení vyřídíme za Vás. STUDNY LOUTOCKÝ s.r.o.
STUDNY LOUTOCKÝ s.r.o.
Vrtané studny se zajištěním projektové dokumentace, hydrogeologického posudku i povolení
Nedostatek vody hravě vyřešíte vrtanou studnou, kterou Vám vyvrtá společnost Michal Trömer Studny Tremi z Dolní Branné u Trutnova. Zpracujeme projekt a zařídíme všechny potřebné posudky i povolení.
Michal Trömer Studny Tremi
Realizace vrtaných, kopaných studen včetně zajištění stavebního povolení
Výstavbu kopaných a vrtaných studen na klíč realizuje v okolí Olomouce firma STUDNY Doležel a Janíček, s.r.o. Zajistíme vyhledání vodního zdroje, stavební povolení a následnou stavbu studny.
STUDNY Doležel a Janíček, s.r.o.
Vrtání studní v těžko přístupných terénech Náchod, studnařství, hlubinné vrty, vrtaná pilotáž
Náš tým s mnohaletými zkušenostmi je schopný zajistit vrty i v těžko přístupných terénech v okolí Náchoda, Trutnova, Hradce, Prahy.
Vrtané studny pro rodinné domy, chaty, chalupy, farmy a firemní objekty
Vrtané studny pro rodinné domy, chaty, chalupy, farmy a firemní objekty provádí firma Vodník Promat s.r.o. ze Zábřehu. Studny spolehlivě vrtáme v Olomouci, Rýmařově, Přerově a v dalších oblastech.
Profesionální vyhledávání pramenů spodních vod, vystrojení a čištění vrtů i s vyřízením dokladů
Vyhledáváním pramenů spodních vod, vystrojením a čištěním vrtů i se zajištěním veškerých potřebných dokumentů k vrtání studní, se zabývá firma Vodník Promat s.r.o. se sídlem v Zábřehu.
Rekonstrukce a čištění vrtaných i kopaných studní pro rodinné domy, obce či sportovní areály.
Stavíte nebo jenom rekonstruujete rodinný dům a hledáte kvalitní zdroj vody? Tíží Vás sucho na Vaší zahradě a tudíž i nedostatek vody? My Vám nabízíme řešení.
Hlubinné ekovrty pro studny a tepelná čerpadla, profesionální servis a čištění studní
Odborné vrtání studní provádí energická společnost EKOVRTY - Daniel Molt z Loděnic u Berouna. Zajišťujeme kompletní projektovou dokumentaci s cílem legalizovat vrtanou studnu.
Kopané a vrtané studny, prohloubení, vyčištění, sanace, okres Kladno
Kopání a vrtání nových studen, prohloubení, vyčištění a sanace starších studen, hydrogeologické průzkumy a vodoinstalace realizuje Martin Dvořák - kopané studny.
Studnařství, vrtané studny Náchod - vrtání moderní technikou v těžko dostupných místech
Naše firma se specializuje na studnařské práce a provádění hlubinných vrtů pro tepelná čerpadla na celém území České republiky.
Studnařské práce, regenerace a dezinfekce studny
Veškeré studnařské práce v regionu Kroměříž zajistí firma Ing. Luděk Páleníček. Za účelem regenerace studny provádí její vyčištění a dezinfekci.
Studnařství, renovace studní, vyčištění kanalizace Kroměříž
Firma Páleníček působí v oboru studnařství a zákazníkům z regionu Kroměříž, Zlín provádí renovace studní. Kontaktovat ji můžete i ohledně vyčištění kanalizace.
Vrty pro domovní studny, kompletní studnařské práce, čištění zdrojů vody pro obce
Vlastní zdroj vody, který Vám bude kdykoli k dispozici zajistí společnost STUDNY SAT Tomáš Satorie z Prahy 6 Řepy. Vyvrtáme Vám novou studnu, či vyčistíme stávající vodní zdroj.