Potřebujete novou podlahu či renovaci původní? O vaše požadavky se postarají kvalifikovaní odborníci provádějící podlahářské práce. Můžete si tak vybrat služby jako příprava podkladu, pokládka podlahových krytin a koberců, renovace parket, strojní broušení, lepení, penetrace, vyrovnání, vysátí podlahy, poradenství a údržba.

Komplexní podlahový servis pro stavební firmy a developery
Společnost LGI podlahy s.r.o., sídlící v Brně, zajistí pro stavební firmy i developery kompletní podlahový servis rychle, kvalitně a spolehlivě.
Pokládka, montáž a realizace všech druhů podlah, podlahářské práce
Příprava podkladu, montáž, olištování podlah, broušení, opravy a veškeré podlahářské práce a pokládku všech druhů podlah, provádí odborníci firmy K-Produkt ze Znojma.
Designové luxusní podlahy a stěrky - leštěné epoxidové podlahy
Designové luxusní podlahy a stěrky, lité kamínkové podlahy do domu i na zahradu. Leštěné epoxidové podlahy vyrábí i realizuje firma Profistone s.r.o.
Podlahářské práce, pokládka všech druhů podlahových krytin a koberců pro bytové i komerční prostory
Specialistu na pokládku podlah z Prahy naleznete u společnosti Jiří Šobr – podlahář, který sídlí na Praze 9 v Hloubětíně. Provádíme pokládku PVC, koberců, vinylu i antistatických podlah.
Průmyslové epoxidové lité podlahy – pokládka, rekonstrukce, opravy
Kvalitní a nadčasové průmyslové epoxidové lité podlahy v okolí Jihlavy realizuje Stavitelství MB, s.r.o., společnost která se Vám postará o pokládku, rekonstrukce i opravy podlah.
Renovace dřevěných podlah - kvalita za dobrou cenu
Prodejna koberců Ponorka ve Vsetíně Vám nabízí kvalitní renovaci dřevěných podlah za dobrou cenu také v okolí měst Vsetín a Kroměříž.
Koberce PONORKA Josef Juřička
Podlahářské práce - pokládka podlah, dlažeb a obkladů za výhodné ceny
Pokládáním plovoucích, dřevěných, laminátových podlah, dlažeb a obkladů se zabývá firma Jiří Kacetl BestSDK v okolí Moravského Krumlova.
Podlahářské práce, pokládka podlah, PVC, koberců, renovace parket
Podlahářské práce, pokládku plovoucích, vinylových, dřevěných, korkových podlah, PVC, koberců, renovaci parket, broušení zajišťuje podlahářství Stanislav Šafránek.
Profesionální podlahářské práce v Rožnově pod Radhoštěm – široký výběr podlahové krytiny
Společnost HARMONIE DESIGN Vám zajistí profesionální podlahářské práce v Rožnově pod Radhoštěm a v okolí. Pokud potřebujete kvalitní podlahu, obraťte se na nás, my Vám poradíme a vše zajistíme.
Podlahářské práce - pokládka podlahových krytin od kvalitního podlahářství
Pokládku dřevěných, plovoucích, laminátových či korkových podlah, PVC, renovaci a údržbu podlahových krytin realizuje společnost HARMONIE DESIGN také ve Vizovicích, Valašském Meziříčí a okolí.
Realizace čisté objektové prostory - např. pro výrobu léků
Na montáže a realizace čistých objektových prostor, např. kde se vyrábí léky a léčivých přípravků, se specializuje společnost Koberce PONORKA Josefa Juřičky ve Vsetíně.
Koberce PONORKA Josef Juřička
Epoxidové lité podlahy, stěrky, průmyslové podlahy, podlahy pro výrobní prostory a dílny
Epoxidové lité podlahy můžete zakoupit i si nechat udělat na zakázku u firmy Profistone s.r.o. Využití stěrky, průmyslové podlahy, podlahy pro výrobní prostory a dílny.
Podlahy do bytu, domu i kanceláře v prodejně na Praze 4 - otevřeno i v sobotu
Prodej podlah do všech místností Vašeho domu, bytu i kanceláře nabízí nově otevřené podlahové studio společnosti BOMA PARKET s.r.o. na Praze 4 v Nuslích.
BOMA PARKET s.r.o. Podlahové studio Praha 4 Nusle
Kartáčování podlah bruskami Bona s rychlou výměnou disků z půjčovny BOMA PARKET
Kartáčování podlah se již nemusíte obávat. S bruskami Bona s rychlou výměnou kartáčů díky nacvakávacímu systému Vám půjde práce snadno od ruky. Brusky Vám zapůjčí v půjčovně BOMA Parket v Praze.
BOMA PARKET s.r.o. Dřevěné, laminátové a vinylové podlahy
Pancéřové betonové podlahy se vsypem pro výrobní haly, těžké průmyslové provozy, garáže
Kvalitní betonové podlahy pro skladovací a výrobní haly Vám zajistí společnost KKstav concrete, s.r.o. z Prahy 3. Poskytneme Vám kompletní podlahu na klíč včetně statistických výpočtů a izolací.
Restaurování podlah Praha  - renovace, broušení parket, olejování podlah....
Nabízíme opravy, repase a restaurování parketových podlah historických budov ve spolupráci s odborníky ze státních památkových ústavů.
DALEX TRADE s.r.o. Restaurování oken a dveří Praha
Kamenný koberec v exteriéru - mramorový kamínek v různých barvách
Společnost JK Kámen Kroměříž pokládá kamenný koberec v exteriéru, na výběr mramorový kamínek v různých barvách. Realizují i náročnější zakázky, působí v lokalitě Zlínský, Olomoucký kraj, Brno.
Přírodní, kamenná podlaha-na balkon, terasu, do vjezdu, pod pergolu
Firma JK Kámen dodá kamennou podlahu na balkon, terasu, do vjezdu i pod pergolu. Kamenná podlaha je beze spár, má snadnou údržbu. Působíme v regionu Zlín, Brno, Olomouc.
Podlahy Plzeň
Firma Jiří Piňos se sídlem v Plzni nabízí kvalitní provedení litých průmyslových podlah především do garáží, skladů, hal a dalších průmyslových objektů.
Jiří Piňos
Laminátové podlahy Egger  od Boma parket, Praha
Vyjádřete svou osobnost a změňte design místností s novou kolekcí laminátových podlah Egger od Boma parket z Prahy.
BOMA PARKET s.r.o. Dřevěné, laminátové a vinylové podlahy
Designové interiérové podlahy z oblázků, povrchy z kamínků v epoxidu u bazénů
Designové interiérové podlahy z oblázků a povrchovou úpravu z kamínků v epoxidu realizuje firma Profistone s.r.o., která se zabývá výrobou kamínkových podlah.
Moderní podlahy, profesionální podlahářství
Zajišťujeme prodej a montáž veškerých podlahových krytin z naší prodejny Jeka interiéry – podlahy a dveře Jičín
Kamenný koberec na míru - litá podlaha z kamínků
Litá podlaha z kamínků má široké využití v interiéru i exteriéru a je velmi praktická. V regionu Zlínský, Olomoucký kraj se ohledně realizace obraťte na firmu JK Kámen - dodá kamenný koberec na míru.
Podlahářství Hrade Králové – podlahy Tvrdík
Podlahářská firma Tomáš Tvrdík nabízí ve svých prodejnách velký výběr podlahových krytin nově i v Hradci Králové.
Podlahářství, plovoucí podlahy laminátové, dřevěné, vinylové včetně montáže a pokládky
TPodlahy - Petr Tomášek je spolehlivá společnost z Jeřic, jež poskytuje kompletní služby v oblasti podlah. Zaměřujeme se na pokládku plovoucích podlah, jejich renovace, broušení a štěrkování.