Potřebujete novou podlahu či renovaci původní? O vaše požadavky se postarají kvalifikovaní odborníci provádějící podlahářské práce. Můžete si tak vybrat služby jako příprava podkladu, pokládka podlahových krytin a koberců, renovace parket, strojní broušení, lepení, penetrace, vyrovnání, vysátí podlahy, poradenství a údržba.

Pokládka plovoucí i dřevěné podlahy, parket i linolea, odborná montáž i oprava Praha
Zcela nové a kvalitní podlahové krytiny poskytuje společnost Karel Janovský - VK Parket z Prahy 10 Vršovice. Zajišťujeme veškeré podlahářské práce od renovace po montáž.
Podlahy Rychnov nad Kněžnou, pokládka vinylové i plovoucí podlahy, PVC i koberce, prodej
Pokládku i čištění nejrůznějších typů podlah zajistí společnost Podlahářství Láska s.r.o. z Rychnova nad Kněžnou. Zabýváme se prodejem, dodávkou a realizací podlah různého druhu.
Podlahářství Láska s.r.o.
Renovace a ochrana vinylových podlah, linolea, kaučuku i koberců
Renovaci, hloubkové čištění, sanace, ošetření a ochranné nátěry vinylových podlah, linolea, kaučuku i koberců provádí firma Dema-servis, která působí po celé České republice.
Laminátové plovoucí podlahy QUICK-STEP Lanškroun – podlahy do každého interiéru
Nabízíme kvalitní a účelné laminátové plovoucí podlahy QUICK-STEP za velmi příznivé ceny v širokém výběru dekorů - Podlahářství Václav Turek Lanškroun
Podlahy do průmyslových objektů i obytných budov
Kvalitní realizaci průmyslových podlah včetně návrhů provádí společnost amp build s.r.o. po celé České republice i ve střední Evropě. Uděláme i sanaci všech typů průmyslových podlah.
Lité betonové vyztužené podlahy Plzeň
Lité betonové polohlazené podlahy do každé budovy, které jsou ideální pod dlažby, koberce a PVC realizuje společnost Jiřího Piňose – Podlahy snadno.
Jiří Piňos
Pokládka laminátových a dřevěných podlah, PVC podlah i linolea, podlahářské práce, prodej
Precizní pokládku jakékoli podlahové krytiny zajistí společnost Avatar group, s.r.o. z Ostravy. Položíme podlahu rychle a odborně s důrazem na kvalitu podlahového materiálu.
Avatar group, s.r.o.
Zdrsňování povrchu chodníku v živočišné výrobě – kravíny, vepříny, stáje
Vyšší protiskluzovost povrchů chodníků zajistí společnost Blatrysk z Brna. Zdrsnění povrchu pomocí bezprašného tryskání je ideální volbou v živočišné výrobě, jako jsou kravíny, vepříny či stáje.
Podlahářství - montáž podlahovin, prodej PVC, vinylové, laminátové podlahy i na dárkové poukazy
Podlahářství Pavel Bradáč z Veselí nad Moravou poskytuje kompletní servis v oblasti prodeje, montáže podlahovin. Zakoupíte u nás vinylové, laminátové podlahy, PVC a aktuálně i dárkové poukazy na zboží
Betonové podlahy pro garáže, balkony, průmyslové prostory
Prvotřídní betonové podlahy s hladkým a kvalitním povrchem pro garáže, balkony, průmyslové prostory a jiné plochy od společnosti MS BETON s.r.o., Volary.
Rychlé opravy prasklin a trhlin průmyslových podlah bez přerušení provozu
Na opravy prasklin a trhlin polymetylmetakrylátových litých průmyslových podlah (PMMA) při nízkých teplotách se specializuje společnost Blatrysk s.r.o. z Brna.
Podlahářské práce, pokládka parketových vlisů, intarzovaných podlah
Podlahářské práce, pokládka dřevěných podlah, parketových vlisů v různých uspořádání, intarzovaných podlah, renovace a dokončovací práce realizuje 1.MONTÁŽNÍ s.r.o.
Průmyslové podlahy – pokládka, renovace, opravy, srovnávání nerovných povrchů
Na pokládku, renovace, opravy a srovnávání nerovných povrchů průmyslových podlah se zaměřuje společnost Blatrysk, s.r.o. z Brna. Systém OPEN FLOOR zajišťuje rychlost a kvalitu za nízkou cenu.
Průmyslové podlahy betonové, PUR, epoxidové, kompletní dodávky na klíč včetně izolací
Dodávku i rekonstrukci průmyslových podlah a izolací proti radonu Vám zajistí firma SALIT spol. s r.o. Průmyslové podlahy z Nového Města nad Metují. Vyrobíme betonovou i syntetickou podlahu.
Pokládka laminátových podlah, dřevěných a plovoucích podlah, kvalitní práce za příznivou cenu Miroslav
Pokládku dřevěných, plovoucích, laminátových podlah, linolea, koberců za velice příznivou cenu můžete mít od firmy Jiří Kacetl Best SDK, působící v Miroslavi, Znojmě a okolí.
Renovace poškozených podlah výrobních hal a parkovišť
O sanaci, částečnou opravu i kompletní renovaci poškozených podlah parkovišť, výrobních hal nebo skladů se postará společnost KKstav concrete, s.r.o. z Prahy 3.
Pokládka parketových podlah včetně úpravy podkladu a povrchu
Parketové podlahy Vám položí včetně úpravy podkladu a povrchu profesionálové z firmy Jiří Horák –podlahářství se sídlem na Praze - Východ.
Rekonstrukce, revitalizace podlah a podlahových krytin – poradenství, realizace
Na rekonstrukce a revitalizace podlah a podlahových krytin, včetně poradenství v oblasti pokládky podlah se zaměřuje společnost LGI podlahy s.r.o. z Brna.
Lité anhydritové podlahy
Lité anhydridové podlahy vhodné jako podklad pod dlažbu, koberec i palubky Vám zajistí firma Jiří Piňos se sídlem v Plzni.
Jiří Piňos
Venkovní terasové podlahy Terrafina - kvalitní dřevoplastové WPC terasy
Podlahy na venkovní terasy pro náročné, to jsou dřevoplastové WPC terasy Terrafina. Jejich výběr naleznete ve vzorkovně BOMA PARKET Praha 4 Nusle nebo Praha 10 Bohdalec.
BOMA PARKET s.r.o. Podlahové studio Praha 4 Nusle
Průmyslová mozaika, dub kouřový a přírodní - kantovka, Praha
Průmyslové mozaiky se vrátily do interiérů. Využijte možnost jejich nákupu za výhodné ceny u společnosti ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. z Prahy!
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy Praha 6
Betonové podlahy, lité cementové potěry a anhydritové podlahy
Anhydritové podlahy, betonové podlahy, lité a strojně hlazené cementové potěry kvalitní a rychle proveditelné realizuje společnost Betony Ouřada s.r.o., Praha.
Podlahy, podlahové systémy – odborné poradenství pro architekty a stavební firmy
Odborné poradenství pro architekty a stavební firmy ohledně návrhů, výběru i pokládky podlah a podlahových systémů zajistí v okolí Brna společnost LGI podlahy s.r.o.
100% přírodní vinylová podlaha WINEO PURLINE Jičín - nová, plně ekologická a recyklovatelná podlaha
Podlaha je vhodná i do koupelny, vytváří dobrou zvukovou izolaci podlahy a bez problémů je položíme na podlahové topení - Podlahářství Jeka Jičín
Podlahářské práce, dodání a pokládka vinylových podlah
Podlahářské práce, pokládku odolných vinylových podlah se skvělým designem, snadnou údržbou a dlouhou životností realizuje Podlahářství Láska s.r.o., Rychnov nad Kněžnou.
Podlahářství Láska s.r.o.