Potřebujete novou podlahu či renovaci původní? O vaše požadavky se postarají kvalifikovaní odborníci provádějící podlahářské práce. Můžete si tak vybrat služby jako příprava podkladu, pokládka podlahových krytin a koberců, renovace parket, strojní broušení, lepení, penetrace, vyrovnání, vysátí podlahy, poradenství a údržba.

Podlahářské práce, realizace, montáž a pokládka podlah, dřevěné podlahy, koberce, PVC, korek
Společnost Romana Adámka - Podlahy LBC nabízí komplexní podlahářské práce pro státní instituce, úřady, firmy i pro občanskou výstavbu.
Pokládka podlahových krytin Rohovládová Bělá – realizace montáží koberců, PVC, laminátů
Zajistíme profesionální pokládku podlahových krytin včetně koberců, PVC a vinylových dílců, zboží přivezeme a zajistíme pokládku v celém Pardubickém a Královehradeckém regionu.
Odolné podlahy RIGID Pardubice – snadná pokládka vinylových podlah
Naši vyškolení pracovníci Vám provedou profesionální pokládku podlahových krytin RIGID, žádné kroucení podlahy v koupelně nebo ve výrobní hale.
Anhydritové a cementové podlahy, polystyrenbeton, podlahové vytápění
Společnost SO STAVO Lumíra Muchy nabízí realizaci anhydritových a cementových podlah, polystyrenbetonu a podlahového vytápění.
Podlahářské práce, realizace podlah, prodej podlahových krytin, renovace podlah
Prodejem a pokládkou podlah se zabývá společnost Podlahy Řeháček. Nabízíme kompletní podlahářské práce.
Lité betonové podlahy, strojně hlazené, vhodné i do průmyslových hal, skladů, dílen a garáží
Rychle a kvalitně zhotovené lité, strojně hlazené, betonové podlahy od společnosti MH Beton s.r.o. jsou vhodné nejen do garáží a do dílen, ale i do průmyslových hal či skladů.
Artbeton - ražená dlažba do betonové desky vykouzlí přírodní vzhled
Železobetonová deska s povrchovou úpravou co dokáže jedinečně imitovat přírodní materiály jako je pískovec, dřevo a jíl. Velmi vhodný i do výběhů v ZOO a jiných přírodních expozic.
PODLAHOVÉ SYSTÉMY – LIBEREC Červinka & Syrový
Litá podlaha, epoxidová stěrka Olomouc, Prostějov
O pokládku podlahy vhodné do provozů - litá podlaha, epoxidová stěrka - se postará firma PETR´S stavební, inženýrská s.r.o.
PETR´S stavební, inženýrská s.r.o.
Renovace starých, zničených podlah v bytových interiérech od profesionálů
Nechte si zrenovovat starou, poničenou podlahu ve vašem bytě od skutečných profesionálů. Kompletní podlahářský servis zajišťuje na Vysočině firma Podlahy Pavel Kasal ze Žďáru nad Sázavou.
Podlahy Pavel Kasal
Rozebíratelné chemicky odolné podlahy podlahový sys­tém - PVC panely
PVC a zátěžové podlahové panely, rozebíratelné chemicky odolné podlahy a podlahový systém Vám přináší firma PODLAHY Liška, s.r.o. z Brna.
PODLAHY Liška, s.r.o.
Kvalitní strojně hlazené betonové podlahy pro podlahové vytápění
Strojně hlazené a kvalitní betonové podlahy v prostorách s podlahovým vytápěním zajistí firma MH Beton. Realizujeme zakázky v rámci celé České republiky.
Litá betonová podlaha pro novostavbu a rekonstrukce RD - dokonale rovná a rychle zhotovená
Dokonale rovnou a rychle zhotovenou strojně hlazenou litou betonovou podlahu pro novostavby a rekonstrukce RD zajistí firma MH Beton z Širokého Dolu u Poličky.
Kompletní podlahářské práce - pokládka podlahy do domácnosti, firmy
Kompletní podlahářské práce pro Vás v lokalitě Kroměříž, Holešov nebo Přerov zajistí firma Podlahy Zavadil. Ať už jste vybrali podlahy do domácnosti nebo firmy, nechejte pokládku na nás.
Vinylová schodiště na klíč – skvělé řešení pro Váš interiér
Vinylová schodiště na klíč, profesionální instalace po celé České republice zajistí společnost Bukoma group, s.r.o. Vybírejte z širokého spektra dekorů v imitaci dřeva, betonu i kamene.
Bukoma group s.r.o. Luxusní podlahy Brno
Epoxidové podlahy Havlíčkův Brod – bezespáré, bezprašné a snadné na údržbu
Máte v koupelně opotřebenou podlahu a nechce se vám ji zbytečně bourat? Nechte si ji rychle a kvalitně opravit epoxidovým materiálem.
Renovace dřevěných, elastických i pružných podlah s profesionálními stroji, oleji a laky
O odbornou renovaci dřevěných, parketových i pružných podlah se postará společnost ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. z Prahy, která je vybavena profesionální technikou i zkušenostmi.
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy Praha 6
Masivní dřevěné podlahy, plovoucí podlahy neb podlahy pro terasy od Podlahy Bertl
Podlahy Bertl z Mostu jsou odborníci na pokládku nových podlah od masivních podlah až po koberce nebo podlahy na terasy, ale postarají se i o renovace starých podlah.
Anhydritové podlahy pro bytové výstavby, panelové domy a rodinné domy
Realizujeme nejžádanější samonivelační anhydritové podlahy vhodné pro domy, paneláky a byty, 15 - 20 podlah za měsíc.
PODLAHOVÉ SYSTÉMY – LIBEREC Červinka & Syrový
Stylové vinylové podlahy a jejich příslušenství – prodej, pokládka
Bukoma group s.r.o., to jsou profesionálové soustřeďující se na prodej a pokládku vinylových podlah po celé ČR. Malé i velké projekty jsou pro nás hračka.
Bukoma group s.r.o. Luxusní podlahy Brno
Dřevěné a laminátové podlahy za výhodné ceny z podlahářství Hulín
Menší rodinné podlahářství Podlahy Vícha s.r.o. Hulín dodá podlahy od špičkových výrobců, zaměřuje se převážně na dřevěné, laminátové podlahy a vinylové podlahy a schody. Působí okolo Brna, Kroměříže.
Pokládka podlah včetně vyrovnání nerovnosti - suché podlahové systémy Fermacell
Společnost Podlahy Vícha s.r.o. Hulín využívá podlahové systémy a prvky Fermacell®, je to řešení pro vyrovnání nerovnosti podlah před pokládkou nových podlah. Působíme v lokalitě Kroměříž, Zlín, Brno.
Podlahářské práce, prodej podlahových krytin a příslušenství, obšívání koberců, Ostrava a okolí
Firma Podlahy Ostrava Jiří Holcman nabízí kompletní podlahářské práce a vše co s podlahami souvisí. Působíme v Ostravě a jejím okolí. Zabýváme se prodejem podlahových krytin a příslušenství.
Odolné, strojně hlazené lité betonové podlahy pro garáže, vjezdy do garáží
Strojně hlazené lité betonové podlahy, které jsou díky svým vlastnostem a vysoké odolnosti ideální volbou pro podlahy v garážích nebo vjezdy do garáží, realizuje firma MH Beton s.r.o.
Rekonstrukce a opravy po­dlahových ploch - zátěžové podlahové panely z PVC
Rekonstrukce a opravy po­dlahových ploch - zátěžové podlahové panely z PVC dodává firma PODLAHY Liška, s.r.o. v Brně - kvalitní podlahy.
PODLAHY Liška, s.r.o.
Plovoucí podlahy nové generace - vinylové dílce RIGID a Alpha
Favoritem moderních interiérů se stávají plovoucí podlahy nové generace - vinylové dílce RIGID a Alpha Vinyl. Jejich prodej a pokládku Vám zajistí nejen v Opavě firma Machů Podlahy.
Machů Podlahy Podlahové krytiny