Kominické práce zajišťují bezproblémový provoz a bezpečí při odtahu spalin od spotřebičů a paliv. Služby poskytují revize, opravy, čištění a kontroly včetně technických návrhů komínů a jejich výstavby od rekonstrukce přes vložkování až po samotné montáže komínových systémů včetně poradenské činnosti.

Montáž, servis, kontrola kotle na biomasu, dřevní pelety
Společnost Re. Therm servis s.r.o. zajišťuje montáž, kontroly a následný servis kotlů na spalování kusového dříví, biomasu, dřevní štěpku. Poskytuje služby na území Olomouckého a Zlínského kraje.
Kompletní kominické práce včetně revize, čištění a vymetání komínů
Kompletní kominické práce v okolí Znojma poskytuje Jaroslav Křivánek – KOMINICTVÍ s.r.o. Postaráme se o revize, čištění, vymetání i stavby komínů.
Jaroslav Křivánek - KOMINICTVÍ s.r.o.
Kompletní kominické práce - čištění, opravy,  vložkování a revize komínů
Kompletní kominické práce zajišťuje v okolí Brna kominictví Ladislav Staníček. Provádíme vše od čištění a vložkování komínů přes opravy až po revize.
Kominictví - frézování, vložkování, čištění, revize i údržba komínů zkušenými odborníky
Kominictví Ostrava - Antonín Papík působí v okolí Ostravy, Frýdku Místku i Karviné a realizuje díky zkušeným odborníkům kvalitní frézování, čištění, revize, vložkování a údržbu komínů.
Vložkování komínů na plyn i tuhá paliva - realizujeme během krátké dodací lhůty
Vložkování komínů na plyn i tuhá paliva v Opavě provádí firma ZAMZE-spol. s r.o. Zvýšíme životnost i tah vašich komínů.
ZAMZE - spol. s r.o. KOMÍNY OPAVA
Krby, biokrby a krbová kamna za rozumnou cenu
Vytápění domova, krby, krbová kamna a vložky, biokrb a pece na pizzu spolu s příslušenstvím a doplňky prodává a montuje Eurokam system s.r.o., Frýdek – Místek.
Eurokam system s.r.o.
Vložkování a frézování komínů kominictvím – úpravy komínů od odborníků
Úpravy komínů, jako je frézování a vložkování komínů svěřte do rukou odborníků. Tyto odborné úpravy komínů provádí v okolí Znojma firma Jaroslav Křivánek - KOMINICTVÍ s.r.o.
Jaroslav Křivánek - KOMINICTVÍ s.r.o.
Odborná stavba nových komínů, rekonstrukce i opravy stávajících
Odbornou stavbu nových komínů, rekonstrukce a opravy stávajících komínů zajišťuje Kominictví - Antonín Papík v okolí Frýdku Místku, Hlučína i Ostravy.
Revize, údržba komínu a spalinových cest, odstranění sazí z komína
Odbornou kontrolu komína a spalinových cest Vám zajistí společnost Kominictví Papík s.r.o., která provádí kompletní a kvalitní kominické práce včetně revizí.
Pravidelná kontrola, revize i čištění komínů a spalinových cest nejen v rodinných domech
Ostravská společnost Kominictví Papík s.r.o. provádí kompletní kominické práce a zajistí Vám pravidelné čištění, kontrolu a revizi spalinových cest v rodinných domech, bytových jednotkách i chalupách.
Revize, čištění, vložkování, frézování komínů od profesionálů
Nezanedbávejte péči o svůj komín a dopřejte mu kvalitní vyčištění, vložkování či frézování. Kominictví Papík s.r.o. v Ostravě zajišťuje veškeré kominické práce včetně odborných revizí komínů.
Vytvoření nového komínového pouzdra v komínovém průduchu s dlouholetou zárukou
Firma Kominictví Papík je specialista na veškeré kominické práce. Jednou z nich je i vytvoření nového komínového pouzdra. Působí po celém Moravskoslezském kraji – Ostrava, Karviná, Frýdek-Místek, atd.
Poradenství a konzultace ke stavbě nového komínu u staveb, splňující dané parametry dle norem a předpisů
Stavba nového komínu musí splňovat všechny dané parametry dle norem a předpisů. Firma Kominictví Papík s.r.o. se sídlem v Ostravě se zabývá poradenstvím a poskytuje konzultace před zahájením stavby.
O každoroční údržbu, čištění a revizi komínů se postarají naší specialisté v oboru kominictví
Pro bezpečí Vašeho domu je třeba dbát na pravidelné čištění, údržbu a revizi komínů, aby se předešlo ohrožení života. V Ostravě se Vám o dobrý stav komínů postarají odborníci z Kominictví PAPÍK.
Komíny na zakázku a vložkování komínů Náchod
Zabýváme se výrobou a montáží jak nových komínů, tak rekonstruujeme komíny stávající.
Kompletní kominické práce v okrese Semily, pravidelné revize, výstavba a vložkování komínů
Kvalitní služby kominíka naleznete u firmy Jiří Vondra – kominictví v obci Čistá u Horek v okrese Semily. Vystavíme nový komín, provedeme revizi i montáž komínových vložek.
Kominické práce – čištění, revize a kontrola komínu pro všechny druhy paliv
Veškeré kominické práce provedené dle platné vyhlášky – čištění, revize a kontrolu komínu pro všechny druhy paliv provádí společnost Stavby COMPLET s.r.o. v Moravskoslezském kraji.
Stavba a oprava komínů Praha – profesionální služby
Stavíte nový dům? Opravujete střechu? Stavbu a opravu komínů svěřte odborníkům z kominictví Petr Jáchym a spol., sídlící v Uhříněvsi - Praha 10.
Kominické práce, kompletní revize, vložkování, frézování, pravidelné čištění komínů
Kompletní prohlídky Vašich komínů i včetně čistění Vám zajistí společnost Jan Kodalík – Kominictví z Bernova. Provedeme kontrolu komínů, nebo Vám pomůžeme s jeho rekonstrukcí.
Revize komínů Teplice – jednorázové i pravidelné čištění spalinových cest
Ať už při kolaudaci, výměně spotřebiče nebo po havárii komína, vždy je nutné nechat udělat odbornou revizi. Firma PRIMATEP s.r.o. z Teplic nabízí revize a kontroly komínů jednorázově i pravidelně.
Vložkování komínů a rekonstrukce spalinových cest Praha – bezpečný odvod spalin
Přemýšlíte, jak zajistit bezpečný odvod spalin od spotřebičů? Spolehněte se na firmu Josef Bělina z Prahy, která nabízí samostatné vložkování komínů nebo kompletní rekonstrukce spalinových cest.
Inspekční kamera Praha - prohlídky těžko přístupných míst komínů
Kontrola nepřístupných nebo těžko dostupných spalinových cest je nyní možná. Kominictví Josef Bělina z Prahy nabízí prohlídky komínů pomocí inspekční kamery včetně fotodokumentace nebo videozáznamu.
Kotlíková dotace 2014 - 2020, vyřízení, realizace, příprava dokumentů
Pomůžeme vám realizovat kotlíkovou dotaci 2014 – 2020 z programu Zelená úsporám - Rely-SH s.r.o. Pečky, Kolín, Poděbrady, Nymburk, Sadská
Čištění a kontrola komínů Praha – povinně jedenkrát ročně
Víte, že majitelé aktivních komínů mají ze zákona povinnost zajistit jejich kontrolu? Firma Josef Bělina z Prahy nabízí odborné čištění a kontrolu komínů jednorázově nebo v pravidelných intervalech.
Kominictví, kominík, kominické práce, revize a stavba komínů, Praha
Profesionální kominické práce jako jsou revize komínů, vložkování, frézování, kontroly komínů i stavby nových komínů provádí firma Josef Bělina – kominictví z Prahy.