Chcete si zpestřit interiér nebo exteriér produkty z jedinečných materiálů jako je třeba kámen? Odborníci na kamenické práce vám poskytnou nejen kvalitní kamenný materiál od přírodního kamene až po umělý, ale zhotoví vám z různých druhů kamene kuchyňské desky, obklady, dlažbu, schody, stoly, zahradní a hřbitovní architekturu, pamětní desky i erby.

Gabiony Praha , Brno , Jihlava , Zlín
Gabiony Praha , Brno , Jihlava , Zlín. Firma Begastav provádí : -gabionové stěny, zemní, kamenické práce, výstavba gabionových opěrných zdí,opěrné zdi, dlažby z kamene , realizace opěrných zdí, tarasů a dlažeb z lomového kamene. -obnova lesních cest a propustků.
Kamenictví, výroba pomníků Zlínský, Moravskoslezský kraj, Prostějov
Kamenictví nabízí výroba: - mramorové, žulové dlažby - pomníky - okenní parapety - schodišťové stupně - žulové ostění dveří a výloh - krbové římsy a obložení - kuchyňské pláty.
KÁMEN KLAPER, s.r.o.
Kamenické práce, okr. Příbram
Nabízíme kamenické práce - výroba pomníků z přírodního kamene, řezání, broušení, leštění, opravy a čištění pomníků, sekání a zlacení písma.
Kamenictví, kamenosochařství Praha, kamenické práce
Kamenictví, kamenosochařství. Kamenické práce: - zpracování kamene - kamenné výrobky z přírodního i umělého kamene - ozdobné kamenné prvky. Stavitelství: - provádění jednoduchých staveb a poddodávek - obkladačství - montáž bytových doplňků.
Schody,parapety, obklady
Výroba a montáž schod. stupňů, parapetů, sokl. desek, plotových sestav, balustrádového zábradlí, krycích desek, baz. lemů, obkladů a jiných prvků z umělého kamene
Kamenosochařství, montáž obkladů, opravy památníků Olomouc
Kamenosochařství, specialista na kamenné prvky staveb nabízí: - restaurování kamenných prvků historických staveb - výroba a montáž obkladů, soklů, parapetů, ostření - opravy památníků - kompletní realizace atypických pomníků a pamětních desek - opravy monumentů.
Stavební práce, stavby, rodinné domy, obklady, dlažby Liberec.
Naše stavební společnost se zabývá: -Kompletní realizací staveb, rodinných domků, průmyslových objektů a občanské vybavenosti. -Budováním zpevněných ploch přírodními i betonovými dlažbami ( parkoviště, chodníky, komunikace, dvorky, vjezdy do garáží, atp. ). Jako jedna z mála společností v regionu provádíme minerální betony v parcích, ...
Fasády štuky rekonstrukce kamenické restaurátorské práce Hradec
Naše firma ORIGINAL INTERIER, stavby s.r.o. se zabývá stavitelstvím, rekonstrukcí, kompletním zhotovením interiérů a exteriérů od návrhu po dokončení projektu na klíč. - sádrokartonové vestavby - trámové vestavby různých typů - profilované stěny a stropy - restaurátorské práce - fasády, štuky - rekonstrukce - kamenické práce.
Výroba produktů z umělého kamene
Nabízíme Výrobu produktů z umělého kamene. Teracové schody, parapety, poklopy na hroby, teracové stoly, květináče a jiné výrobky z teraca. Taky výrobky z přírodního kamene - žula, mramor..
17. - 18. března 2011 - Den otevřených dveří
Nabízíme: - výroba a zpracování přírodního a umělého kamene. - výroba, prodej pracovní desky na kuchyňské linky a obložení krbů. Máme k dispozici mnoho druhů žul a mramorů z celého světa.
BETON. A KAMEN. AUG-FRED Schlischka & Wollný
Zahradní krby, altány, pergoly, houpačky Frýdek Místek
Naše firma se zabývá výstavbou na klíč: - zahradní krby z umělého kamene - zahradní krby z přírodního kamene (pískovec, andezit, žula, vápenec) - houpačky, prolézačky pro děti ze dřeva - modely větrných mlýnů - vozíky - altány - pergoly - dřevěný zahradní nábytek - studny.
Obklady fasád z přírodního kamene Praha
Společnost NOMEX GROUP s.r.o. nabízí obklady fasád z přírodního kamene. Obkladový kámen se používá k obkládání: - soklů - fasád domů - stěn - opěrných zdí plotů - komínů - krbů. Obkladový kámen dokonce dokáže ve spojení s izolační vrstvou a vzduchovou mezerou zlepšit tepelné izolační vlastnosti zdiva. Obklady z přídního kamene ...
Kamenictví, náhrobky, krycí desky, Velké Hoštice, Opavsko
Naše kamenictví Vám nabízí výrobu a montáž: - krycí desky - náhrobky - rámy.
Žulové a mramorové desky
Nabízíme žulové a mramorové leštěné neformátované desky.
BETON. A KAMEN. AUG-FRED Schlischka & Wollný
Pracovní desky na kuchyňské linky, krby - obložení krbů
Zabýváme se výrobou a zpracováním přírodního a umělého kamene. Vyrábíme a prodáváme pracovní desky na kuchyňské linky a obložení krbů. Máme k dispozici mnoho druhů žul a mramorů z celého světa.
BETON. A KAMEN. AUG-FRED Schlischka & Wollný
Výrobky z kamene - Zlín, Kroměříž, Holešov
Nabízíme realizace výroby, prodej a montáž: - výrobků z přírodního a umělého kamene: -žulové kuchyňské pracovní desky -koupelnové desky -vyhřívané pracovní desky -krbová tělesa včetně krbových vložek -dlažeb, obkladů, schodů -parapetní desky -pomníkové zakázky prodej formátovaného materiálu