Geodetické a geologické služby prováděné kvalifikovanými pracovníky vám nabízejí rozsáhlé činnosti jako zhotovení geodetických plánů, vytyčování a identifikaci pozemků včetně základů stavby, mapování, zaměření přípojek pro inženýrské sítě, hydrogeologické průzkumy, návrhy realizace vrtů, studní a podobně.

Geodetické a zeměměřičské práce, vyhotovení geometrických plánů, Brno
Geodetické a zeměměřičské práce, vyhotovení geometrických plánů při prodeji pozemků, zápisu dostavěné budovy do katastru a ke kolaudaci provádí společnost Ing. Pavel Tuček – GEOkomplex, Brno.
Geodézie, vytyčování pozemků, staveb, projektování pozemkových úprav, Brno
Geodézie, zeměměřičské práce, vytyčování pozemků, staveb, inženýrských sítí, projektování pozemkových úprav zajišťuje společnost Ing. Pavel Tuček – GEOkomplex, Brno – Tuřany.
Poradenství v oblasti zápisu nemovitostí na katastru, geodetické služby, Brno
Poradenství v oblasti zápisu nemovitostí na katastru, zaměření pozemků a budov, vyhotovení geometrického plánu a kompletní geodetické služby poskytuje společnost Ing. Pavel Tuček – GEOkomplex, Brno.
Geodézie Trutnov, geometrické plány, vytyčení stavby
Provádíme geometrické plány, geodetické práce a pomůžeme Vám zpracovat mapové podklady - Geodézie Dvůr Králové s.r.o.
Geodézie Dvůr Králové s.r.o. Geodetické práce Dvůr Králové nad Labem
Geologický průzkum, geotechnika, měření radonu u stavebních pozemků
V oboru geotechnika působí společnost Zlíngeo. Provádí geologický průzkum a měření radonu u stavebních pozemků v regionu Zlínský kraj
Měření radonu, radonový, geologický, geotechnický průzkum pozemku
Společnost Zlíngeo - Ing. Radomír Matějka provádí odborný geologický, geotechnický a radonový průzkum-měření radonu. Působí převážně v regionu Zlín, Vsetín.
Geodezie Tábor
Ing.Pavel Dvořáček z Tábora nabízí profesionální služby v oblasti geodezie od vyhotovení geodetických plánů, vytyčení hranic pozemku nebo komplexních pozemkových úprav po zaměření inženýrských sítí.
Geodetické práce, Dvůr Králové, Náchod
Naši službu inženýrské geodézie ocení také stavební i developerské firmy a další.
Geodézie Dvůr Králové s.r.o. Geodetické práce Dvůr Králové nad Labem
Kvalitní provedení leteckého snímkování pomocí dronu
Vylepšili jsme naše služby leteckého snímkování - disponujeme technologií UAV dronu - GEOŠRAFO, s.r.o. Hradec Králové
Inženýrsko geologický, stavebně geologický průzkum-podklad pro statiky
Společnost Zlíngeo Zlín provádí inženýrsko geologický, stavebně geologický průzkum, který slouží jako podklad pro statiky. Působí v regionu Zlínský kraj.
Geodetické práce Hradec vytyčování hranic zaměřování pozemků
Naše geodetická firma GEOŠRAFO, s.r.o. Hradec Králové provádí kvalitně a rychle veškeré geodetické práce včetně vytyčování hranic a zaměřování pozemků.
Inženýrská geodézie vytyčování staveb Hradec Králové Jaroměř
V oblasti inženýrské geodézie nabízíme mapování, vytyčování staveb, dokumentace skutečného provedení stavby - GON Hradec Králové, a.s.
GON Hradec Králové, a.s. Geodetické práce Hradec Králové
Měření radonu na stavebních parcelách, radonový průzkum pozemku
Odhalte přítomnost radonu odborným měřením a stanovením radonového indexu pozemku. Firma Zlíngeo se sídlem ve Zlíně provádí radonový průzkum pozemku a měření radonu na stavebních parcelách.
Mapování polohopisu a výškopisu, zaměření skutečného provedení stavby
Dle vašich požadavků vám provedeme zaměření skutečného provedení stavby díky mapování polohopisu a výškopisu - GEOŠRAFO, s.r.o. Hradec Králové
Kvalitní a spolehlivé laserové skenování pozemků a staveb
Nabízíme přesné laserové skenování pozemků a staveb - špičkové geodetické služby pro firmy i širokou veřejnost - GEOŠRAFO, s.r.o. Hradec Králové
Geologické práce, inženýrská geologie, měření radonu
Odborné geologické práce v regionu Zlín, Zlínský kraj provádí firma Ing. Radomír Matějka - Zlíngeo. Působíme v oboru inženýrská geologie, geotechnika. Provádíme měření radonu.
Sanace a likvidace ekologických zátěží Praha
Společnost AVE CZ odpadové hospodářství s.r.o nabízí sanace a likvidace ekologických zátěží. Společnost sídlí na Praze 10.
Provádíme zaměřování skutečného provedení staveb, geodetické práce.
V naší firmě GON Hradec Králové, a.s. provádíme zaměřování skutečného provedení staveb, naší specializací jsou totiž geodetické práce.
GON Hradec Králové, a.s. Geodetické práce Hradec Králové
Stavební geologie Praha – tuzemské i mezinárodní zkušenosti od roku 1993
Hledáte odborníky pro konzultace i práce v oblasti stavební geologie? Kontaktujte firmu Stavební geologie IGHG spol. s r.o. z Prahy, která má bohaté tuzemské a mezinárodní zkušenosti již od roku 1993.
Hydrogeologické - průzkumné, jádrové vrty Praha -  do hloubky cca 30 m
Společnost ArtepGeo s.r.o. spolupracuje na silničních a mostních stavbách v České republice, občanské a účelové výstavbě a dále při pozemních i podzemních stavbách.
Vytyčení vlastnické hranice pozemku Hradec Králové
Vytyčení vlastnické hranice pozemků je pro nás díky našemu profesionálnímu týmu z Hradce Králové hračkou. Vytyčení vlastnické hranice pozemku se nejčastěji provádí, když potřebujete: - dodržet odstup stavby od vlastnických hranic - stavbu oplocení - osazení stavby na hranici pozemku - když kupujete nebo prodáváte nemovitost - když ...
Vytyčování hranic pozemků, zaměřování staveb,inženýrských sítí,geodetické práce
Geodetická kancelář Semily provádí kompletní geodetické práce - vytyčování hranic pozemků zaměřování staveb,zaměření inženýrských sítí Jablonec, Liberec, Semily, Jičín a Mladá Boleslav.
Geodetická kancelář Semily Ing. Jan Král, geodet
Geometrický plán = nezbytnost pro vyznačení budovy - Hradec Králové
Kdy přesně budete potřebovat geometrický plán vytvořený od odborné firmy? Pokud jste postavili nový dům a potřebujete ho zaznačit do katastru nemovitostí. Další možností pak je, pokud stavba v registru už je, ale chcete zpřesnit její hranice. Právě v těchto případech budete potřebovat odborníky na geometrické plány. Jednou takovou specializovanou ...
Spolehlivé zaměření polohopisu a výškopisu  Hradec Králové
Geodetické práce GEOŠRAFO, s.r.o. Hradec Králové - Zaměření polohopisu a výškopisu
Geodetické práce, geodézie, vytyčení pozemků, zaměření staveb, geometrické plány
Zajišťujeme ve východočeském regionu v okolí Dvora Králové, Jaroměře, Náchoda a dalších měst geodetické práce, jako je vytyčování pozemků, zaměřování staveb, geometrické plány.
Geodézie Dvůr Králové s.r.o. Geodetické práce Dvůr Králové nad Labem