V případě, že potřebujete zavést nebo opravit v domácnosti či firmě elektroinstalaci, tak tuto činnost nechte na odbornících. Elektroinstalační práce zahrnují kompletní instalaci včetně oprav a revizí, zapojení, schválení i veškerých konzultací.

Elektrikářské práce Telč – opravy, instalace, servis
Sháníte spolehlivou firmu, která nabízí provedení elektrikářských prací od dodání materiálu za výhodné ceny po instalaci rozvaděčů nebo opravy elektroinstalace? Kontaktujte firmu Jiří Kovář z Telče.
Volné pracovní místo na pozici elektrikář, sanační specialista v Liberci
Mibag s.r.o. hledá do svého týmu nové kvalifikované zaměstnance na pozici elektrikář, sanační specialista. Pracoviště v jednom z měst: Praha, Brno, Liberec nebo Šumperk.
Ochrana okapů a okapových svodů před zamrzáním - FreStop
V ochraně pomáhá kompletní inteligentní samoregulační systém s elektrickým topným kabelem FroStop.
Odstraňování poruch veřejného a pouličního osvětlení, odstraňování kabelových poruch
Specializujeme se na elektroinstalační a elektromontážní práce a projektování, odstraňování poruch na elektrických zařízeních - ELEKTROCABLE s.r.o. Liberec
Elektroinstalační práce, opravy a montáže elektrospotřebičů, sporáků, kotlů a bojlerů
Spolehlivé opravy nejrůznějších domácích spotřebičů Vám zajistí společnost Jiří Flégr – Elektroservis z Hradce Králové. Kvalitní služby od profesionálního a zkušeného elektrikáře.
Elektroinstalace, montáže bytových a průmyslových elektrorozvodů
Elektroinstalační práce, montáže, zapojení, výměna a opravy bytových a průmyslových elektro rozvodů, elektrických zařízení realizuje Elektro Bezděk - Miroslav Bezděk.
Elektroinstalace, elektromontáže, inteligentní elektroinstalace
Elektroinstalace nízkého napětí v průmyslových a bytových objektech, elektromontáže výrobních hal, inteligentní elektroinstalace ovládané na dálku realizuje H+D Elektromontáže s.r.o., Odry.
Odborná elektro montáž designových svítidel  pro hotely, restaurace, firmy i domácnosti
SpolečnostRUDOLF LANGER s.r.o. Vám zajistí odbornou elektro montáž svítidel ve Vašem objektu – ať už se jedná o restauraci, hotel, kancelář či Vaši domácnost. Působíme v okrese Opava a Nový Jičín.
RUDOLF LANGER s.r.o.
Elektromontážní práce, průmyslové elektroinstalace, revize
Elektromontážní práce, revize, opravy, údržba, projekce a montáž elektroinstalace, elektrických spotřebičů, přeložky kabelů realizuje společnost ETS CZ Nový Bor, a.s..
Distribuce a dodávka elektrické energie, elektromontážní práce
Distribuce elektrické energie, dodávka elektřiny, elektromontážní práce, projekci, opravy, servis, revize elektrozařízení realizuje společnost ELPRO - DELICIA, a.s.
ELPRO - DELICIA, a.s.
Elektro projekce, revize – komplexní údržba elektrických zařízení
ReSpol s.r.o. provádí veškeré revize elektrických zařízení. Firma se věnuje údržbě vysokého a nízkého napětí a zároveň se zabývá regulacemi odběru elektrické energie a kompenzacemi.
ReSpol s.r.o. Elektroinstalace Opava
Rychlé odstraňování poruch na elektrických zařízeních NN a VN
Opravy a revize elektrických zařízeních NN a VN – provádíme odstraňování poruch na elektrických zařízeních - montáže, realizace, projekce firmy ELEKTROCABLE s.r.o. Liberec
Silnoproudé, slaboproudé rozvody, instalace - kompletní realizace v oboru silnoproud, slaboproud
Vhodné řešení pro silnoproudé i slaboproudé instalace, rozvody dodá společnost ELPO systém Zlín-Klečůvka - Zlínský kraj. Provádíme kompletní realizace v oboru slaboproud, silnoproud.
Elektroinstalace, elektromontáže, rozvody a revize elektro
Elektroinstalace, rozvody elektřiny, montáž elektrického zařízení, výměna jističů i rozvaděčů, revize nářadí realizuje společnost Babilon elektromontáže s.r.o., okres Frýdek-Místek.
Montáže a opravy distribučních sítí kabelových i venkovních Dobřichovice - pro NN i VN
Společnost ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. z okolí Dobřichovic se zabývá montáži a opravami distribučních sítí kabelových i venkovních pro vysoké i nízké napětí.
Montáž, revize elektro, realizace sluneční elektrárny, Opava
ELEKTROPLUS Grusman s.r.o. Vám v Opavě a okolí zajistí montáž a servis fotovoltaických zařízení a elektrických zařízení do 1000 V. Spolehnout se také můžete na revizi hromosvodů a elektra.
ELEKTROPLUS Grusman s.r.o.
Nové veřejné osvětlení, rekonstrukce stávajícího VO, provoz a údržba
Nové veřejné osvětlení, rekonstrukci stávajícího VO, provoz i údržbu osvětlení Vám spolehlivě zajistí firma Elektro - ing.Klíma s.r.o.v Třebíči na Vysočině.
Revizní technik elektrických zařízení E2A - osvědčení na revizi el. zařízení NN pro domácnosti i průmysl
Společnost ELPO systém Zlín je držitelem osvědčení na revizi elektrických zařízení v rozsahu E2A. Náš revizní technik je připraven provést revize el.zařízení NN pro domácnosti i průmysl.
Volná pracovní pozice - Vedoucí staveb, stavbyvedoucí
Volná pracovní pozice u firmy ELQA, s.r.o. - Vedoucí staveb, stavbyvedoucí Zajišťování, vedení a kontrola chodu staveb v oblasti elektromontážní. Brno - Kuřim.
Projekční a inženýrská činnost v oboru elektro Praha - kvalitní práce a dodržení termnínů
Hledáte odborníky zabývající se projekční činností v oblasti elektra? Pak se můžete spolehnout na prověřenou firmu AZ elektroprojekce s.r.o. z Prahy s tradicí v oboru více než 25 let.
AZ elektroprojekce s.r.o. Měření a regulace Praha
Rekonstrukce a opravy elektrických zařízení Kladno – rychlý a odborný servis
Rekonstrukce, opravy a údržby elektrických zařízení nízkého i vysokého napětí v Kladně a okolí provádí rychle a odborně speciálně vyškolení pracovníci firmy Uniservis Hašek s.r.o.
Uniservis Hašek s.r.o. Elektromontážní práce Kladno
Projekční práce v oboru elektro, elektroprojekce, vypracování projektové dokumentace
Kvalitní projektování v oboru elektro pro občanské, průmyslové i bytové výstavby Vám zajistí společnost Otakar Chládek - ATEL - projekční ateliér elektro z Prahy Chodov.
Montáž a rozvody nízkého napětí a telekomunikačních sítí Brno
pokládky kabelů, návrh trasy, kabelové nadzemní sítě, montáž venkovního veřejného osvětlení, elektrické sítě VN a NN zajistí v Brně ELQA, s.r.o.
Nabídka práce - Montéři a opraváři silnoproudých elektrických vedení, elektromontér
Nabídka práce - montéři a opraváři silnoproudých elektrických vedení, elektromontér. Jednosměnný provoz u firmy ELQA, s.r.o. Kuřim. Jedná se o 4 volná místa. Brno, Kuřim, Tišnov