Demoliční práce zahrnují kompletní úpravu pozemku od bourání budov pod dohledem statika pomocí bourací a těžké techniky, úklidu a přistavení kontejneru k odvozu demoličního odpadu, sutin a zeminy a následného zpracování, recyklaci a ekologickou likvidaci nebezpečných odpadů včetně likvidace a sanace azbestu.

Bourací a demoliční práce Strakonice
Sháníte spolehlivou firmu, která provede bourací a demoliční práce ve Strakonicích a okolí? Na firmu pana Václava Kotlíka FABAK se můžete spolehnout.
Výkopové, zemní a bourací práce – stavební firma na kterou se můžete spolehnout
Komplexními službami v oboru stavebnictví se zabývá společnost OULEHLA-REAL s.r.o. Zajistíme pro Vás výkopové, zemní i bourací práce.
Zemní a výkopové práce, strojní i ruční výkopy, demolice
Zemní a výkopové práce, hloubení základů, bazénů, rýh pro inženýrské sítě, terénní úpravy, strojní i ruční výkopy, demolice realizuje Jakub Daniel, Hodonín.
Kompletní zemní práce, demolice, sanace kontaminovaných lokalit, široký výběr techniky
Realizace zemních prací a demolic s širokou škálou stavební mechanizace Vám zajistí společnost Polanský Group, a.s. z Říčan u Prahy. Garantujeme velký objem stavebních prací za krátké časové období.
Demolice objektů Rakovník – bezpečně, profesionálně, rychle
Sháníte firmu, která nabízí služby demolice objektů? Spolehněte se na českou stavební společnost Froněk spol. s r.o. se sídlem v Rakovníku, která je vybavena potřebnou mechanizací a zkušenostmi.
Demolice a bourání budov, střech, komínů i garáží a plotů Praha -  včetně likvidace odpadu
Demoličními pracemi a následným bourání budov, střech, komínů nebo například i garáží a plotů v Praze se zabývá více jak 20 let firma pana Roberta Sála.
Řezání asfaltu, demolice, bagrování, práce s hydraulickou rukou Kladno
Řezání asfaltu, demolice, zemní práce, bagrování, práce s hydraulickou rukou toť vše na jednom místě od Uniservis Hašek s.r.o.
Uniservis Hašek s.r.o. Elektromontážní práce Kladno
Bourání a likvidace asfaltu Praha – od 1 m2 do několika tisíců m2
Společnosti pana Bedřicha Málka z Prahy nabízí běžným zákazníkům, obcím i firmám služby bourání a následné likvidace asfaltu.
Asfaltování Málek Praha Oprava, řezání vozovek a chodníků
Zemní práce pro inženýrské sítě, výkopy základů, terénní úpravy, demolice staveb
Zemní a výkopové práce pro inženýrské sítě, výkopy základů, jímek, terénní úpravy, odbahnění rybníků, svahování pozemků, demolice staveb provádí společnost Zemní práce Sobek - Milan Sobek.
Demoliční práce Praha - západ, Dobříš - provádíme vše vlastní technikou
Jsme stavební firma zaměřená na zemní práce, bourací práce a demoliční práce.
Miroslav Slabihoudek Zemní práce Praha západ
Demoliční a bourací práce na klíč Praha a okolí -  demontáže objektů na těžko přístupných místech
Společnost Robert Sál - SPV zajišťuje ruční a strojové demoliční a bourací práce na klíč pomocí hydraulického kladiva, bagrů nebo čelních nakladačů.
Vyklízení bytů, sklepů i demoliční práce Praha - kompletní vyklízecí služby
Ať už potřebujete vyklidit byt, sklep, chatu či dílnu a nebo provést demolici jakéhokoliv objektu, střechy či komínu, obraťte se na naši společnost.
Demolice objektů, staveb a odvoz suti na skládku stavebního odpadu
Společnost ZEPAR provádí demolice objektů a staveb v regionu Zlínský kraj a Olomoucký kraj. Vyřešíme současně i odvoz suti na skládku stavebního odpadu.
Zemní a výkopové práce - bourání, demolice a úprava terénů moderními stroji
Pokud plánujete stavbu rodinného dobu nebo rekonstrukci pozemku, obraťte se na firmu Kontejnery Müller v Olomouci. Zemní a výkopové práce, bourání, demolice a úpravy terénů provádíme moderními stroji.
Přeprava nadměrných nákladů – Liberec
V případě, že potřebujete pohodlně nakoupit nebo naopak ze své stavby odstranit stavební nebo jiný materiál, nejspíš budete potřebovat odborníka. Přeprava ve stavebnictví jde navíc ruku v ruce s přepravou nadměrných nákladů - a to bývá teprve oříšek. Společnost Melichar Liberec je odborník nejen na služby z oblasti přeprava nadměrných ...
Zemní a výkopové práce a různé terénní úpravy
Veškeré zemní a výkopové práce i různé terénní úpravy i ve složitém terénu zajistí firma Martin Zelina - působnost především v okolí Kroměříže, Holešova.
Zelina Martin Recyklační dvůr Míškovice, Hulín
Demolice budov, demoliční činnost, izolace, sanace vlhkého zdiva
Na společnost SANPROS Buchlovice se obracejte ohledně demolice budov a sanace vlhkého zdiva. Demoliční činnost a izolace zdiva provádíme v regionu Hodonín, Jihomoravský kraj a Zlínský kraj.
Stavební i bourací práce pro realizaci Vašeho vysněného bydlení Znojmo
Stavební firma, stavební a bourací práce, stavitelství, rekonstrukce budov, stavby nových domů na klíč a další práce provádí firma Zednictví Jiří Pokorný.
Zednictví Jiří Pokorný Znojmo Stavební práce
Demolice zemědělských a průmyslových objektů, stavební firma, stavební práce Znojmo
Demolice zemědělských, průmyslových objektů, administrativních budov, garáží, skladů, rodinných domů zajišťuje společnost LaVaRoss2010 s.r.o., z okresu Znojmo.
Demolice, bourání rodinných a bytových domů, stavební práce, kvalitní firma Znojmo
Bourací práce, demolice, demontáže objektů, rodinných a bytových domů, stavebnní práce a další provádí společnost LaVaRoss2010 s.r.o., z Hodonic u Znojma.
Demolice střech a komínů Praha a okolí - demoliční práce s postupným rozebíráním
Společnost pana Roberta Sála provádí v Praze a přilehlém okolí demolice střech a komínů. Dále nabízíme kompletní demoliční a bourací práce včetně likvidace odpadu na klíč.
Demoliční činnost, sanace vlhkého zdiva, odvlhčování
Firma SANPROS Buchlovice se zaměřuje na demoliční činnost a sanace zdiva v regionu Uherské Hradiště, Jihomoravský a Zlínský kraj.
Zemní a výkopové práce - výkopy základů, jímek
Chcete-li vykopat základy, jímky nebo přípojky, pak přenechejte tuto práci firmě Kontejnery Müller s.r.o. se sídlem v Olomouci, která má bohaté zkušenosti v oblasti zemních a výkopových prací.
Zemní práce bagrem v těžko přístupném terénu hor, lesů, koryt řek a rybníků
Přípravné i dokončovací zemní práce v nepřístupném terénu hor, kopců, lesů i rybníků vykonají kráčející bagry firmy RH-Prozem s.r.o. z Vrchlabí na území celé ČR.
Bourací práce a demolice objektů těžkou i ruční technikou
Bourací práce a demolice všech druhů objektů provádí společnost ANTISTAV s.r.o., Karlovy Vary. Zajišťujeme demolice s využitím těžké i ruční techniky.