Výrobu, stavbu montáž a servis rodinných a veřejných plastových či betonových bazénů na míru, oválných, obdélníkových, kulatých nebo sportovních v nadzemním provedení nebo zapuštěné variantě včetně bazénové chemie, čerpadel, filtrů, vysavačů, sítěk a vířivek, ale také bazénového zastřešení nabízí specializované firmy.

Železobetonové monolitické konstrukce - kompletní betonářské práce
Kompletní betonářské práce provádí firma NEOL - STAV, s.r.o. se sídlem v Olomouci. Specializujeme se na dodávku a montáž železobetonových monolitických konstrukcí pro širokou škálu objektů.
Betonové podlahy České Budějovice, realizace hlazených betonových podlah do rodinných domů
Využijte našich kompletních služeb při realizaci strojeně hlazených betonových podlah do rodinných domů, bytových domů, komerčních prostor, provozoven, apod.
Betonové komponenty a služby spojené s betonováním
Široký sortiment vysoce kvalitních betonových výrobků k prodeji, přeprava stavebního materiálu, aplikace betonu přímo na vaší stavbě, bezkonkurenční servis a služby za nízkou cenu.
HB beton, s.r.o.
Betonářské a bourací práce a rekonstrukce rodinných domů od české firmy
Stavební společnost ATLANTA, a.s. z Nového Šaldorfu má již dlouholeté postavení na trhu. Společnost poskytuje služby z oboru stavebnictví, jako jsou rekonstrukce, bourací a betonářské práce.
ATLANTA, a.s.
Nejlepší betonové podlahy všech typů - PODLAHOVÉ SYSTÉMY – Červinka & Syrový
Betonové podlahy od A do Z,provádíme zaměření kalibrovanými laserovými měřidly,dále izolace proti vlhkosti, v poslední řadě zpevnění armovacími sítěmi či ocelovou rozptýlenou výztuží či obě kombinace.
PODLAHOVÉ SYSTÉMY – LIBEREC Červinka & Syrový
Realizace litých podlah - odolné epoxidové stěrky do skladů, výstavních hal, kanceláří i autoservisů
Lité originální pryskyřicové podlahy a odolné epoxidové stěrky do skladů, výstavních hal, kanceláří i autoservisů realizuje firma Kamil Bílý - Průmyslové podlahy.
Betonářské práce a realizace základových desek pro domy
Realizaci základových desek a další betonářské práce provádí v okolí Znojma a Hrušovan nad Jevišovkou stavební firma Ristić s.r.o. vytvoříme stabilní základy Vaší stavby.
Betonové podlahy, průmyslové podlahy, anhydritové a cementové podlahy
Zhotovení podlah, betonové a anhydridové potěry dle přání a požadavků zákazníka od společnosti BETONOVÉ PODLAHY s.r.o. z Prachatic.
Strojně hlazené podlahy z betonové směsi
Rovné podlahy v rodinných domech, garážích či průmyslových budovách od Betony Ouřada s.r.o. Realizace strojně hlazených podlah po celé České republice.
Monolitické stavby – schodiště, betonové stropy, obvodové zdivo
Monolitické stavby jako jsou schodiště, betonové stropy a obvodové zdivo provádí v okolí Brna-venkov stavební společnost OULEHLA-REAL s.r.o.
Lité betonové vyztužené podlahy Plzeň
Lité betonové polohlazené podlahy do každé budovy, které jsou ideální pod dlažby, koberce a PVC realizuje společnost Jiřího Piňose – Podlahy snadno.
Jiří Piňos
Betonové podlahy pro garáže, balkony, průmyslové prostory
Prvotřídní betonové podlahy s hladkým a kvalitním povrchem pro garáže, balkony, průmyslové prostory a jiné plochy od společnosti MS BETON s.r.o., Volary.
Specialisté na realizaci staveb z monolitického betonu Praha – odborníci s prací
Stavíte? Hledáte odborníky? Specialisté společnosti SPING STAV s.r.o. se sídlem v Praze mají s realizací všech typů staveb z monolitického betonu mnohaleté zkušenosti.
SPING STAV spol.s r.o. Designové rodinné domy Praha
Průmyslové podlahy betonové, PUR, epoxidové, kompletní dodávky na klíč včetně izolací
Dodávku i rekonstrukci průmyslových podlah a izolací proti radonu Vám zajistí firma SALIT spol. s r.o. Průmyslové podlahy z Nového Města nad Metují. Vyrobíme betonovou i syntetickou podlahu.
Betonové podlahy, lité cementové potěry a anhydritové podlahy
Anhydritové podlahy, betonové podlahy, lité a strojně hlazené cementové potěry kvalitní a rychle proveditelné realizuje společnost Betony Ouřada s.r.o., Praha.
Vymývaný beton GRANISOL – dekorativní velké plochy – různé barvy
Vymývaný beton GRANISOL od společnosti CEMEX Czech Republic s.r.o. nalézá díky snadné údržbě a různým barevným odstínům široké využití při budování parkovacích ploch, parků, okolí bazénů nebo teras.
Profesionální systémové bednění, sanace a opravy betonu rychle a kvalitně
Společnost KAPPI CZ, s.r.o. se zaměřuje na profesionální realizace hrubých staveb, systémové bednění, sanace a opravy betonu rychle a kvalitně v okolí Ostravy a Frýdku Místku.
Transport betonu autodomíchávačem, uložení betonových směsí
Přepravu stavebního betonu autodomíchávači s pásovým dopravníkem a uložení betonových směsí až do vzdálenosti 17 metrů realizuje Beton sever - Martin Mikulenka.
Monolitické železobetonové stavby - realizace hrubé stavby montovanou technologií
Realizací hrubé stavby formou montované či monolitické technologie se zabývá společnost KAPPI CZ, s.r.o. se sídlem v Ostravě, která své zakázky provádí také v okolí Frýdku-Místku i Karviné.
Pancéřové betonové podlahy se vsypem pro výrobní haly, těžké průmyslové provozy, garáže
Kvalitní betonové podlahy pro skladovací a výrobní haly Vám zajistí společnost KKstav concrete, s.r.o. z Prahy 3. Poskytneme Vám kompletní podlahu na klíč včetně statistických výpočtů a izolací.
Realizace monolitických železobetonových konstrukcí, staveb i stropů
Ostravská společnost KAPPI CZ, s.r.o. se specializuje na realizaci monolitických železobetonových konstrukcí, staveb i stropů a své zakázky provádí také v okolí Prahy a Brna.
Betonové potěrové podlahy pro haly, sklady, garáže, moderní technologické postupy
PROFI BETON s.r.o., společnost z Pardubic zaměřující se na výrobu a pokládku betonových potěrových podlah. Disponujeme kvalitními betonovými směsmi a využíváme nejmodernější technologie na trhu.
Stavby z železobetonu vytvořené pomocí monolitické, montované technologie
Stavby z železobetonu vytvořené pomocí monolitické či montované technologie zajišťuje v okolí Karviné, Frýdku Místku společnost Kappi CZ s.r.o. se sídlem v Ostravě.
Dodávka a montáž železobetonovýck konstrukcí při stavbě zemědělských a průmyslových objektů
Dodávku a montáž železobetonových konstrukcí, které jsou nejčastěji využívány při stavbě vodohospodářství, zemědělských a průmyslových objektů Vám zajistí společnost Timo profistavby s.r.o. z Ostravy.
Betonové překlady RZP + RONO Hradec Pardubice Jičín Jaroměř Chrudim Trutnov
Železobetonové překlady se používají ve zděných konstrukcích bytové, průmyslové a občanské výstavbě - PLASTBETON s.r.o. Hradec Králové
PLASTBETON s.r.o. Betonové dílce Hradec Králové