Vodohospodářské stavby jsou výsledky práce kvalifikovaných odborníků a jejich zkušeností, kteří se starají o výstavbu a následný provoz, revize a opravy takových vodohospodářských děl jako vodovody, vodojemy, úpravny vod, kanalizace, přečerpávací stanice, čističky, odvodňovací systémy a také o obnovu a revitalizaci rybníků, potoků a řek.

Vodohospodářské, inženýrské a dopravní stavby Kolín - Realizujeme kompletní infrastrukturu
Zajišťujeme kvalitní výstavbu vodohospodářských, inženýrských a dopravních staveb - VPK Suchý s.r.o. Kolín
VPK Suchý s.r.o. Výstavba a realizace inženýrských sítí
Trans-region-stav s.r.o. Chomutov
Společnost TRANS-REGION-STAV s.r.o. z Chomutova realizuje zakázky v oblasti přepravní činnosti, pronájmu dopravních prostředků a v oboru vodohospodářských a průmyslových staveb.
Vodohospodářské práce Třeboň
Veškeré odborné vodohospodářské práce od odbahnění rybníků po opravy hrází nebo budování protipovodňových opatření zajistí společnost Hydro & KOV, s.r.o. se sídlem v Třeboni.
Provádění staveb Chomutov – maximální kvalita služeb
Společnost TRANS-REGION-STAV s.r.o. z Chomutova nabízí své vysoce profesionální služby provádění staveb s důrazem na kvalitu odvedené práce a dodržení stanovených termínů.
Trans-Region-Stav - kompletní realizace staveb pro průmysl a vodohospodářství
Kompletní realizací staveb převážně pro oblast průmyslu, dopravy a vodohospodářství se zabývá tým kvalifikovaných odborníků ze společnosti Trans-region-stav s.r.o. z Chomutova.
Vodohospodářské stavby Třeboň
Specializované služby a úpravy vodohospodářských staveb jako je například výstavba bezpečnostních přelivů a oprava rybničních objektů nabízí společnost Hydro & KOV, s.r.o. se sídlem v Třeboni.
Vodohospodářské stavby, výstavba vodovodů, rekonstrukce úpraven vod
Vodohospodářské stavby, výstavba vodovodů, kanalizací, ČOV, rekonstrukce úpraven vod, ochranných hrází realizuje společnost STAVOJ Čkyně s.r.o., Prachatice.
Úpravy vodních toků, hrází, rybníků, drenáže, pročištění koryt
Vodohospodářské stavby, úpravy vodních toků, pročištění koryt, výstavby hrází, rybníků, odbahnění nádrží, drenáží realizuje společnost Mibag - Miroslav Šmíd, sídlící v okrese Břeclav.
Vodohospodářské stavby, úpravy vodní toků, odbahnění rybníků, výstavba ČOV
Vodohospodářské stavby, úpravy vodní toků, odbahnění rybníků, výstavbu či rekonstrukci nádrží, hrází a poldrů, výstavbu ČOV pro Vás zrealizuje společnost Hydro & KOV, s.r.o. se sídlem v Třeboni.
Úprava vodních toků, vodohospodářské stavby, revitalizace krajiny, Praha
O úpravu vodních toků, výstavbu a rekonstrukci vodohospodářských staveb – jezů, rybníků, malých vodních elektráren, čistíren odpadních vod, se postará společnost NOWASTAV a.s.
Vodohospodářské stavby – realizace Litoměřice
Česká společnost EKOS – Žitenice s.r.o. podniká v oblasti vodohospodářských staveb a nabízí své profesionální služby a vybavení například při stavbách vodovodů, kanalizací nebo retenčních nádrží.
Budování protipovodňové ochrany-zpevnění břehů, úpravy koryt vodních toků
Společnost ZEPAR se zaměřuje na budování protipovodňové ochrany - provádíme zpevnění břehů, různé úpravy koryt vodních toků. Působí nejčastěji v regionu Zlín, Olomouc, Kroměříž.
Výstavba inženýrských sítí, ČOV, vodohospodářských staveb
Výstavbu inženýrských sítí, vodovodů, kanalizací, plynovodů, ČOV a vodohospodářských staveb Vám zajistí stavební firma VPK Suchý, s.r.o., se sídlem v okrese Kolín.
VPK Suchý s.r.o. Výstavba a realizace inženýrských sítí
Výstavba vodovodních toků Chomutov - vodohospodářské stavby
TRANS-REGION-STAV s.r.o. je chomutovská společnost zabývající se vodohospodářskými stavbami - výstavbou vodovodních toků. Mezi činnosti firmy můžeme zařadit zakládání a rekonstrukce staveb, kamenných zdí, prahů, stavbu záchytných dřevěných přehrážek nebo betonových profilů. Dále firma zajišťuje výstavbu sypaných nebo betonových nádrží, ...
Rekonstrukce, opravy zemních vodojemů Liberecký kraj
Provádíme řadu staveb a rekonstrukcí domů v rámci Severních Čech a Prahy a od minulého roku jsme činnost rozšířili také o rekonstrukce a opravy zemních vodojemů.
Stavby Nisa, s.r.o. Specialisté na bydlení Liberec a okolí
Vodohospodářské stavby Chomutov – stavba a rekonstrukce vodních toků
Zabýváme se vodohospodářskými stavbami, především rekonstruujeme vodní toky v Chomutově i po celé ČR. Na přání vyčistíme i stojatou vodu v rybnících, jejich okolí a hráze.
Protlaky Teplice - rekonstrukce starších plynových a vodovodních potrubí
Vodohospodářské stavby z Teplic nabízí nový způsob obnovy starých plynových a vodovodních potrubí z obvyklých materiálů za pomoci bezvýkopové technologie - tzv. protlaky.
Meliorační práce, odvodnění, úprava, čištění vodních toků, revitalizace
Veškeré meliorační práce, jako odvodnění zamokřelých půd, čištění a úpravu vodních toků, revitalizace, úpravy svahů a terénů provádí JN stavitelství, s.r.o., z Dačic.
Stavba vodních nádrží Brno, geologie, vodní stavby, nádrže Jihomoravský kraj
Stavby vodních nádrží, geologie, vodní stavby a nádrže, ochranné suché hráze, rybníky, suchých hrází, malé vodní nádrže zajistí firma HIG geologická služba, spol. s r.o.
Podélné, příčné opevnění břehů, rozšíření, čištění koryt potoků, řek
Účinná ochrana proti povodním je čištění koryt potoků a řek, případně rozšíření koryt a opevnění břehů vodních toků. Společnost ZEPAR své služby nabízí v regionu Uherské Hradiště, Zlín, Olomouc.
Dodavatel vodojemů, montáž, výstavba věžových i zemních vodojemů, nádrží
Specialista a dodavatel vodojemů, výstavba věžových i zemních vodojemů (zásobníků na vodu), nádrží provádí firma AKVAEL s.r.o., která je specialistou v oboru.
Stavební, přepravní a obchodní činnost Chomutov - vodohospodářské stavby, pronájem strojů
TRANS-REGION-STAV s.r.o. z Chomutova se zabývá stavební, přepravní a obchodní činností. Dále společnost pronajímá stavební a mechanizační stroje. Zajišťuje rekonstrukce vodohospodářských staveb.
Vodohospodářské a průmyslové stavby Ústí nad Labem - kvalitní stavební činnost
Nebudeme se chvástat, že naše stavební činnost je velice kvalitní a spolehlivá. Dokazujeme to stavbami, které jsme zrealizovali. Stejně jako naše služby jsou kvalitní a spolehlivé.
Stavba, montáž věžových vodojemů, zemních vodojemů, nádrží Brno
Věžové vodojemy, zemní vodojemy, nádrže, stavba, montáž všech typů vodojemů, dodávka kruhových nádrží, obdelníkových, a dalších dodává firma AKVAEL s.r.o. z Brna.
Zpracování projektů pro strojírenství, hutnictví, investiční výstavba Ostrava
Společnost Projekt HTL, s.r.o. se specializuje na projektování, inženýring, odbornou pomoc a poradenství v oblasti strojírenství, hutnictví, stavebnictví a energetických, vodohospodářských a ekologických staveb. Společnost Projekt HTL, s.r.o. zajišťuje následující činnosti 1. přípravná fáze - zpracování podnikatelských záměrů, studií ...