Hledáte odborníky na průmyslové stavby? K těmto odborníkům patří nejen projektanti a stavební firmy, ale také architekti, developeři a další odvětví podílející se na realizaci i financování. Z jejich návrhů následně vznikají stavby pro chemický, potravinářský, strojírenský, automobilový a další průmysl, výrobní a skladovací haly a další objekty.

Průmyslové stavby - výstavba výrobní haly, skladovací areály, sklady
V oboru pozemního stavitelství působí stavební firma PS - MSI, a.s. Zlín-Zlínský kraj. Zaměřuje se na průmyslové stavby - výrobní haly, skladovací areály, sklady.
Stavba a realizace montovaných hal z ocelových konstrukcí
Montované haly - sportovní, zemědělské, ocelové konstrukce, výstavbu, montáž a kompletní realizaci zajistí firma St mont v Dačicích.
Průmyslové stavby, výstavba Plzeň – spolehlivě, rychle a kvalitně
Rozšiřujete výrobu a plánujete přistavět nebo rekonstruovat novou výrobní halu či sklad? S průmyslovou výstavbou a stavbou ocelových hal má zkušenosti spolehlivá firma EKA-KOMPLET s.r.o. z Plzně.
Montáž průmyslových betonových hal Vysoké Mýto - včetně prováděcí dokumentace
Zajišťujeme montáž a dodávky průmyslových betonových hal, včetně prováděcí dokumentace a kompletního provedení zemních prací, opláštění, příjezdových cest aj.
SAPA - LPJ, spol.s.r.o. Pozemní stavby Vysoké Mýto
Železobetonové a betonové konstrukce - rodinné domy a průmyslové stavby
Železobetonové a betonové konstrukce pro rodinné a bytové domy, průmyslové stavby od firmy Quart Construct s.r.o. v Pohořelicích - specializace na řešení konstrukcí.
Výstavba a rekonstrukce průmyslových objektů Chomutov - stavby od profesionálů
TRANS-REGION-STAV s.r.o. z Chomutova provádí výstavbu a rekonstrukci průmyslových objektů. Stavby je možno provádět i na klíč. Společnost má mnohaleté zkušenosti, které jsou doloženy certifikacemi.
Ocelové konstrukce průmyslových obchodních administrativnich hal
Společnost SEVEN HK s.r.o. je montážní firma zabývající se výstavbou montovaných objektů a fasádních plášťů průmyslových, obchodních a administrativních center. Společnost SEVEN HK s.r.o. vznikla v roce 2005 sloučením firem Vratislav Sedmík (vznik 1990) a Ing. Pavel Sedmík - SEVEN (vznik 1996) a prokračuje v činnostech těchto firem. Navazujeme na ...
SEVEN HK s.r.o. - výstavba a opláštění průmyslových center
Specializovaná firma SEVEN HK s.r.o. se sídlem v Hradci Králové se specializuje na stavbu montovaných objektů a na výstavbu fasádních plášťů obchodních, průmyslových a administrativních center. Díky využití kvalitních ocelových konstrukcí jsme schopni vybudovat průmyslové a obchodní haly. Výsledky naší práce můžete vidět po celé České ...
Montované haly Tábor
KORES, spol.s r.o. je společnost z okolí Tábora, která se zabývá výstavbou nových, opravami a rekonstrukcemi starých halových objektů i jejich zateplováním.
Pronájem lešení, stavební mechanizace, stavební práce, Chomutov
Společnost Trans-Region-Stav vám nabízí stavební, obchodní a přepravní služby. Má dlouholeté zkušenosti s mezinárodní automobilovou dopravou, prováděním staveb a pronájmem stavebních.
Průmyslové stavby a rodinné domy Louny - stavební činnost na klíč
Stavební činností se naše firma STAVUM zabývá již od roku 1991. Zaměřujeme se zejména na průmyslové stavby a rodinné domy, a to včetně projekce.
Stavby na klíč Louny - rodinné domy, průmyslové haly o obchody
Stavba domu, průmyslové haly nebo třeba obchodu či jiné veřejné budovy vyžaduje spoustu příprav i práce.
Generální dodání stavby na klíč od projektu až po montáž doplňků - výroba, montáž
Generální dodání stavby na klíč zajistí společnost RUCHSTAV BUILDING Ostrava. Již 19 let se zbýváme výrobou a montážemi průmyslových hal všeho druhu.
Vodohospodářské a průmyslové stavby Ústí nad Labem - kvalitní stavební činnost
Nebudeme se chvástat, že naše stavební činnost je velice kvalitní a spolehlivá. Dokazujeme to stavbami, které jsme zrealizovali. Stejně jako naše služby jsou kvalitní a spolehlivé.
Průmyslové stavby a výstavba čističek odpadních vod pro města, obce, výrobu i soukromé objekty
Stavbu, rekonstrukci nebo rozšíření průmyslové stavby, výrobní či skladovací haly a čističek odpadních vod vykoná akciová společnost UNIGRANIT z Písku.
Stavební činnost Louny - od průmyslových staveb po rodinné domy
Stavební činnost provádí firma STAVUM již od roku 1991. Zabýváme stavbou průmyslových staveb i rodinných domů, inženýrských sítí nebo občanských např. zdravotní střediska či domovy důchodců.
Zpevněné plochy, pozemní komunikace, chodníky od zkušené stavební firmy
V rámci výstavby se obracejte na stavební firmu SANPROS. Zaměřujeme se na zpevněné plochy, komunikace, chodníky. Zakázky realizujeme především v okrese Uherské Hradiště, Hodonín.
Domy na klíč - dokonalé bydlení i zemědělské, průmyslové, občanské stavby
Společnost TIMO profistavby s.r.o. pro Vás staví stavby občanské vybavenosti, průmyslové a zemědělské stavby i bytové a rodinné domy. Stavíme také domy na klíč a plníme tak sny o dokonalém bydlení.
Ocelové haly s lehkým opláštěním - výstavba průmyslových objektů | Hradec
Provádíme výstavbu průmyslových objektů, jako jsou ocelové haly s lehkým opláštěním. Výstavbu provádíme po celé ČR a sídlo firmy je v Hradci Králové. Zajišťujeme nejen výstavbu, ale i opravy a rekonstrukce objektů pozemního stavitelství. Provedeme cenové kalkulace včetně zpracování investičního záměru a související projekční a inženýrskou ...
Projektování, výroba a montáž ocelových konstrukcí Teplice - výrobní haly, skladové prostory
Potřebujete vyrobit, dodat, či namontovat ocelovou konstrukci do Vaší firmy? Společnost Teplotechna - Prima s.r.o. se může díky svým mnohaletým zkušenostem o vše postarat.
Bytová výstavba, stavba nových rodinných domů i průmyslových objektů
Kompletní bytovou výstavbu v oblasti rodinných domů i velkých průmyslových objektů zajišťuje v rámci Prahy stavební společnost Jiří Bařtipán.
Stavba průmyslových hal, betonových šachet, kanalizací a čističek vod
Betonové a průmyslové stavby, skladovací a výrobní haly, šachty, jímky i kanalizace a čističky odpadních vod postaví Západočeská stavební společnost s.r.o., Holýšov.
Stavební činnost - bytové, průmyslové i občanské stavby na klíč
Kromě stavební činnosti vám můžeme nabídnout i širokou škálu dalších doplňkových služeb.
STAKO Zápustková kovárna s.r.o. Zápustkové výkovky Teplice nad Metují
Halové systémy, halsystém | Tábor
Lehké montované haly jsou ekonomicky výhodným řešením pro skladování a pracovní prostory. Dovezeme a postavíme Vám halu na klíč od šesti do dvaceti čtyř metrů délky. Půdorys budovy může být až dva tisíce m2. Budova je připravena jako stavebnice, vhodná pro sestavení samotnými objednavateli. Především se hodí firmám podnikajícím ve ...
Bazar halových systémů, halbazar | Tábor
Použité, ale stále plně funkční montované haly pro Vás shromažďujeme na našich internetových stránkách v sekci Halbazar. Máme tu samotné konstrukce, sila a haly od 250 do 1000 m2 a jejich další části, jako jsou sendvičové panely, tepelná izolace, krytina, okna, dveře či vrata, interiérové jeřáby a další klempířské prvky a doplňky. Pro ...