Hledáte odborníky na průmyslové stavby? K těmto odborníkům patří nejen projektanti a stavební firmy, ale také architekti, developeři a další odvětví podílející se na realizaci i financování. Z jejich návrhů následně vznikají stavby pro chemický, potravinářský, strojírenský, automobilový a další průmysl, výrobní a skladovací haly a další objekty.

Ocelové haly, svařence, montované stavby nebo mateřské školy, stavební moduly
WAREX spol. s r.o. vyrábí a dodává na klíč ocelové konstrukce, haly a montované stavby. Výhodou těchto staveb je rychlost, kompletní dodání, nízká cena, tepelná úspora, celoroční využití.
Stavební firma, výstavba a rekonstrukce rodinných domů, realizace rodinných domů
Dlouhodobé zkušenosti a profesionálně odvedené stavitelské práce pro Vás zajistí znojemská firma ATLANTA, a.s., která pro Vás postaví rodinný dům nebo průmyslovou a inženýrskou stavbu.
ATLANTA, a.s.
Výstavba a rekonstrukce zemědělských a průmyslových staveb
Stavební firma, výstavba, rekonstrukce objektů občanské vybavenosti, zemědělských a průmyslových budov, prodej stavebního materiálu zajišťuje TADAR-stav s.r.o.
Rodinné a bytové domy, průmyslové objekty, výstavba, rekonstrukce
Stavby, rodinné a bytové domy, průmyslové, zemědělské, komerční a nekomerční objekty, novostavby, rekonstrukce na klíč realizuje stavební společnost WH STAWO Přeštice s.r.o.
Provádění staveb Chomutov – maximální kvalita služeb
Společnost TRANS-REGION-STAV s.r.o. z Chomutova nabízí své vysoce profesionální služby provádění staveb s důrazem na kvalitu odvedené práce a dodržení stanovených termínů.
Stavební firma, průmyslové haly a stavby pro energetiku, dopravní stavby, protihlukové stěny
Zkušené odborníky na stavební výrobu naleznete u společnosti BREX, spol. s r.o. z Liberce. Zajistíme vše potřebné pro stavbu průmyslových objektů, mostů, bytů, domů i občanských staveb.
Realizace a dodávky občanských, bytových i průmyslových staveb na klíč
Firma GEMO a.s. vám zajistí komplexní realizaci a dodávku občanských, bytových i průmyslových výstaveb včetně staveb na klíč.
Kompletní výstavba na klíč - občanské, průmyslové a bytové stavby včetně zajištění infrastruktury
Kompletní výstavbu na klíč, novostavby i rekonstrukce vám zajistí GEMO a.s. Hlavním zaměřením jsou občanské, průmyslové a bytové stavby včetně zajištění infrastruktury.
Průmyslové montované stavby vám vyrobíme na míru včetně povrchových úprav
Průmyslové montované stavby vyrábíme ve společnosti Ruchstav Building Ostrava každému klientovi na míru a to včetně povrchových úprav.
Stavba průmyslových staveb a objektů - kompletní stavební práce
Kompletní stavební práce pro Vás zajistí společnost BAUFIRMA MPR s.r.o. z Jaroměřic nad Rokytnou, která kromě rodinných domů na klíč staví i průmyslové stavby a objekty.
Halové objekty, halové systémy výstavba - administrativní, výrobní, skladové, sportovní
Halové objekty dodá i namontuje firma RUCHSTAV BUILDING a.s. z Ostravy. Halové systémy na klíč jsou vhodné pro administrativní, výrobní, skladové i sportovní využití.
Sportovní, výstavní, skladové, výrobní haly - stavba a rekonstrukce
Stavební společnost Ruchstav Building a.s. je vám k dispozici při realizaci sportovních, výstavních, skladových a výrobních hal. Zabývá se výstavbou a rekonstrukcí hal všeho druhu.
Výroba a montáž průmyslových objektů Praha – přední český výrobce ocelových konstrukcí
Společnost WAREX spol. s r.o. z Prahy nabízí kvalitní výrobu a odbornou montáž průmyslových výrobních objektů a hal se specifickými vlastnostmi podle požadavků zákazníka s využitím v mnoha oborech.
Stavba monolitické železobetonové konstrukce, stropy – různé typy a užití
Stavbou monolitických železobetonových konstrukcí a stropů nejrůznějších typů a užití se zabývá firma KAPPI CZ, s.r.o. z Ostravy, která vždy dbá na kvalitu provedení své práce.
Trans-Region-Stav - kompletní realizace staveb pro průmysl a vodohospodářství
Kompletní realizací staveb převážně pro oblast průmyslu, dopravy a vodohospodářství se zabývá tým kvalifikovaných odborníků ze společnosti Trans-region-stav s.r.o. z Chomutova.
Stavba haly na klíč, montáž ocelových konstrukcí, opláštění - realizace v krátkém čase
Stavbu hal na klíč zajišťuje firma Ruchstav Building a.s., která sídlí v Ostravě. Spolehnout se můžete na kvalitní montáž ocelových konstrukcí, opláštění hal i servis, vše realizujeme v krátkém čase.
Zateplení, zastřešení a prosvětlení průmyslových hal a budov, montáž ocelových konstrukcí
HAL KOMPLEX s.r.o., společnost zabývající se zastřešením, prosvětlením a zateplením budov, hal a objektů. Provádíme kompletní návrhy a realizace okapových systémů. Sídlíme na Praze 2 – Nové Město.
Realizace průmyslových staveb, výstavba hal, skladů, lité podlahy
Realizace průmyslových staveb, výstavba a rekonstrukce hal, skladů, administrativních budov, lité podlahy, omítky, zateplení provádí společnost Ivan Král – zednictví, Ústecký kraj.
Průmyslové stavby, výstavba výrobních hal, areálů, Plzeňský kraj
Průmyslové stavby, výstavbu výrobních a skladovací hal, areálů, komerčních budov a jiných pozemní staveb realizuje stavební firma Miroslav Vrhel, Kašperské Hory, Plzeňský kraj.
Výstavba průmyslových areálů, skladovacích hal, dopravních objektů Praha
Společnost SPING STAV spol.s r.o. z Prahy s mnohaletou zkušeností v oboru nabízí služby dílčí nebo kompletní výstavby průmyslových areálů, skladovacích hal nebo dopravních objektů.
SPING STAV spol.s r.o. Designové rodinné domy Praha
Stavební firma, výstavba atypických i typových rodinných domů, střední Čechy
Výstavbu atypických i typových rodinných domů, průmyslových budov, kompletní rekonstrukce a zateplení na klíč realizuje stavební firma Arnošt s.r.o., střední Čechy okres Kolín.
Výstavba, opravy a rekonstrukce objektů pozemního stavitelství
Zajišťujeme veškeré služby spojené s realizací pozemních staveb od cenové kalkulace a vypracování investičního záměru přes projekční a inženýrskou činnost - SGJW Hradec Králové s.r.o.
Stavebnictví Tábor
Společnost EUROPE INVEST s.r.o. z Tábora nabízí klientům kompletní zajištění prací z oboru stavebnictví, od zaměření až po předání hotového díla včetně dokumentace.
Průmyslové haly výroba Javorník – optimální konstrukce, rychlá realizace
Vyžaduje Vaše podnikání prostor a zvažujete výstavbu haly? Průmyslové haly všech typů konstrukcí na přání zákazníka vyrábí společnost WAREX spol. s r.o. v Javorníku.
Výstavby, rekonstrukce, modernizace průmyslových závodů a jejich částí
Zajišťujeme výstavby, rekonstrukce, modernizace průmyslových závodů a jejich částí - vysoká kvalita, odbornost, komplexnost a rychlost