Hledáte odborníky na průmyslové stavby? K těmto odborníkům patří nejen projektanti a stavební firmy, ale také architekti, developeři a další odvětví podílející se na realizaci i financování. Z jejich návrhů následně vznikají stavby pro chemický, potravinářský, strojírenský, automobilový a další průmysl, výrobní a skladovací haly a další objekty.

Projekty pro drůbežářský průmysl, zpracování ryb a oblast gastronomie Praha
Kompletní projekty pro drůbežářské průmysl, ale také pro oblast zpracování ryb a gastronomie se znalostí veškerých specifik zpracují odborníci ze společnosti PMZ PROJEKT, spol. s r.o. z Prahy.
PMZ PROJEKT, spol. s r.o. Projekty pro potravinářský průmysl
Stavby na klíč, stavební činnost, rekonstrukce staveb Přerov, zateplování budov, revitalizace domů
Stavby na klíč, stavební činnost, rekonstrukce staveb Přerov, zateplování budov, revitalizace bytových a panelových domů, rekonstrukce obvodových plášťů, stavby rodinných domů.
Rodinné a bytové domy, průmyslové objekty, administrativní budovy – výstavba
Stavební společnost, výstavba budov pro bydlení, administrativních a průmyslových objektů, rekonstrukce interiéru realizuje EKOBAU INVEST a.s., Opava.
Stavební, obchodí a přepravní společnost Chomutov
Stavební, obchodní a přepravní společnost TRANS-REGION-STAV s.r.o. z Chomutova nabízí své služby v oblasti výstavby a rekonstrukce vodohospodářských a průmyslových staveb.
Moderní termoizolační stavební systém - Stavební firma HAVAX – díla na klíč
Moderní termoizolační stavební systém - Stavební firma HAVAX -průmyslové stavby, sanační systémy, zateplení, občanská zástavba, rodinné domy, bytové domy, novostavby, rekonstrukce budov -díla na klíč
HAVAX a.s. Stavební firma Liberec
Kompletní stavební služby nové domy na klíč od silné a stabilní stavební firmy Havax Liberec
Kompletní stavební služby nové domy na klíč od silné a stabilní stavební firmy Havax Liberec - profesionální stavební služby – novostavby na klíč, realizace staveb po celé České republice
HAVAX a.s. Stavební firma Liberec
Provádění stavebních prací, výstavba a rekonstrukce objektů Chomutov
Výstavbu a rekonstrukci průmyslových hal, vodohospodářských děl a komunikací, komplexní stavební a zemní práce realizuje TRANS-REGION-STAV s.r.o., Chomutov.
Šamotové pece, žáruvzdorné vyzdívky, stavební práce
Stavební společnost FIRECLAY, spol. s r.o. z Litvínova v Ústeckém kraji nabízí komplexní realizaci průmyslových staveb, žáruvzdorné vyzdívky, opravy šamotových pec, zemní práce a stavební údržbu.
FIRECLAY, spol. s r.o. Komplexní průmyslové stavby Litvínov
Výstavba a rekonstrukce rodinných domů i průmyslových hal, zemní i obkladačské práce
Profesionální stavební práce provádí energická společnost STAVOTREND Poříčí s.r.o. z obce Budislav. Zajišťujeme kompletní dodávku staveb od projektu až po finální předání.
Stavební firma se zaměřením na průmyslové stavby, stavební a zemní práce, okres Klatovy
Kompletní stavební práce zajišťuje společnost Stavby Šafanda, s.r.o. z Chanovic u Klatov. Provádíme veškeré zemní a přípravní práce, zakládáme stavby a zajišťujeme dopravu stavebního materiálu.
Stavby Šafanda, s.r.o.
Haly ocelové, plachtové, speciální s montáží po celé Evropě
Moderní montované haly pro univerzální použití pro výrobu a sklady či speciální objekty dle Vašich požadavků jejich vývoj, dodávku a montáž realizuje BENALY Holding s.r.o.
Haly pro sklady a logistiku – projektová kancelář
Projekty pro stavbu hal pro skladování a logistiku včetně speciálních potravinářských provozoven připraví společnost PMZ PROJEKT, spol. s r.o. z Prahy.
PMZ PROJEKT, spol. s r.o. Projekty pro potravinářský průmysl
Montované haly, montáž, opláštění, dodávka ocelových konstrukcí
Komplexní služby ve výstavbě montovaných hal, dodávka ocelových konstrukcí, montáž, opláštění, jeřábnické práce, montáž dveří realizuje KLEINEIDAM, s.r.o.
KLEINEIDAM, s.r.o.
Generální dodavatel staveb - Stavební společnost Wirtuuu  a.s.
Generální dodavatel staveb, výstavbu domů, obchodních a administrativních budov či průmyslových objektů na klíč realizuje Stavební společnost Wirtuuu a.s.
Montáž, dodávka - ocelové konstrukce, montáže hal, opláštění budov
Dodávka, montáž ocelových hal a opláštění budov, montáž ocelových kontrukcí, opláštění sendvičovými panely i trapézovými plechy, provádí firma St mont Pavel Stejskal.
Výstavba domů na klíč, stavební práce, stavební firma Třebíč
Výstavba domů na klíč, stavební práce, stavební firma Třebíč jedině VESAS s.r.o. Výstavbu rodinného domu, průmyslového objektu či částečné i kompletní rekonstrukce rodinných domů i bytů.
Stavební společnost Liberec, průmyslové a dopravní stavby, mosty, výstavba bytových domů
Průmyslové stavby, mosty i bytové domy Vám navrhne a postaví dynamická společnost BREX, spol. s r.o. sídlící v Liberci 23. Zrealizujeme vše, co si usmyslíte, ať je to jakkoli odvážný projekt.
Provádíme zastřešení administrativních budov a výrobních či skladových hal
Pro zastřešení administrativních budov, výrobních, či skladových hal oslovte společnost ST – MONT se sídlem v Dačicích
Stavební činnost, bytová výstavba, stavby občanské vybavenosti
Kompletní stavební činnost zaměřená na bytovou výstavbu, občanskou vybavenost a průmyslové objekty, řemeslné a dělnické práce vykonává Stavební společnost Wirtuuu a.s., Praha.
Stavební práce, průmyslové stavby, výstavba i rekonstrukce nových rodinných domů a chat
Průmyslovou halu i rodinný dům na klíč Vám zrealizuje společnost Miroslav Vrhel - Stavební firma z Kašperských hor. Postavíme a zrekonstruujeme skladovací objekt, dům i chatu dle Vašich požadavků.
Výstavba starších i nových hal, přístřešků a administrativních budov
Výstavba starších i nových hal, přístřešků, administrativních budov, prodejen, autosalonů a zemědělských hal provádí firma St mont v Dačicích.
Zakládání staveb budov, liniová, plošná i bodová zakládání
Zakládání staveb rodinných domů, průmyslových staveb, liniová, plošná i bodová zakládání, výstavbu a rekonstrukci pozemních a dopravních staveb realizuje EDMA s.r.o., okres Vyškov.
Výstavba farmaceutických provozoven – od projektu po dování technologií
Společnost Lab & Pharma spol. s r.o. se sídlem v Praze nabízí své služby výstavby specializovaných farmaceutických provozoven od projektu, řízení stavby až po dodání jednotlivých technologií.
Průmyslové stavby na klíč – designové zpracování návrhů a dohled při stavbě
Průmyslové stavby k podnikání v designovém pojetí s ohledem na maximální funkčnost navrhne na klíč tým architektů ze společnosti SPING STAV spol. s r.o. z Prahy.
SPING STAV spol.s r.o. Designové rodinné domy Praha
Rodinný dům, průmyslové i jiné stavby na klíč s důrazem na kvalitu
Stavební firma K-Invest plus s.r.o. vám zajistí stavbu rodinného domu nebo průmyslových staveb bez starostí. Stavební práce provádíme s důrazem na kvalitu - Prostějov, Olomouc a celá Česká republika.