Hledáte odborníky na průmyslové stavby? K těmto odborníkům patří nejen projektanti a stavební firmy, ale také architekti, developeři a další odvětví podílející se na realizaci i financování. Z jejich návrhů následně vznikají stavby pro chemický, potravinářský, strojírenský, automobilový a další průmysl, výrobní a skladovací haly a další objekty.

Stavební firma, úpravy, výstavba rodinných domů Zlín
Stavební firma nabízí stavební práce: - provádění staveb včetně jejich změn - udržovací práce na stavbách - inženýrská činnost - ubytovací služby - udržovací práce na stavbách - zprostředkování služeb - projektová činnost a inženýrská činnost ve výstavbě. Výstavby: - bytové - průmyslové - občanská vybavenost. Firma usiluje o: - ...
Realizace staveb, zateplování, zateplení budov, nátěry fasád Zlín
Naše stavební firma nabízí a zajistí: -realizaci staveb rodinných domů na klíč -opravujeme starší rodinné domy -výstavby občanské, průmyslové nebo bytové -rekonstrukce domů -zateplení (zateplování) budov zateplovacím systémem TOLTHERM -fasádní a interiérové nátěry a fasády.
Kompletní stavby na klíč, rekonstrukce domů a bytů Zlín
Stavební práce, zednické práce, stavba, stavby, výstavba, rekonstrukce, přestavby, oprava, opravy, odstraňování, demolice: - rodinné domky a domy, rodinných domů a domků - průmyslové stavby a budovy - bytových jader, bytová jádra - koupelen, koupelny - zateplení staveb, budov, fasády (speciální zateplování "Baťových domků") - izolace proti ...
Výstavba čerpacích stanic pohonných hmot Chomutov
Společnost AMP Chomutov a.s. provádí výstavbu, rekonstrukci a servis čerpacích stanic PHM. Kompletní dodávka staveb: - generální dodávky vodohospodářských a pozemních staveb - stavby občanské vybavenosti - průmyslové stavby - inženýrské stavby.