Chcete mít vlastní bydlení formou rodinného domu nebo bytu? Nová bytová výstavba včetně developerských projektů se postará o přípravu, realizaci výstavby i samotný prodej včetně projektové dokumentace. Jedná se o výstavbu nejen bytových jednotek, ale i řadových domů. Nádherné bydlení tak můžete mít uprostřed města, ale i na jeho okraji či vesnici.

Stavební činnost Chrudim, výstavba bytových a nebytových budov, odvlhčení budov
Naše firma zajistí kvalitní výstavbu bytových a nebytových budov, sanace, injektáže a odvlhčení budov.
Rychlá montáž, úspora energie a další výhody montovaných ocelových hal
Rychlá montáž, úspora energie při provozu a mnohé další výhody poskytují montované ocelové haly od firmy Opravny Telč, a.s.
Opravny Telč, a.s. Ocelové haly a konstrukce
Developerská činnost, generální dodávky staveb - výstavba bytových a rodinných domů
Developerská činnost, generální dodávky staveb - výstavbu bytových a rodinných domů podle projektů provádí na klíč firma ZIPP Brno s.r.o.
Dodavatel stavebních a rekonstrukčních prací pro průmyslové a bytové prostory
Stavby a realizace menších i komerčních projektů, stavební práce všeho druhu, rekonstrukce průmyslových i rodinných jednotek, vše od jedné společnosti - SILBA-Elstav s.r.o. z Plzeňského kraje.
SILBA-Elstav s.r.o. stavby a rekonstrukce
Pozemní stavitelství České Budějovice, výstavba domů, rekonstrukce, zateplování, inženýring
Realizujeme všechny druhy staveb v odvětví pozemního stavitelství – od základů až po stavby na klíč jak rodinných, panelových domů, haly, supermarkety a další.
Výstavba a rekonstrukce rodinných domů, zateplení fasád Vysočina
Veškeré stavební práce, jako je rekonstrukce domů, zateplování fasád, půdní vestavby a další Vám zajistí společnost Stavitelství Ing. Pavel Kudláč.
Stavební práce Dvůr Králové nad Labem, stavby, výstavba, rekonstrukce, přestavby rodinných domů
Stavební práce Dvůr Králové nad Labem, stavby, výstavba, rekonstrukce, přestavby, rekonstrukce bytových jader, nové koupelny, zateplení domů, izolace proti vlhkosti, sádrokartony.
Zděné rodinné domy na klíč, nízkoenergetický dům za cenu bytu - výstavba na Moravě
Stavební firma EB - stav s.r.o. Zlín realizuje stavby, zděné rodinné domy na klíč v lokalitě Zlínský kraj a na Moravě. Aktuálně dodáme projekt výstavby zdarma, můžete mít dům za cenu bytu.
Stavební firma zaměřena na výstavbu rodinných domů na klíč
Společnost DAKA INVESTING s.r.o. je stavební firma působící v regionu Zlínský kraj, Hodonín. Zaměřena je na výstavbu rodinných domů na klíč.
Rodinné domy, veřejné a komerční stavby – výstavba a rekonstrukce
Výstavba a rekonstrukce pozemních staveb, bytových i nebytových budov, příprava stanoviště, zednické a dokončovací práce realizuje stavební společnost WOLFED STAVBY s.r.o.
Stavební činnost - návrhy, projekce a výstavba RD, průmyslových hal
KAMAX-METAL s.r.o. Kroměříž poskytuje komplexní služby v oblasti stavební činnosti - od návrhů, projekce až po výstavbu. Zaměřuje se na průmyslové haly i RD. Působnost Zlínský kraj, Prostějov, Vyškov.
Stavební práce, rekonstrukce, práce ve stavebnictví Praha, sádrokartony, pokládka dlažby, fasády
Stavební práce, rekonstrukce, práce ve stavebnictví Praha, sádrokartony, pokládka dlažby, fasády, zednické a obkladačské práce, stavba rodinných domů na klíč.
Stavební firma, výstavba nových budov na klíč
Výstavba domů pro bydlení, budov občanské vybavenosti i komerčních objektů na klíč. Výkopové, zednické, obkladačské a dokončovací práce realizuje Stavební firma WŰRZ.
Stavební firma WŰRZ
Stavební práce, rekonstrukce, demolice, realizace střech Praha, bytová a nebytová výstavba
Stavební práce, rekonstrukce, demolice, realizace střech Praha, bytová a nebytová výstavba, demoliční práce, rekonstrukce střech.
Zednické práce, strojní omítky, koupelny, rekonstrukce Hluboká nad Vltavou, obkladačské práce
Zednické práce, strojní omítky, koupelny, rekonstrukce Hluboká nad Vltavou, obkladačské práce, výstavby domů, pokládka kamenného koberce.
Radek Matásek
Pozemní stavby, výstavba a rekonstrukce budov
Výstavba a rekonstrukce staveb pro bydlení, průmysl či kanceláře, realizace fasád, zámkových dlažeb i sportovišť zajišťuje společnost SEHNAL STAVBY s.r.o.
Výstavba rodinných domů a průmyslových objektů na klíč
Stavíme RD na klíč již od roku 1994. Stavební a inženýrská činnost v investiční výstavbě. Výstavba průmyslových staveb, kompletní dodávky střech i opravy, zateplení budov i půdní vestavby.
Výstavba rodinných domů a průmyslových staveb Praha, rekonstrukce bytů, domů a budov
Výstavba rodinných domů a průmyslových staveb Praha, rekonstrukce bytů a domů, výstavba obchodů a velkých budov.
Komplexní služby v oboru stavebnictví – rodinné domy na klíč a další stavební práce
Rodinné domy na klíč, stavební práce všeho druhu, rekonstrukce rodinných domů a bytových jednotek od stavební společnosti ART Stav s.r.o.
Výstavba nových domů na klíč, novostavby, přístavby, rekonstrukce koupelen, stavby Náměšť nad Oslavou
Stavební firma, výstavba domů na klíč, novostavby, stavby, rekonstruce koupelen, přístavby a další zajišťuje firma Ing. Pavel Kudláč, v oblasti Náměstě nad Oslavou.
Stavební práce, výstavba bytových a nebytových prostor, rekonstrukce budov Vratimov, úpravy
Stavební práce, výstavba bytových a nebytových prostor, rekonstrukce budov Vratimov, stavební úpravy, elektroinstalační práce, instalatérské práce.
PALSTAV stavitelství s.r.o.
Výstavba rodinných domů na klíč, zednické práce Kladno
Stavební činnost, zednické práce, výkopy základů, realizaci střech, instalace, obklady a komplexní dodělávky zajišťuje firma Stavba Bartoš, s.r.o.
Stavba Bartoš, s.r.o.
Výstavba domů, rekonstrukce bytů a bytových jader
Stavební a řemeslnické práce, instalace, zhotovení střech při rekonstrukcích a výstavbách budov poskytuje společnost Stodola – Herálec, okres Žďár nad Sázavou.
Stavební firma Stodola - Herálec Jiří Stodola
Výstavba rodinných domů na klíč, rekonstrukce obydlí – Hradec Králové
Stavby budov, rekonstrukce koupelen, interiérů i exteriérů, zednické, obkladačské a fasádnické práce realizuje stavební společnost MASP - stavby - Martin Spejchal.
MASP - stavby - Martin Spejchal
Stavební a zednické práce Brno, domy na klíč, zateplování budov, rekonstrukce koupelen
Stavební a zednické práce Brno, domy na klíč, zateplování budov, rekonstrukce koupelen a bytových jader, dovoz stavebního materiálu, bourací práce, odvoz suti.