Chcete mít vlastní bydlení formou rodinného domu nebo bytu? Nová bytová výstavba včetně developerských projektů se postará o přípravu, realizaci výstavby i samotný prodej včetně projektové dokumentace. Jedná se o výstavbu nejen bytových jednotek, ale i řadových domů. Nádherné bydlení tak můžete mít uprostřed města, ale i na jeho okraji či vesnici.

Designové bytové komplexy na klíč – návrhy a výstavba
Společnosti SPING STAV spol. s r.o. z Prahy má bohaté zkušenosti v oblasti návrhů a realizací bytových komplexů na klíč pro nároční investory.
SPING STAV spol.s r.o. Designové rodinné domy Praha
Montované rodinné domy, dřevostavby na klíč Prachatice
Na klíč montované rodinné domy, dřevostavby, pergoly, přístřešky, zahradní chaty, rekreační chaty a zahradní nábytek - STRADE CZ spol. s r.o. Prachatice
Rekonstrukce, revitalizace panelových domů a balkonů
STAVOS STAVBA a.s. se zabývá rekonstrukcí a revitalizací panelových domů a balkonů, novostaveb v oblasti občanské výstavby, sanace, statické zajištění a zateplení panelových domů a bytovou.
Stavos Stavba a.s. Ostrava
Stavební práce – práce na pozemních stavbách, hrubé stavby a zednické práce
Stavební práce, jako jsou práce na pozemních stavbách či zednické práce a hrubé stavby rodinných domů provádí v okolí Brna-venkov zkušená stavební společnost OULEHLA-REAL s.r.o.
Stavební firma, stavitelství, stavební práce, domy na klíč
Stavební firma provádějící veškeré stavební práce, stavitelství, domy na klíč, stavby firemních objektů, náročnějších staveb a další zajistí Stavební firma OSP spol. s r.o.
Stavební práce, opravy a rekonstrukce domů, stavební činnost, zednické práce
Rekonstrukce a opravy domů od zednických přes tesařské a pokrývačské práce. To vše pro Vás udělá společnost ATLANTA, a.s., která sídlí v Novém Šaldorfu nedaleko Znojma.
ATLANTA, a.s.
Moderní termoizolační stavební systém - Stavební firma HAVAX – díla na klíč
Moderní termoizolační stavební systém - Stavební firma HAVAX -průmyslové stavby, sanační systémy, zateplení, občanská zástavba, rodinné domy, bytové domy, novostavby, rekonstrukce budov -díla na klíč
HAVAX a.s. Stavební firma Liberec
Komplexní dodávky staveb od základů po střechy a fasády, Duchcov
Realizace výstavby a rekonstrukcí obytných i firemních budov, komplexní dodávka staveb na klíč od základů po dokončení a úpravy okolí zajišťuje MAKOMA stavební firma s.r.o., okres Teplice.
Kompletní stavební služby nové domy na klíč od silné a stabilní stavební firmy Havax Liberec
Kompletní stavební služby nové domy na klíč od silné a stabilní stavební firmy Havax Liberec - profesionální stavební služby – novostavby na klíč, realizace staveb po celé České republice
HAVAX a.s. Stavební firma Liberec
Profese HSV  - kompletní stavební činnost
Jedná se o hrubou stavbu objektů občanské, bytové a průmyslové výstavby, inženýrské sítě, objekty vodního hospodářství
HAVAX a.s. Stavební firma Liberec
Výstavba rodinných domů, budov občanské vybavenosti
Zhotovení staveb pro bydlení, podnikatelských objektů či veřejných budov a s tím spojené stavební práce realizuje ZISTAV s.r.o., Karlovy Vary.
Developerské projekty Praha, projektový management, výstavba bytů, rodinných domů
Kompletní developerskou činností se zabývá společnost BERTURA industry a.s. z Prahy 8 Čimice. Realizujeme individuální výstavbu bytových jednotek, domů i rezidencí.
Nové byty do OV - vyhledávaná lokalita v Bystřici nad Pernštejnem
Nové byty do osobního vlastnictví v rámci komplexu Residence Forota v Bystřici nad Pernštejnem. Lokalita na Rovinkách, ideální místo k bydlení, skvělá občanská vybavenost a dopravní dostupnost.
Developerské a realitní služby, výstavba a prodej nemovitostí
Výstavba rodinných a bytových domů, developerské služby, prodej a pronájem nemovitostí, zprostředkování financování zajišťuje Development Minářová s.r.o., Letovice.
Výstavba a rekonstrukce rodinných domů i průmyslových hal, zemní i obkladačské práce
Profesionální stavební práce provádí energická společnost STAVOTREND Poříčí s.r.o. z obce Budislav. Zajišťujeme kompletní dodávku staveb od projektu až po finální předání.
Developerská činnost, architektonická řešení, projekce staveb
Developerská činnost, výstavba a prodej rodinných a bytových domů, komerčních prostor jejich architektonické řešení a stavební projekci vykonává AREA group s.r.o., Plzeň.
Výstavba nízkoenergetických a pasivních domů, stavební práce, rekonstrukce, Uh. Hradiště
Výstavbu pasivních domů zajišťuje stavební firma FAINSTAV, s.r.o. z Uherského Hradiště. Stavíme moderní a maximálně úsporné objekty, které jsou šetrné k životnímu prostředí.
Výstavba, rekonstrukce a opravy rodinných domů, bytů, bytových jader, stavební práce
Kompletní výstavbu rodinných domů zajišťuje společnost Larysa Prodanets sídlící v obci Hvozdice u Hradce Králové. Veškeré stavební i řemeslné práce provádíme rychle a vždy v domluveném termínu.
Komfortní byty na Vysočině – nové bytové domy
Komfortní bydlení na Vysočině v nových bytových domech s byty do osobního vlastnictví v nově budovaném komplexu Rezidence Forota v Bystřici nad Pernštejnem.
Stavební firma, rekonstrukce domů a bytů, pozemní stavitelství, Plzeň
Plzeňská stavební společnost Družstvo Stav Inter Kontakt provádí rekonstrukce domů a bytů, výstavbu budov, stavební, zednické a zemní práce.
Pozemní stavitelství Ústí nad Labem, výstavba a rekonstrukce budov
Novostavby, rekonstrukce budov, vestavby a přístavby pozemních staveb, rodinných domů, kancelářských objektů realizuje ART Stav, s.r.o., Ústí nad Labem.
Stavební firma na Berounsku, výstavba domů na klíč, hrubá stavba
Výstavbu a rekonstrukci domů na klíč, realizaci hrubé stavby, řemeslnické a dokončovací prací vykonává stavební firma MAYTOWN INVEST s.r.o., Berounsko.
Byty 1+kk až 4+kk do osobního vlastnictví k nastěhování
Komfortní a harmonické bydlení v bytovém domě Rezidence Forota v Bystřici nad Pernštejnem. Nové byty o výměrách 1+kk až 4+kk ihned k nastěhování.
Pozemní stavitelství, kompletní stavby a rekonstrukce bytů, rodinných domů, Brno, projekce
Kompletní stavební práce provádí společnost VAŠSTAV, s.r.o. z Brna. Vytvoříme projekt, zateplovací i zdicí systémy včetně montáží oken a hydroizolací střech.