O budování a údržbu pozemních komunikací, chodníků, silnic, mostů, propustků, tramvajových tratí, parkovišť a letištních ploch, opravy spár a živičných výtluků, pokládky asfaltových směsí, nátěry cest i recyklaci asfaltových komunikací a výstavbu svodidel se starají firmy z oblasti dopravní stavby.

Asfaltování a pokládka živice strojní i ruční - ceník
Celoplošnou pokládku živice pomocí pásových i malých chodníkových finišerů i ruční pokládku asfaltu při lokálních opravách zajišťuje za skvělé ceny společnost POZKOM s.r.o. z Prahy.
POZKOM, s.r.o. Opravy a rekonstrukce komunikací Praha
Výstavba chodníků Hradec Králové - novostavba komunikací pro pěší
Naše firma provádí výstavbu chodníků pro lepší bezpečnost chodců v obcích a městech, kvalitní chodníky pro pěší - BORTA s. r. o. Hradec Králové
Stavební společnost Liberec, průmyslové a dopravní stavby, mosty, výstavba bytových domů
Průmyslové stavby, mosty i bytové domy Vám navrhne a postaví dynamická společnost BREX, spol. s r.o. sídlící v Liberci 23. Zrealizujeme vše, co si usmyslíte, ať je to jakkoli odvážný projekt.
Výstavba a rekonstrukce vozovek, asfaltování chodníků a cest, Praha
Rekonstrukce, opravy a výstavba chodníků, ploch a komunikací, řezání, recyklace živic, penetrace a pokládku asfaltových koberců provádí Asfaltování Málek Praha.
Asfaltování Málek Praha Oprava, řezání vozovek a chodníků
Výstavba a rekonstrukce pozemních komunikací Hradec Králové
Stavební společnost REKOM Nový Bydžov, a.s. se zaměřuje na výstavbu a rekonstrukce pozemních komunikací.
REKOM Nový Bydžov, a.s. Stavební činnost Hradec Králové
Pozemní, inženýrské a dopravní stavby, výstavba a rekonstrukce
Pozemní, inženýrské a dopravní stavby, výstavba a rekonstrukce mostů, opěrných zdí, propustků, budov, domovních přípojek realizuje Dalibor Kašpárek, okres Liberec.
Zemní práce, výstavby komunikací Hradec Králové - parkoviště, chodníky, betonové dlažby
Pro své zákazníky zajišťujeme výstavbu komunikací včetně silnic, celkových komunikací, chodníky, dlažby - BORTA s. r. o. Hradec Králové
Letní údržba zeleně, komunikací, sečení trávy zajistí Správa údržba silnic
V regionu Kroměříž zajistí letní údržbu zeleně, sečení trávy a údržbu všech komunikací a cest Správa údržba silnic Kroměřížska.
FREKO a.s. - ocenění CZECH STABILITY AWARD 2019
Společnost FREKO a.s., Praha získala díky spolehlivému plnění svých závazků vůči zadavatelům a své ekonomické stabilitě ocenění CZECH STABILITY AWARD 2019.
Železnice, umělé železniční stavby na území České republiky
Výstavbu a rekonstrukce železnic a železničních staveb, odvodnění tratí a údržbu kolejí a výhybek zajistí společnost SEŽEV-REKO, a.s. se sídlem v Brně.
SEŽEV-REKO, a.s. Výstavba a rekonstrukce železnic Brno
Opravy asfaltových vozovek - individuální přístup ke každé zakázce
Opravy vozovek a asfaltování povrchů pozemních komunikací realizuje společnost POZKOM, s.r.o. se sídlem v Praze. Ke každé zakázce přistupuje zcela individuálně s ohledem na potřeby zadavatele.
POZKOM, s.r.o. Opravy a rekonstrukce komunikací Praha
Stavební činnost, dopravní a vodohospodářské stavby, výstavba budov
Stavební činnost, realizace dopravních a vodohospodářských staveb, bytová a průmyslová výstavba, developerské projekty vykonává jihočeská stavební společnost MANE STAVEBNÍ s.r.o.
Opravy silničních výtluků, trhlin a spár - levné a rychlé lokální výspravy všech druhů povrchů
SILNICE.CZ s. r. o. je česká stavební firma, působící poi celém MS kraji, především však v Krnově a Bruntále, kde se zaměřuje na výspravy silničních výtluků a opravy trhlin a spár.
Oprava, rekonstrukce silničních živičných výtluků a spár v komunikaci
SILNICE.CZ s. r. o. je česká stavební firma, která se v okolí Jeseníku i Olomouce zaměřuje se na výspravy, rekonstrukce a opravy silničních živičných výtluků a spár v silnici.
Výstavba, rekonstrukce, nátěry komunikací Krnov
Výstavbu, rekonstrukce a nátěry komunikací provádí společnost SILNICE.CZ s.r.o. K naši hlavní činnosti patří: - výstavba a opravy svodidel - nátěry cest - recyklace asfaltových komunikací - opravy trhlin na silnicích - výstavbu a opravy propustků - výstavbu, opravy parkoviště - výrobu a pokládku asfaltobetonových směsí - provádíme ...
Dopravní stavby, frézování povrchů vozovek, údržba letištních ploch
Výstavbu cestní sítě, dopravní stavby, frézování betonových a živičných povrchů vozovek s 3D nivelací, údržbu a opravu letištních ploch realizuje společnost FREKO a.s., Praha.
Recyklace asfaltových a betonových sutí Rakovník – dobrá cena dodržení termínů
Stavební firma Froněk, spol. s r.o. z Rakovníka provozující stavby, rekonstrukce a opravy silnic nabízí v rámci svých služeb také možnost recyklace asfaltových a betonových sutí.
Frézování krytů vozovek Rakovník – včetně očištění plochy a odvozu materiálu
Frézování krytů silnic a vozovek a jejich následné očištění zajistí společnost Froněk, spol. s r.o. z Rakovníka pomocí svých moderních strojů a vyškoleného personálu.
Havarijní opravy – dlažby, asfalty Praha – rychlé a kvalitní provedení
O rychlé o kvalitní havarijní opravy nečekaných defektů silnic, chodníků, dlažby, asfaltů a vozovek na území hlavního města Prahy a celého Středočeského kraje se postará spolehlivá firma DAP a.s.
DAP. a.s. Dlaždičské a asfaltérské práce Praha
Pokládka hutněných asfaltových směsí Rakovník pro kvalitní a rovný povrch silnic
Společnost Froněk, spol. s r.o. z Rakovníka nabízí pokládku hutněných asfaltových směsí včetně přepravy a dalšího ošetření pro krásný a rovný povrch vozovky.
Oprava trhlin a spár na vozovce speciální frézou a zalévacím zařízením
SILNICE.CZ s. r. o. je ryze česká stavební firma z Krnova, která se specializuje především na opravu trhlin ve vozovkách. Působíme zejména v okrese Krnov a Opava.
Oprava cest a silnic Praha – kvalitně a za přijatelnou cenu
Opravené cesty jsou vizitkou každého města, vesnice, nebo provozovatele areálu. Společnosti pana Bedřicha Málka z Prahy nabízí opravy silnic, cest a komunikací za přijatelnou cenu.
Asfaltování Málek Praha Oprava, řezání vozovek a chodníků
Opravy silnic, údržba vozovek, asfaltování Praha -  pokládka živičných (asfaltových) koberců
Potřebujete ve vaší obci nebo městě opravit silnici, či chodník? Hledáte kvalitu za přijatelnou cenu? Pak je tu pro vás společnost Asfaltování Málek.
Asfaltování Málek Praha Oprava, řezání vozovek a chodníků
Výspravy a opravy výtluků na pozemní komunikaci, silnici tryskovou metodou
SILNICE.CZ s. r. o. je česká stavební firma, působící převažně v Opavě, Ostravě a okolí. Zaměřujeme se na výspravy výtluků na pozemních komunikacích tryskovou metodou za pomocí turbomechanismu.