O budování a údržbu pozemních komunikací, chodníků, silnic, mostů, propustků, tramvajových tratí, parkovišť a letištních ploch, opravy spár a živičných výtluků, pokládky asfaltových směsí, nátěry cest i recyklaci asfaltových komunikací a výstavbu svodidel se starají firmy z oblasti dopravní stavby.

Technické služby a stavby Šestajovice, stavby kanalizací, komunikací a chodníků, dopravní hřiště
Technické služby a stavby Šestajovice se zabývají realizací vodovodních, kanalizačních řadů, komunikací a chodníků, ale i velké dopravní hřiště.
Profesionální silniční práce - opravy veřejných komunikací, silnic a dálnic
Profesionální silniční práce zajistí firma REKMA, spol. s r.o. Břeclav. Zaměřujeme se na opravy veřejných komunikací, silnic a dálnic po celé České republice.
REKMA, spol. s r.o.
Výstavba a opravy komunikací Chrudim, opravy živičných silnic a chodníků, zpevněných ploch
Hold s.r.o. je společnost působící především v oblasti silničního stavitelství, provádí výstavbu a opravy živičných komunikací.
Oprava, údržba silnic a dálnic Jihlava, obnovy povrchu všech druhů komunikací, vysprávky silnic
Naše společnost - SILKO s.r.o. - se zabývá opravami a údržbou komunikací všech tříd. Máme v tomto oboru letité zkušenosti, tenkovrstvé živičné úpravy komunikací.
Zálivkové hmoty, zalévání trhlin - metoda ochrany silnic, asfaltových i betonových komunikací
Zálivkové hmoty, zalévání trhlin - metoda ochrany silnic, asfaltových i betonových komunikací s aplikací za studena i za horka od firmy REKMA, spol. s r.o. v Břeclavi
REKMA, spol. s r.o.
Odvodnění dálničních, silničních a drážních mostů Liberec
Zajišťujeme odvodnění největších mostních konstrukcí v České Republice zejména dálničních, silničních a drážních mostů.
VAO, s.r.o.
Stavební práce, železobetonové a ocelové konstrukce
Stavba budov, dopravní a vodohospodářských staveb, železobetonových monolitických a ocelových konstrukcí, tesařské i instalatérské práce realizuje AJTM s.r.o., Litvínov.
Dlaždické a asfaltérské práce Praha - kompletní realizace
Kompletní realizaci dlaždických a asfaltérských prací v Praze, výstavby a rekonstrukce komunikací, místních cest, chodníků, pěších zón provádí společnost DAP. a.s.
DAP. a.s. Dlaždičské a asfaltérské práce Praha
Výstavba, rekonstrukce a opravy komunikací Horšovský Týn
Silnice i veškeré další podobné komunikace by se měli udržovat v naprostém pořádku. Výstavbou, rekonstrukcemi a opravami komunikací se zabývá významná společnost Silnice Horšovský Týn, a.s., jejíž služby jsou na profesionální úrovni. Provádíme výstavby, rekonstrukce a opravy těchto objektů a komunikací: - Mosty - ...
Výstavba a rekonstrukce mostů, silnic i dálnic
Generální dodavatel silničního stavitelství v ČR s dlouholetou tradicí, vlastními obalovnami i kamenolomy. Nová výstavba, sanace a modernizace mostních staveb i opravy a rekonstrukce komunikací.
COLAS CZ, a.s. silniční stavitelství
Dopravní a vodohospodářské stavby, výstavba silnic, inženýrské sítě, zemní a výkopové práce
Stavební práce v oblasti dopravních i vodohospodářských staveb zajistí zkušená firma Pavel Bajer ze Štramberka. Spolehlivá výstavba silnic a výkopové práce pro budování inženýrských sítí.
Stavby železnic a dalších dopravních komunikací v Jihomoravském kraji
Výstavba železničních, tramvajových a jiných dopravních komunikací s kompletními doplňkovými službami, mezi které spadá zajištění staveniště, zemní práce a doplňkové služby.
SEŽEV-REKO, a.s. Výstavba a rekonstrukce železnic Brno
Opravy vozovky - asfaltování, frézování, vysprávky silnic, sezónní údržba cest
Společnost Správa a údržba silnic Slovácka s.r.o. zajišťuje v lokalitě Uherské Hradiště, Uherský Brod opravy vozovky - frézování, vysprávky, asfaltování silnic, místních komunikací i údržbu cest.
Údržba silnic Pardubického kraje, správa a oprava komunikací
Jste vlastníkem komunikace na území Pardubického kraje a sháníte profesionální servis v oblasti údržby a rozvoje? Máte jako řidič podněty ke zlepšení stavu našich silnic?
Správa a údržba silnic Pardubického kraje
Silniční a mostní stavitelství Hradec Králové, dopravní stavby, dálnice, silnice, parkoviště
Silniční a mostní stavitelství Hradec Králové, dopravní stavby, dálnice, silnice, parkoviště, odstavné plochy, mosty, polní a lesní cesty.
Omlazování a konzervace asfalto-betonových povrchů, asfaltové emulze - preventivní údržba
O preventivní údržbu silnic, omlazování a konzervace asfalto-betonových povrchů, asfaltové emulze pro narušené povrchy, flexibilní a pevný materiál se postará firma REKMA, spol. s r.o. z Břeclavi.
REKMA, spol. s r.o.
Zemní práce, rekultivace pozemků, opravy chodníků, cest, výkopy základů, Vysočina
Specialista v oboru na zemní práce, rekultivace pozemků, opravy chodníků, zpevněných a nezpevněných cest, výkopy základů, to je firma Ing. Pavel Kudláč z Mohelna na Vysočině.
Výstavba, rekonstrukce komunikací, zpevněných ploch - dopravní stavby
Na obor dopravní stavby se specializuje firma RYBÁRIK. Provádí výstavbu i rekonstrukce komunikací, silnic a dalších zpevněných ploch. Přijímá zakázky v regionu Jihomoravský kraj, Hodonín.
Dopravní stavby včetně zemních prací-výstavba silnic, chodníků, parkoviště
Zakázky v oboru dopravní stavby, v regionu Zlínský a JM kraj přijímá firma RYBÁRIK - výstavbu silnic, chodníků, parkoviště realizujeme včetně bouracích a zemních prací.
Umělé železniční stavby, výstavba a oprava železnice, přejezdů
Komplexní výstavba železničního a tramvajového svršku, rekonstrukce výhybek a přejezdů po celé České republice od společnosti SEŽEV-REKO, a.s.
SEŽEV-REKO, a.s. Výstavba a rekonstrukce železnic Brno
Asfaltérské práce, dlaždičské práce pro pěší zóny a chodníky v Praze a přilehlém okolí.
Potřebujete vyasfaltovat silnici či opravit propadlé nebo naopak vystouplé části chodníku? U nás jste správně!
DAP. a.s. Dlaždičské a asfaltérské práce Praha
Projekční a inženýrská kancelář Brno, dopravní a mostní stavby, nosné konstrukce, inženýrství
Projekční a inženýrská kancelář Brno, dopravní a mostní stavby, nosné konstrukce, dopravní inženýrství, projekce cyklistických stezek, mostní stavitelství, projekce dopravních sítí měst.
Výstavba a rekonstrukce komunikací a dlážděných povrchů  - kompletní služby
Potřebujete nechat provést nový povrch komunikace nebo jen opravit stávající cestu? Společnost SK DLAŽBA, s.r.o. poskytuje výstavby a rekonstrukce komunikací a dlážděných povrchů.
Realizace dopravních staveb Plzeň
Česká stavební společnost Florian servis s.r.o. se sídlem v Plzni realizuje dopravní stavby nejen v Plzeňském kraji. Garantujeme kvalitně a profesionálně provedené zakázky v dohodnutých termínech.
Stavební společnost v silničním a pozemním stavitelství Plzeň
Projekty, BOZP, TDI, pozemní, dopravní stavby, výstavba a rekonstrukce silnic, mostů, budov, revize a školení poskytuje společnost Florian servis s.r.o., Jetelová 254/2, 326 00 Plzeň.