Domácí čistírny odpadních vod a čističky pro ekologické a biologicko-mechanické čištění komunálních splaškových vod domácností, chalup a jiných objektů bez přístupu k veřejné kanalizaci a úsporu za vyvážení septiků. Součástí je anaerobní separátor i vertikální biofiltr. Obsah kalojemu lze kompostovat.

Stavební činnost – výstavba a rekonstrukce kanalizací, vodovodů a komunikací
Pokud hledáte spolehlivou firmu zaměřující se v oblasti stavební činnosti na výstavbu vodohospodářských staveb, obraťte na specialisty v oboru, společnost Vodohospodářské stavby Javorník-CZ s.r.o.
2000 čistíren TOPAS ve Švédsku
Nabízíme čistírny odpadních vod TOPAS, které patří mezi technologickou špičku v oblasti čištění odpadních vod.
Rekonstrukce neutralizační stanice na odpadní vody Praha – zvýší účinnost a prodlouží životnost
Rekonstrukce neutralizačních stanic odpadních vod provádí odborníci ze společnosti W.P.E. a.s. se sídlem v Praze jako součást služeb návrhu, dodání, servisu a údržby technologie čištění odpadních vod.
W.P.E. a.s. Water Purification Engineering
Výroba a servis čistíren odpadních vod, ČOV, čistírny pro autoumývárny a automyčky
Čištění vod znečištěných ropnými látkami provádí dynamická společnost DELTA Technologie s.r.o. z města Hodonín. Vysoce spolehlivé systémy čištění vod pomocí technického mytí.
Domovní ČOV, doplněná zásobní nádrží na vyčištěnou vodu Čáslav
Nabízíme chytré řešení na další využití vody z domovní čističky, prodej zásobníků na vodu - TopolWater, s.r.o. Čáslav, Kutná Hora
Čistírny odpadních vod pro rodinné domy, ubytovací kapacity
ČOV od společnosti AQUATECH, spol. s r.o., čistírny odpadních vod pro rodinné domy, chaty, kempy, široký sortiment ČOV s různou kapacitou, principy čištění, rozměry.
Realizace vodovodních a kanalizačních přípojek - ČOV, septiky, retenční nádrže
Společnost Jiří LENART s. r. o. provozuje vodovody a kanalizace pro veřejnou potřebu v Opavě a okolí. Realizujeme také ČOV (čistička odpadních vod).
Odlučovače lehkých kapalin  - ropných látek, zařízení na úpravu a čištění vod
Odlučovače lehkých kapalin Ores - ropných látek, zařízení na úpravu a čištění vod vyrábí a prodává firma ORYX-CZ, s r.o. u Brna.
Odlučovače tuků ALFA OT k čištění vod kontaminovaných tuky a oleji pro potravinářský a masný průmysl, restaurace
Vyčistit vodu znečištěnou olejem a tukem Vám pomůže společnost DELTA Technologie s.r.o. z Hodonína. Zbavíme odpadní vodu olejů a tuků pocházejících z kuchyní, mlékáren, jatek a jiných zařízení.
Průmyslové čistírny, flotační, sedimentační, čištění odpadních vod
Zajišťujeme projekce, vývoj, návrhy, prodej, montáže, servis i export pro průmyslové čistírny pro čištění odpadních vod ve variantách flotační a sedimentační.
Informujte se předem jak si správně vybrat a osadit čističku odpadních vod
Nabízíme vám návod, jak nejlépe a bez zbytečných prodlev osadit čističku odpadních vod Topas - TopolWater, s.r.o. Čáslav, Kutná Hora, Kolín
Plně automatické likvidační stanice odpadních vod Praha – projekty, výstavba, servis
Návrhy, vyprojektování a stavby plně automatických likvidačních stanic odpadních vod nabízí spolehlivá společnost W.P.E. a.s. se sídlem v Praze.
W.P.E. a.s. Water Purification Engineering
Domovní a kontejnerové čistírny odpadních vod Topas
Zajišťujeme výrobu, výzkum, projekci, dodávky a servis ČOV čistíren odpadních vod, domovní, obecní a průmyslové čistírny odpadních vod TopolWater biologické čistírny odpadních vod Čáslav, Kutná Hora
Plně automatické ultrafiltrační jednotky vybavené keramickými filtračními tvarovkami - RATMATIK CFC
Společnost W.P.E. a.s. se sídlem v Praze vyrábí a dodává spolehlivé a plně automatické ultrafiltrační jednotky vybavené keramickými filtračními tvarovkami RATMATIK CFC.
W.P.E. a.s. Water Purification Engineering
Základní servisní informace pro čističky odpadních vod
Společně s vámi se postaráme o prvotřídní servis čistíren odpadních vod, poskytujeme srozumitelné základní servisní informace - TopolWater, biologické čistírny odpadních vod Čáslav, Kolín, Kutná Hora
Intenzifikace BČOV – bioreaktor – nová řada čističek odpadních vod BMWWT
Intenzifikace BČOV je hlavní předností nové řady čističek BMWWT od společnosti W.P.E. a.s. se sídlem v Praze. Bioreaktor - nejúčinnější cesta biologického čištění odpadních vod.
W.P.E. a.s. Water Purification Engineering
Technologie čištění odpadních vod – technologické řešení a dodávky na klíč
Oblast technologií čištění odpadních vod průmyslových podniků i občanské vybavenosti je specialitou činnosti společnosti W.P.E. a.s. se sídlem v Praze.
W.P.E. a.s. Water Purification Engineering
Biologické čistírny odpadních vod MBWWT
Hledáte dodavatele biologické čistírny odpadních vod s možností modifikace podle potřeb v daném místě realizace? Spolehněte se na společnost WPE a.s. z Prahy a novou řadu čistíren odpadních vod MBWWT.
W.P.E. a.s. Water Purification Engineering
Výroba čistíren kontaminovaných vod s vysokým čistícím efektem, ČOV Alfa, filtrace a servis
Vyrábíme a servisujeme čistírny odpadních vod od umýváren, přes strojní, potravinářskou techniku až po čištění kontaminovaných vod ze skláren, skládek a domácností.
Vodohospodářské stavby, výstavba vodovodů, rekonstrukce úpraven vod
Vodohospodářské stavby, výstavba vodovodů, kanalizací, ČOV, rekonstrukce úpraven vod, ochranných hrází realizuje společnost STAVOJ Čkyně s.r.o., Prachatice.
Průmyslové čistírny odpadních vod Praha, Brno, Ostrava, Plzeň
Dodáváme špičkové průmyslové čistírny odpadních vod - flotační, sedimentační čistírny včetně chemie pro čistírny - CHEMIE STAR, spol. s r.o. Hradec Králové
Výroba pitné vody, reverzní osmóza Praha - Mobile Watermakers MSRO
Společnost W.P.E. a.s. se zabývá dodávkami čistíren odpadních vod pro průmysl, dopravu a zemědělství.
W.P.E. a.s. Water Purification Engineering
Úprava vodních toků, vodohospodářské stavby, revitalizace krajiny, Praha
O úpravu vodních toků, výstavbu a rekonstrukci vodohospodářských staveb – jezů, rybníků, malých vodních elektráren, čistíren odpadních vod, se postará společnost NOWASTAV a.s.
Unikátní systém monitoringu ČOV na základě datových přenosů, sledujte odkudkoliv provoz ČOV
Snadné sledování provozu ČOV prostřednictvím Internetu, hned víte co se s vaší čističkou děje - monitorování ČOV na základě internetového spojení
TopolWater – s naší firmou vám bude čistírna odpadních vod dlouho sloužit
Základní servisní informace – údržba a servis čistících odpadních vod, na našich stránkách se dozvíte jak vyřešit každý problém, v případě nouze nás můžete telefonicky kontaktovat.