Profesionální stavební firmy provádějí stavby rodinných domů, bytů, průmyslových a dalších objektů, výstavbu kanalizací, silnic a dálnic, rekonstrukce a renovace, zateplování objektů včetně staveb na klíč. Součástí jsou také demolice, opravy, obklady a dlažby, oplocení, projektová dokumentace, vyřízení povolení, stavební dozor a další služby.

Dodatečná montáž vybaveného podkroví na klíč u rodinných domů OKAL
Dodatečnou montáž vybaveného podkroví na klíč u rodinných domů typu OKAL realizuje společnost RD KOMEX sídlící v Jeseníku.
RD KOMEX s.r.o.
Výstavba komerčních prostor – komerční stavby na klíč
O realizaci komerčních prostor na klíč se v okolí Znojma postará firma Atlanta a.s. Stavíme autocentra, prodejní haly, administrativní budovy a budovy pro veřejný sektor.
ATLANTA, a.s.
Stavební firma Jiří Růt: Vaše cesta k vysněnému domovu v Mladém Smolivci.
Sníte o novém domově nebo rekonstrukci stávajícího? Stavební firma Jiří Růt je vaše cesta k dokonalému bydlení.
Fotovoltaické elektrárny s dotací Zelená úsporám - dodávka, montáž, revize i servis solárních systémů
Společnost UV servisní z Lípy u Zlína zajišťuje montáž, revize i servis solárních systémů. Dodáme fotovoltaické elektrárny s dotací zelená úsporám. Působíme v regionu Zlínský kraj.
UV servisní, spol. s r.o. Fotovoltaika Zlín, Vsetín
Hydroizolace spodních staveb, výstavba a rekonstrukce parkovišť, obvodového zdiva na klíč
Montáže a dodávky hydroizolací spodních staveb na klíč zajišťuje firma PPBAU servis eu s.r.o. z Ostravy. Postaráme se o výstavbu nebo rekonstrukci parkovišť nebo obvodového zdiva.
Rekonstrukce koupelny, instalace sprchového koutu i vany v rodinném domě OKAL
Chystáte se na rekonstrukci koupelny a hledáte kdo vám pomůže s instalací sprchového koutu nebo vany v rodinném domě OKAL? Oslovte českou firmu RD KOMEX, která působí v Brně, Jeseníku a celé ČR.
RD KOMEX s.r.o.
Pozemní stavitelství, zateplení, zděné konstrukce, dlažby, obklady
Pozemnímu stavitelství se věnuje společnost N.K. STAV Brno a.s.. Specializujeme se především na zateplení budov, zděné konstrukce, obklady a dlažby.
N.K. STAV Brno a.s.
Nízkoenergetické, pasivní dřevostavby na klíč bez starostí – rychlá výstavba, vysoká kvalita za příznivou cenu
Pokud uvažujete o bydlení v dřevostavbě, obraťte se na firmu SOVYM s.r.o. Tato firma s dlouholetou zkušeností v oboru Vám postaví dřevostavbu na klíč bez starostí.
SOVYM s.r.o. Výroba příhradových vazníků
Rotační síto řady RS na nečistoty obsažené v odpadních vodách
Rotační síto řady RS od firmy Šebesta, spol. s.r.o. se sídlem v Kyjově pro účinné mechanické čištění odpadních vod od nerozpustných nečistot.
Šebesta, spol. s r.o.
Stavební úpravy v administrativních budovách – výstavba kanceláří
Stavební úpravy v administrativních budovách provádí v okolí Znojma a Brno-venkov firma EKOČEK. Stavíme kanceláře a upravujeme kancelářské prostory.
EKOČEK s.r.o. Stavební firma
Dřevostavby na klíč, vlastní bydlení do 5 měsíců - rodinné domy za skvělé ceny
Vlastní bydlení můžete mít již do 5 měsíců! Rodinné domy za skvělé ceny staví na Vysočině společnost Homestead, s.r.o, která má dlouholeté zkušenosti s výstavbou dřevostaveb na klíč.
Homestead, s.r.o.
Kompletní stavební práce – zednické, obkladačské, sádrokartonářské,  rekonstrukce domů a bytů
Veškeré stavební práce provádí v okolí Brna a Blanska firma DS Partner. Provádíme zednické, obkladačské a sádrokartonářské práce a rekonstruujeme domy a bytová jádra.
Rekonstrukce, oprava i výstavba silnic a komunikací od firmy s dlouholetými zkušenostmi
Hledáte-li zodpovědnou firmu, která opravuje silnice a komunikace, pak se obraťte na společnost JANKOSTAV s.r.o., která se specializuje na výstavbu a rekonstrukce veškerých dopravních staveb.
JANKOSTAV s.r.o. Dopravní stavby Ostrava
Realizace průmyslových staveb - výstavba i rekonstrukce sídla firmy, logistického centra, výrobní haly, skladu
Společnost STAVYMA spol. s r.o. je dodavatel občanských i průmyslových staveb ve Zlínském kraji. Realizace se týkají jak výstavby nových, tak rekonstrukce - výrobní haly, skladu, sídla firmy apod.
Projekty pro revitalizaci malých vodních ploch - tůně, mokřady, rybníky a malé vodní toky
Firma ARVITA P Zlín zpracuje projekty pro revitalizaci malých vodních ploch, např. pro rybníky, tůně a mokřady. Připravíme projekty i pro žádost o dotace z OPŽP prioritní osa 4.
ARVITA P spol. s r.o. Projekty pro obnovu krajiny Zlín
Výstavba a prodej nadstandardních domů s velkými pozemky - projekt Slunečná alej
Projekt Slunečná alej – rodinné domy realizuje výstavbu a prodej nadstandardních domů s velkými pozemky v Nové Chýni. Moderní a nízkoenergetické bydlení naleznete v žádané lokalitě Praha – západ.
SLUNEČNÁ ALEJ - rodinné domy
Realizace, opravy parkovišť, chodníků, odstavných, manipulačních ploch
Společnost Správa a údržba silnic Zlínska, s.r.o. má působnost v regionu Zlínský kraj - provádí realizace, opravy parkovišť, chodníků, odstavných, manipulačních ploch.
Luxusní stavby na míru vašim snům - bungalovy, podkrovní domy a Vila domy od společnosti HK - Dřestav s.r.o.
Společnost HK - Dřestav s.r.o. Vám přináší moderní a útulné bungalovy, podkrovní domy a vila domy dle Vašich představ.
HK - Dřestav s.r.o. Úsporné a moderní dřevostavby
Realizace obchodních jednotek na klíč - výstavba, modernizace, údržba prodejen
Firma TECH-VOLT, s.r.o. z regionu Zlínský kraj se specializuje na výstavbu a modernizaci, údržbu prodejen v obchodních centrech. Realizaci obchodních jednotek zajistíme na klíč.
Čistírny odpadních vod, kanalizační čerpací stanice, úpravny vod, zařízení pro rozvod pitné vody
Firma PROSPECT spol. s r.o. se zaměřuje na úpravu vod, čerpací stanice, zařízení pro rozvod pitné vody se specializací na technologie vodního hospodářství a realizaci kanalizačních stanic a čistíren.
PROSPECT spol. s r.o.
Kompletní stavební práce a realizace staveb na klič od STAVITELSTVÍ KROUTIL s.r.o.
Společnost STAVITELSTVÍ KROUTIL s.r.o. z okresu Praha nabízí profesionální služby v oboru stavitelství od realizací staveb na klíč po zateplení fasád domů.
STAVITELSTVÍ KROUTIL s.r.o. Stavební práce Praha - východ
Rekonstrukce, remodeling obchodních center, stavby, realizace RD na klíč
Společnost TECH-VOLT se zabývá stavební činností se zaměřením na stavby, realizace RD na klíč i remodeling obchodních center. Zakázky realizujeme po celé ČR, nejen v regionu Zlínský kraj, Olomouc.
Prodej a montáž fotovoltaiky s bateriovým uložištěm značky Fénix – autorizovaný partner
Na prodej a montáž fotovoltaiky s bateriovým uložištěm od společnosti Fénix z Jeseníku se zaměřuje autorizovaný partner působící v okolí Opavy a Ostravy společnost ELEKTROPLUS Grusman s.r.o.
ELEKTROPLUS Grusman s.r.o.
Stavební společnost zaměřená na developerskou činnost
Na developerskou činnost se zaměřila společnost STAVYMA spol. s r.o. z Otrokovic - Zlínský kraj. Zaměřujeme se nejen na výstavbu bytových domů i projekty pro obce a města.