Profesionální stavební firmy provádějí stavby rodinných domů, bytů, průmyslových a dalších objektů, výstavbu kanalizací, silnic a dálnic, rekonstrukce a renovace, zateplování objektů včetně staveb na klíč. Součástí jsou také demolice, opravy, obklady a dlažby, oplocení, projektová dokumentace, vyřízení povolení, stavební dozor a další služby.

Opravy a údržba asfaltových povrchů dálnic, cest, silnic a  jiných veřejných komunikací
Opravu a údržbu asfaltových povrchů dálnic, cest, silnic a jiných veřejných komunikací provádí společnosti Rekma, spol. s.r.o. v Břeclavi. Opravy provádíme po celé České republice.
REKMA, spol. s r.o.
Realizace, montáž, rekonstrukce fasádních systémů, plášťů a odvětrávaných fasád - zaručujeme vysokou kvalitu odvedené práce
Stavební společnost Brozire s.r.o. z Ostravy se specializuje na realizaci, montáž a rekonstrukci fasádních systémů, plášťů a odvětrávaných fasád. Precizně odvedená práce s kvalitními materiály.
Brozire s.r.o.
Profesionální rekonstrukce bytů a domů na klíč - od jednoho dodavatele
Rekonstrukce bytů a domů na klíč provádí firma Woodtech Jiřího Májka z Brna. Zajistěte si kompletní renovaci interiéru jednoduše od jednoho dodavatele.
Jiří Májek Woodtech
Renovace bytových jader a koupelen – kvalitní přestavby na klíč od specialistů
Profesionální renovace a přestavby bytových jader a koupelen na klíč v oblastech Prahy a okolí včetně vybourání původního jádra a následného úklidu provádí společnost Tomáš Viktorini s.r.o.
Tomáš Viktorini s.r.o.
Eshop s komponenty pro fotovoltaiku, baterie, regulátory, střídače a měniče - instalace solární elektrárny
Společnost Resacs s.r.o. Otrokovice provozuje eshop se speciálními bateriemi pro solární elektrárny, v sortimentu komponenty pro fotovoltaiku, solární baterie, regulátory, střídače a měniče.
Resacs s.r.o. Eshop s akumulátory LiFePO4, panely FVE
Výroba dřevěné terasy, pergoly, altánu, plotu na zakázku – precizní truhlářské práce
Společnost Kroving s.r.o. z Brna, jakožto truhlářství, Vám vyhotoví dřevěnou konstrukci na zakázku. Zabývají se výrobou a montáží pergoly, dřevěné terasy, altánu či plotu.
Kroving s.r.o. Pokrývačské a klempířské práce
Vizualizace – náhled na interiér a rekonstrukci před realizací
Změnu vybavení interiéru a rekonstrukci bytů i domů s vizualizací Vám v Brně a jeho okolí zajistí společnost Zednictví Jeneš, s. r. o.
Zednictví Jeneš, s.r.o.
Stavby občanské vybavenosti – kvalitně postavené a dokončené v termínu
Česká firma SPRING STAV s.r.o. z Prahy navrhne, postaví a ve stanoveném termínu hotové odevzdá stavby občanské vybavenosti jako jsou nemocnice, kliniky, sportovní, kulturní nebo nákupní centra.
SPING STAV spol.s r.o. Designové rodinné domy Praha
Společnost REIN BAU s.r.o.: Stavební a profesionální 3D služby v Praze
REIN BAU s.r.o. je pražská společnost poskytující stavební a 3D služby s dlouholetou zkušeností.
REIN BAU, s.r.o.
Výroba dětských dřevěných domků a altánů – ve variantách se skluzavkou a šikmým nástupem
Na výrobu dětských dřevěných domků a altánů v různých variantách jako je se skluzavkou a šikmým nástupem se zaměřuje certifikovaný výrobce dětských hřišť Dřevoslav, s.r.o. ze Slavonic.
Dřevoslav s.r.o.
Výstavba, rekonstrukce obytných, průmyslových a zemědělských staveb
Pokud potřebujete zrekonstruovat starý dům nebo postavit průmyslový objekt, obraťte se na firmu FORTIS velkoobchod CZ. Zabývá se výstavbou i rekonstrukcí obytných, průmyslových a zemědělských staveb.
FORTIS velkoobchod CZ, s.r.o. Bednění a bednící systémy
Stavební firma má volné místo na pozici stavbyvedoucí, stavební technik, rozpočtář
Stavební firma PaPP, spol. s r.o. Uherské Hradiště přijme zájemce ze Zlínského kraje na pozici stavbyvedoucí, stavební technik, rozpočtář.
PaPP, spol. s r.o. Stavební společnost Uherské Hradiště
Stavební a zednické práce, výstavba domů, rekonstrukce, sanace
Potřebujete postavit dům, zrekonstruovat starou stavbu nebo se zbavit nežádoucí vlhkosti? Obraťte se na firmu Ivan Horváth, jenž se zabývá všemi typy stavebních prací.
Fotovoltaická elektrárna - výroba vlastní elektřiny pro rodinné domy a firmy, řešení na míru
Pro rodinné domy a firmy umožňuje systém SMA Energy System Home vyrábět vlastní zelenou elektřinu pomocí Vašeho vlastního fotovoltaického systému - řešení na míru Vám zajistí firma PV Solutions.
PV Solutions Fotovoltaické elektrárny Znojmo
Vybavení stájí na klíč - výroba venkovních i vnitřních boxů pro koně
Kvalitní a bezpečné venkovní i vnitřní boxy pro koně vyrábí firma Equicov s.r.o. - zajistí kompletní vybavení stájí na klíč, které splňuje nejvyšší standardy.
Equicov s.r.o. Vybavení stájí Třebíč
Oprava, stavba, rekonstrukce kruhových objezdů, cyklostezek, parkovišť a dalších dopravních staveb
Ostravská společnost JANKOSTAV s.r.o. je specialistou na dopravní stavby a zajišťuje opravu a stavbu cyklostezek, parkovišť i kruhových objezdů. Zakázky realizuje také v okolí Frýdku-Místku i Opavy.
JANKOSTAV s.r.o. Dopravní stavby Ostrava
Stavba vinných sklepů, vináren, rotund archivu včetně vypracování projektové dokumentace
Stavbu vinárny, kvelbených vinných sklepů a rotund archivu svěřte do rukou specialisty v oboru – firmě tryskání a pískování Vladimír Veselý. Zajistíme projektovou dokumentaci i stavební povolení.
Tryskání a pískování Vladimír Veselý
Vzorkovna obkladových materiálů, povrchů stěn a dlažeb – stylová koupelna
Představu o stylové koupelně prostřednictvím vzorkovny obkladových materiálů, povrchů stěn a dlažeb umožňuje společnost Zednictví Jeneš, s. r. o. z Brna.
Zednictví Jeneš, s.r.o.
Odstranění havárií a poruch na vodovodních a kanalizačních řádech od profesionální firmy
Odstraňováním havárií a poruch na vodovodních i kanalizačních řádech se zabývá firma HYDROSPOR spol. s r.o.. v Ostravě, která patří k významných vodohospodářským firmám s dlouholetými zkušenostmi.
HYDROSPOR spol. s r.o.
Návrh, dodávka a instalace biologických čistíren odpadních vod značky SILT i s pozáručním servisem
Na dodávku, instalaci a uvedení do provozu biologických plastových čistíren odpadních vod se specializuje společnost Elventa LV s.r.o. v Olomouci a v okolí. Zajistí i dokumentaci a pozáruční servis.
Elventa LV, s.r.o. Plastové produkty a polotovary
Stavební práce – rekonstrukce, půdní vestavby, fasády, regenerace bytových domů
Široké spektrum stavebních prací poskytuje v okolí Hrušovan nad Jevišovkou firma Kobliha Stavitelství. Realizujeme rekonstrukce, půdní vestavby, fasády, revitalizace bytových domů apod.
KOBLIHA STAVITELSTVÍ s.r.o.
Průmyslové betonové haly - kompletní výstavba včetně dokumentace od SEPA - LPJ, spol. s.r.o.
Společnost SEPA - LPJ, spol. s.r.o. z Vysokého Mýta se zabývá kompletní dodávkou, montáží a výstavbou průmyslových betonových hal včetně vyřízení dokumentů.
SAPA - LPJ, spol.s.r.o. Pozemní stavby Vysoké Mýto
Zateplení fasády domu OKAL - termofasády ušetří vaše výdaje za energie
Nejsnadnějším způsobem jak ušetřit za energie je zateplení fasády domu. Stavební firma RD KOMEX s.r.o. se zaměřuje především na termofasády pro rodinné domy OKAL v okolí Jeseníku a Brna.
RD KOMEX s.r.o.
Obklad Styl - Pěknic: Luxusní obklady, dlažby a bazény na dosah – vaše cesta k dokonalému domovu!
Hledáte spolehlivého partnera pro renovaci domu nebo realizaci bazénu? Obklad Styl-Pěknic vám nabízí komplexní služby s dvacetiletou praxí v oboru.
Stav styl CZ s.r.o. Obklady, dlažby, sanita Tábor
"Dřevostavby HK-Dřestav: Váš sen o nízkoenergetickém rodinném domě ze dřeva se stává skutečností"
HK-Dřestav s.r.o. je společnost specializující se na montáž a stavbu montovaných dřevěných domů a dřevostaveb na klíč, a to jak v České republice, tak i v zahraničí.
HK - Dřestav s.r.o. Úsporné a moderní dřevostavby