Profesionální stavební firmy provádějí stavby rodinných domů, bytů, průmyslových a dalších objektů, výstavbu kanalizací, silnic a dálnic, rekonstrukce a renovace, zateplování objektů včetně staveb na klíč. Součástí jsou také demolice, opravy, obklady a dlažby, oplocení, projektová dokumentace, vyřízení povolení, stavební dozor a další služby.

Koupelna na klíč - rekonstrukce koupelny, přestavba bytového jádra od A do Z
Společnost Radek Kostrůnek Kroměříž se zaměřuje na realizace koupelny na klíč v regionu Zlínský kraj. V našem podání proběhne přestavba bytového jádra, rekonstrukce koupelny od A do Z.
Radek Kostrůnek Koupelny Kroměříž
Vodní hospodářství, hutní provozy a strojírenství – projekčně inženýrská organizace
Projekčně – inženýrská organizace působící v oblasti investiční výstavby PROSPECT spol. s r.o. se zabývá činností v rámci, vodního hospodářství, hutních provozů a strojírenství.
PROSPECT spol. s r.o.
Rekonstrukce a opravy střech zkušenou stavební firmou
Firma PZ Trading s.r.o. se specializuje na širokou škálu stavebních činností souvisejících se střechami. Zajistí Vám opravu střechy, celkovou rekonstrukci nebo vestavbu podkroví v Přerově a okolí.
PZ TRADING s.r.o.
Výstavba průmyslových objektů, výrobních hal, skladů - kompletní stavební servis od projektu po kolaudaci
Společnost MM stavby Uherské Hradiště působí na Moravě, zajistí kompletní stavební servis od projektu po kolaudaci při výstavbě průmyslových objektů, výrobních hal, skladů i rodinných a bytových domů.
MM stavby Uherské Hradiště, s.r.o. Stavební firma Zlínský kraj
Kvalitní zateplení bytových i rodinných domů - pro vysokou energetickou úsporu
Kvalitní zateplení bytových i rodinných domů zajišťuje společnost Stavos Stavba a.s. v okolí Ostravy a Frýdku Místku. Díky našemu zateplení získáte vysokou energetickou úsporu.
Stavos Stavba a.s. Ostrava
Montáž solární termické soustavy - využití sluneční energie jako alternativa pro ohřev teplé vody
Solární termické soustavy pro ohřev teplé vody jsou spolehlivé, úsporné a ekologické. V okolí Uherského Brodu a Uherského Hradiště vám je instaluje firma DAeko Dolní Němčí. Pomůže s vyřízením dotace.
DAeko s.r.o. Tepelná čerpadla pro novostavby, průmysl
Přestavba, rekonstrukce zděné koupelny rychle a bez starostí
O rychlou a bezstarostnou rekonstrukci nebo přestavbu zděné koupelny se vám postará firma Wagner instalace s.r.o. - přijedou za vámi do Šumperka i Olomouce.
Wagner instalace s.r.o.
Stylové přízemní bungalovy a patrové rodinné domy, které vám postavíme na přání
Pořiďte si svůj vysněný přízemní bungalov nebo patrový rodinný dům. O výstavbu komfortního bydlení na přání se postará firma Homestead, s.r.o. působící na Vysočině.
Homestead, s.r.o.
Víceúrovňové parkování - efektivní využití prostoru s patrovými garážemi
Nabízíme betonové garáže s variabilními možnostmi provedení, od samostatných přes dvojgaráže až po podzemní varianty.
Eurogaráže s.r.o. Betonové a monolitické garáže Praha
Výstavba a rekonstrukce rodinných domů, opravy bytů
Výstavbu a rekonstrukci rodinných domů, bytů podle Vašich požadavků včetně zpracování projektové dokumentace zajišťuje v okolí Opavy a Krnova firma ReSpol s.r.o.
ReSpol s.r.o. Elektroinstalace Opava
Jumar s.r.o. - odborníci na rekonstrukce a zateplení - vaše volba pro kvalitní a udržitelné bydlení
Od výstavby domů po komplexní revitalizace - Jumar s.r.o. je Vaším spolehlivým partnerem ve stavebnictví s více než 20 lety zkušeností.
Zateplování fasád Praha Jumar s.r.o.
Komplexní péče o fotovoltaické elektrárny s HRAVAG - váš zelený zítřek v nejlepších rukou
Hledáte společnost, která se postará o komplexní údržbu vaší fotovoltaické elektrárny? Nabízíme sečení, mytí panelů a zimní údržbu.
HRAVAG s.r.o. Mytí budov a panelů Praha
Stavby pro výrobu a služby – realizace, rekonstrukce a opravy prováděné specialisty
Na realizaci staveb pro výrobu a služby, rekonstrukci a opravy se zaměřují specialisté na pozemní stavby působící v oblastech Znojma a Třebíče ze společnosti ATLANTA, a.s. s dlouholetými zkušenostmi.
ATLANTA, a.s.
Snižte své náklady za elektřinu se zkušenými montéry fotovoltaické elektrárny
Využijte obnovitelné zdroje energie pomocí fotovoltaické elektrárny a snižte výdaje za elektřinu. Kontaktujte zkušenou firmu Elektro Mikeš, jejichž působnost, je po celé České republice.
Elektro Mikeš, s.r.o.
Rekonstrukce koupelen a bytového jádra, včetně kuchyně na míru
Stavební firma M+M, působící převážně v regionu Zlínský kraj, se již více než 20 let specializuje na rekonstrukce bytového jádra a koupelen. Také Vám vyrobí kuchyně na míru.
M+M Rekonstrukce bytových jader www.rekonstrukce-bytovych-jader-zlin.cz
Asfaltové mostní závěry - speciální silniční práce z kvalitních materiálů
Speciální silniční práce z kvalitních materiálů provádí po celé České republice firma REKMA, spol. s r.o. z Břeclavi. Mezi naše činnosti patří i asfaltové mostní závěry.
REKMA, spol. s r.o.
Fotovoltaika na střechu rodinného domu, na klíč - kvalitní dodávka fotovoltaické elektrárny
Kvalitní dodávka fotovoltaické elektrárny na střechu je dnes velice vyhledávaná. Oslovte firmu PV Solution, která Vám zajistí fotovoltaiku na klíč - realizace provádíme ve Znojmě, Třebíči, Ivančicích.
PV Solutions Fotovoltaické elektrárny Znojmo
Vyřízení dotace na solární panely pro seniory v Moravskoslezském kraji
Instop Servis z Ostravy pomůže seniorům z Moravskoslezského kraje s vyřízením žádosti o dotaci na solární panely. Zajistěte si snížení spotřeby energie a emise skleníkových plynů v rodinných domech!
INSTOP servis CZ s.r.o. Tepelná čerpadla Ostrava
Kompletní řešení v oboru fotovoltaika - návrh fotovoltaické elektrárny pro dům, firmu
Společnost GIENGER z regionu Zlín dodá pro rodinné domy i firmy kompletní řešení v oboru fotovoltaika. Návrh řešení fotovoltaické elektrárny zpracujeme na míru, zajistíme instalace po celé ČR.
GIENGER spol. s r.o. Velkoobchod TZB Zlínský kraj
Opláštění a větrané fasády nejen rodinných domů –  práce odborníků s kvalitním materiálem
Opravy a rekonstrukce plášťů budov a realizaci provětraných fasád zajišťuje stavební společnost Brozire s.r.o. z Ostravy poskytující své služby i v Karviné a dalších městech.
Brozire s.r.o.
Profesionální rekonstrukce a výstavba čistíren odpadních vod na klíč v obcích i ve městech
Výstavbu a rekonstrukci čistíren odpadních vod na klíč zajistí v obcích i ve městech společnost VK – AQUA OLOMOUC, spol.s.r.o., která se věnuje i výstavbě kanalizací, vodovodů.
VK - AQUA OLOMOUC, spol. s r.o. Výstavba vodovodů, kanalizací Olomouc
Stavíme svět: K.A.P.A. - zázemí pro vaše exkluzivní projekty
Jsme specializovanou firmou zabývající se nejen výstavbou a rekonstrukcí, ale také většími investičními projekty, jako jsou bytové domy, průmyslové objekty nebo obchodní centra.
K.A.P.A. spol. s r.o. Exklusivní stavební projekty
Instalatérské práce vodo topo - vodoinstalace a instalace topení
Společnost Radek Kostrůnek Kroměříž se zabývá rekonstrukcemi koupelen a provádí veškeré vodo topo práce v lokalitě Zlínský kraj - vodoinstalace i instalace topení nejen související s rekonstrukcí.
Radek Kostrůnek Koupelny Kroměříž
Zateplení fasád u rodinných domů, paneláků i firemních budov levně a rychle
Stavební firma MM stavby Uherské Hradiště, s.r.o. přijímá na Moravě i menší zakázky na zateplení fasád rodinných domů, paneláků nebo firemních, průmyslových budov. Fasády od A do Z levně a rychle.
MM stavby Uherské Hradiště, s.r.o. Stavební firma Zlínský kraj