ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

Stavebnictví je důležitým hospodářským odvětvím, které se specializuje na stavební výrobu. Zajišťuje výstavbu, rekonstrukci, demolici i modernizaci sociálních, průmyslových, zemědělských, dopravních i energetických objektů, stavby pozemní, podzemní, vodohospodářské i speciální. Jde o domy, průmyslové objekty, silnice, mosty, přehrady, stožáry atd.

Pozáruční servis stavebních strojů značek Volvo, Cat, Komatsu
Společnost Rubber Steel Construction s.r.o. poskytuje pozáruční servis stavebních strojů předních světových značek - Volvo, Cat, Komatsu.
Stavební práce, výkopové práce, demoliční práce, realizace základových desek, rekonstrukce
Stavební firma pana Dušana Skotáka nabízí stavební práce dle přání klienta. Společnost provádí výkopové a demoliční práce, realizaci základových desek, rekonstrukce, izolace a mnoho dalšího.
Rámování a paspartování ve sklenářství – obrazy, fotografie, diplomy
Rámovaní a paspartovní do rámu dle vlastního výběru provádí v okolí Olomouce sklenářství Jiří Grunt. Rámujeme a paspartujeme obrazy, fotografie, diplomy, listiny a další předměty.
Jiří Grunt - sklenářství Olomouc
Litá podlaha, epoxidová stěrka Olomouc, Prostějov
O pokládku podlahy vhodné do provozů - litá podlaha, epoxidová stěrka - se postará firma PETR´S stavební, inženýrská s.r.o.
PETR´S stavební, inženýrská s.r.o.
Rámování a paspartování obrazů, fotek a kreseb
Ochraňte Vaše fotografie, obrazy nebo kresby před předčasným stárnutím pomocí rámování a paspartování. Sklenářství Tomáš Látal z Prostějova zajistí rámování a paspartování vašich uměleckých děl.
Tomáš Látal Sklenářství Prostějov
Výroba a montáž dřevěných vchodových dveří a eurooken – vysoká kvalita s dlouhou životností
O výrobu a montáž vysoce kvalitních dřevěných vchodových dveří a eurooken s dlouhou životností se postarají odborníci společnosti Lux Window působící v Přerově a Hranicích.
Lux Window Petr Kuchař
Široký výběr plechové střešní krytiny značky Ruuki a okapové systémy od kvalitního dodavatele
Spolehlivou dodávku a výběr z bohatého sortimentu plechové střešní krytiny Ruuki a okapových systémů zajišťuje společnost SEFRAN s. r. o. v Šumperku a Zábřehu.
SEFRAN s.r.o.
Sklenářské práce Přerov – profesionální servis drobných i rozsáhlých oprav
Určitě to všichni znáte, chvíli nedáváte pozor nesete něco těžkého a než se stačíte porozhlédnout kolem sebe, je už pozdě. Rozbité zrcadlo, okno nebo dveře není nic neobvyklého, ale co teď?
Autojeřábnické práce – přeprava stavebního materiálu, kontejnerů, palet a různých konstrukcí
Na autojeřábnické práce, přepravu stavebního materiálu, různých konstrukcí, kontejnerů a palet s příslušnou technikou se zaměřuje společnost Autojeřáby Vařeka s.r.o. ze Šumperku.
Autojeřáby Vařeka s.r.o.
Odolné venkovní a vnitřní okenní parapety z kamene - výroba na zakázku
Originální kamenné prvky vyrábí Kamenictví Petr Švardala, působící v Olomouci, Prostějově a Přerově. Na zakázku realizujeme odolné venkovní a vnitřní okenní parapety z kamene (žula, mramor).
Roubenky a dřevostavby na míru - rodinné, komerční a rekreační domy od DŘEVOTES MS s.r.o.
Společnost DŘEVOTES MS s.r.o. z Hanušovic na Šumpersku se již přes dvacet pět let zabývá stavbou a rekonstrukcí roubených domů a dřevostaveb na míru.
Studnařské práce, kopání studní, kopané studny, výstavba jímek
Společnost STUDNY LOUTOCKÝ s.r.o. se zabývá kopáním studní a výstavbou vsakovacích, odpadních, samonosných či plastových jímek.
STUDNY LOUTOCKÝ s.r.o.
Prodej, dodávka, montáž bezpečnostních dveří Securido pro každý byt i dům
Bezpečný domov vám zajistí bezpečnostní dveře Securido. Prodejem, dodávkou a montáží dveří Securido do bytů i domů se zabývá firma MKA Service s.r.o. působící v Olomouci a Prostějově.
Obložení schodů a schodišťových stupňů z kamene v různém provedení
Naše Kamenictví Petr Švardala vyrábí obložení schodů, schodišťových stupňů z kamene v různém provedení. Působíme v Olomouci, Prostějově, Šternberku, Šumperku, Zábřehu a Litovli.
Kusová a sériová výroba kompletních, náhradních dílů pro přesné strojírenství
Firma CNC-MORAVIA s.r.o. z Prostějova se zabývá kusovou a sériovou výrobou kompletních, ale i náhradních dílů (komponentů) pro přesné strojírenství, podle dodané výkresové dokumentace.
CNC-MORAVIA s.r.o.
Barvy na kov i na dřevo Roko, interiérové nátěry včetně namíchání přesného odstínu
Barvy na kov i na dřevo, interiérové nátěry Roko i Remmers prodává společnost Král – barvy s.r.o. z Hranic. Nabízíme namíchání přesného odstínu barvy dle Vašich přání a představ.
Král - barvy, s.r.o.
Malování, natírání a tapetování domů, bytů i venkovních prostor od Malířství Vodička
Malířství Vodička z okresu Olomouc je malířská a natěračská firma, která se postará o kvalitní malbu a nátěry interiéru, exteriérů a montáže sádrokartonů.
Stavba rodinných a bytových domů na klíč Uničov – bydlení bez starostí
Chcete moderní bydlení a nejlépe vše bez starostí? Nechte si postavit rodinný dům na klíč od stavební firmy Stafsons, která má bohaté zkušenosti a plno spokojených zákazníků.
Instalatérské práce Olomouc – komplexní služby pro veřejnost
Máte ve svém domě podlahové topení, které poslední dobou čím dál víc zlobí? Topí málo nebo dokonce vůbec? Nechte si pomoci a zavolejte odborníky.
Kamenné schody do interiérů i exteriérů, schodiště, parapety - výroba z kamene na míru
Výrobou z kamene se zabývá Kamenictví Petr Švardala z Olomouce. Na míru zhotovíme kamenné schody do interiérů i exteriérů, schodiště i parapetní desky.
Zakázková výroba ze dřeva od profilových lišt, přes nábytek až po dřevěná okna
Olomoucká společnost Řemesla s.r.o. se zabývá zakázkovou dřevovýrobou. Najdete u nich dřevěný nábytek na zakázku, profilové lišty nebo dřevěná okna a dveře nebo eurookna.
Prodej a aplikace značkové stříkané polyuretanové pěny - PUR, stříkané zateplení, realizace zateplení - izolace
Společnost HDT Car s.r.o., divize stříkané zateplení se sídlem v Olomouckém kraji se od roku 2014 zabývá prodejem a aplikací značkové stříkané polyuretanové pěny (PUR).
Kamenosochařství, kamenictví, restaurátorské práce, výroba solitérů, pomníků a hrobů
Kamenosochařství Emil Müller se zabývá kamenickými, štukatérskými a restaurátorskými pracemi.
Zakázková výroba pomníků, odborná montáž, renovace hrobů a náhrobních desek
Kamenictví Petr Švardala Olomouc se zabývá zakázkovou výrobou a odbornou montáží pomníků a renovací hrobů a náhrobních desek. Pomníky vyrábí dle přání zákazníka.
Pomníky z mramoru, žuly nebo pískovce a zakázková výroba z kamene od Kamenictví Tomáš Hořínek
Kamenictví Tomáš Hořínek z Olomouce se zaměřuje na zakázkovou výrobu z kamene a veškeré kamenické práce. Vyrobí pro Vás pomníky i originální kamenné doplňky.