ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby

ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby

Stavebnictví je důležitým hospodářským odvětvím, které se specializuje na stavební výrobu. Zajišťuje výstavbu, rekonstrukci, demolici i modernizaci sociálních, průmyslových, zemědělských, dopravních i energetických objektů, stavby pozemní, podzemní, vodohospodářské i speciální. Jde o domy, průmyslové objekty, silnice, mosty, přehrady, stožáry atd.

DEHON s.r.o. - Hranice (okres Přerov)
Společnost DEHON s.r.o. se zabývá výstavbou a rekonstrukcemi domů na klíč.
Prodej kvalitních barev Colorlak - interiérové a fasádní, na dřevo, kov a beton
Kvalitní nátěrové hmoty pro malé i velké spotřebitele, dodává společnost PZ TRADING s.r.o. z Přerova. Prodáváme interiérové a fasádní barvy Colorlak a barvy určené na dřevo, kov a beton.
PZ TRADING s.r.o.
Stavební a zemní práce Olomouc, řízené protlaky, podvrty, bezvýkopové práce, inženýrské sítě
Specializujeme se na zemní práce, prováděné při pokládce kabelového a potrubního vedení, výstavbu inženýrských sítí, rekonstrukční práce, řízené protlaky, podvrty.
Kvalitní plechové střešní krytiny Omak, Bravo, Satjam, Ruuki - prodej v e-shopu
Kvalitní materiál pro každou střechu vyrábí společnost SEFRAN ze Šumperku. V E-shopu prodáváme plechové střešní krytiny Omak, Bravo Europa, Satjam, Ruuki, které dodáváme po celé ČR.
SEFRAN s.r.o.
Realizace staveb opěrných stěn, skelet včetně zpracování technické dokumentace
O realizaci staveb jako jsou opěrné stěny, skelety, nosné zdi a další včetně zpracování jejich technické dokumentace se vám postará známá stavební společnost NEOL – STAV s.r.o. z Olomouce.
Fasádní a ochranné lešení se stavitelnými nohami - prodej v e-shopu
Firma CZECHCEMENTBOARD s.r.o. se skladem v Hranicích, provozuje e-shop www.leseni-oploceni.cz, kde naleznete kvalitní fasádní a ochranné lešení se stavitelnými nohami, vhodné pro nejrůznější práce.
Bezdrátové termostaty i termostaty řízené mobilem
Společnost KOVER Jeseník, která se zaměřuje na prodej topenářského materiálu, a také kompresorů a čerpadel, vám nabízí bezdrátové termostaty i termostaty řízené mobilem.
KOVER, spol. s r.o.
Pozinkované mobilní oplocení, plotové panely a podstavce k prodeji v e-shopu
Na kvalitní plotové panely, podstavce a pozinkované mobilní oplocení v různých rozměrech se zaměřuje naše firma CZECHCEMENTBOARD s.r.o. z Hranic. Komponenty prodáváme v e-shopu za skvělé ceny.
Dodávky komplexních řešení střešních konstrukcí Prostějov, 5-ti letá záruka, údržby střech, nátěry
Provádíme realizace nových střech, údržby střešních konstrukcí, nátěry, impregnace a nástřiky konstrukcí, práce ve výškách i nad volným prostorem, tesařské a pokrývačské práce.
Moderní autobusové čekárny budou ozdobou vaší obce i města - výroba
Zpříjemněte všem cestujícím čekání a nechte ve vaší obci nebo městě vyrobit moderní autobusové čekárny. Obraťte se firmu Čekárny - bus v Zábřehu u Šumperka, která autobusové zastávky vyrábí.
Čekárny - bus Vendula Kyščiaková  zámečnictví
Prodej cementotřískových desek Cetris - nehořlavé a odolné vůči vodě
Prodejem nehořlavých cementotřískových desek Cetris v široké škále formátů, se zabývá CZECHCEMENTBOARD v Hranicích, divize Betonyp. Prodáváme v Praze, Brně a po celé ČR za příznivou cenu.
Moderní prosklené autobusové zastávky, čekárny - výroba
Moderní prosklené autobusové zástavky nebo-li čekárny, vám zajistí firma Čekárny - bus ze Zábřehu (nedaleko města Šumperk), díky kterým bude čekání na hromadnou dopravu příjemnější.
Čekárny - bus Vendula Kyščiaková  zámečnictví
Zámečnické a vodo instalatérské práce okres Přerov
Soustružnické, zámečnické a instalatérské práce v Olomouckém kraji, soustružnická výroba na míru dle dokumentace klienta, brány, zábradlí a ocelové konstrukce.
Zednické a malířské práce Prostějov, natěračské, obkladačské a lešenářské práce
Naše firma z Prostějova provádí zednické, malířské, natěračské, obkladačské a lešenářské práce, malujeme domy, byty, kanceláře i nebytové prostory.
Zámečnictví Olomouc, výroba ocelových konstrukcí, brány, ploty, zábradlí, mříže, garáže, pergoly
Máme dlouholetou praxi v oboru a zkušenosti s kovovýrobou a zámečnickými pracemi všeho druhu, vyrobíme ploty, zábradlí, ocelové konstrukce, brány, mříže, plechové garáže.
Topenářské, vodoinstalační a plynařské práce Olomouc, rozvody vody, montáž podlahového topení
Naše firma provádí topenářské, vodoinstalační a plynařské práce, zajistíme montáž ústředního a podlahového topení, rozvody vody, domovní plynoinstalace, odpady.
Stavby rodinných domů Uničov, rodinné dřevostavby na klíč do 3 měsíců, výstavby zděných domů
Naše firma PB GRAND LIMITED 2010 s.r.o. Uničov se zabývá výstavbou rodinných zděných domů i dřevostaveb.
Podlahářství Olomouc, podlahářské práce, pokládka plovoucí, vinylové i korkové podlahy, koberců
Naše firma provádí veškeré tesařské a podlahářské práce, zajišťujeme pokládku plovoucí, vinylové i korkové podlahy, PVC, parket i koberců, renovace, broušení a lakování podlah.
Půjčovna, pronájem autojeřábů nejen na stavbu
Pokud hledáte půjčovnu autojeřábů nebo potřebujete jeřáb na stavbu, tak kontaktujte společnost REKOS Olomouc, která pronajímá jeřáby, ale také provádí jeřábnické práce a veškeré práce autojeřábem.
REKOS Olomouc spol. s.r.o. Autojeřáby STEJSKAL-REKOS Olomouc
Zemní a výkopové práce - odvoz suti, doprava sypkých materiálů
Firma GALVA TRANS, s.r.o. v Prostějově se zaměřuje na zemní a výkopové práce včetně dopravy a odvozu suti a sypkých materiálů.
GALVA TRANS, s.r.o.
Tesařské a armovací práce Jindřichov u Šumperka, používáme vlastní bednění, zednické práce
Naše firma z Jindřichova u Šumperka provádí tesařské, armovací a zednické práce, zámečnická výroba, používáme vlastní bednění.
Čističky, septiky a žumpy Prostějov, výroba domovních a malých čistíren odpadních vod, revize
Zabýváme se vývojem, výrobou a montáží zejména domovních a malých čistíren odpadních vod, výroba filtrů, septiků, vodoměrných šachet, plastových nádrží, závlahy a jezírka.
Střechy, izolace, pokrývačské, tesařské a klempířské práce Prostějov, střechy na klíč, hromosvody
Naše firma z okresu Prostějov nabízí pokrývačské, tesařské a klempířské práce, provádíme realizace nových střech, montáže hromosvodů včetně revizí.
Barevný ráj Unno – tónovací centrum, míchání fasádních, interiérových barev
V Barevném ráji Unno v Šumperku najdete malířskou barvu podle Vašich představ. V tónovacím centru Vám namícháme fasádní i interiérovou barvu přesně takového odstínu, jaký si budete přát.
Unno universal s.r.o
Kamenictví s tradicí - kamenosochařské práce na míru
Chcete mít kuchyňskou desku, která bude vynikat svým designem a jednoduchou údržbou? Oslovte kamenictví s tradicí, kde vám vyrobí desku na míru, dle vašich představ.
Kamenictví Karel Otruba