Pro veškeré výškové práce jsou důležitou součástí různé druhy lešení a montážních plošin. Zajišťují nejen veškerý komfort a dosažení na nepřístupná místa, ale především bezpečnost při práci. Proto si vyberte kvalitní pojízdné hliníkové lešení, prostorové lešení, schodišťové věže, fasádní lešení, různé druhy plošin, kladkostroje a mnohé další.

Potřebujete půjčit lešení?  - pronajměte si ho u nás!  - Jumar-lešení.s.r.o. Praha 9
Sháníte pronájem fasádního lešení v Praze nebo plánujete rekonstrukci domu včetně nové fasády ? Neutrácejte za fasádní lešení, zavolejte nám přímo!
Fasádní lešení Praha Jumar-lešení.s.r.o.
Půjčovna rámového lešení, pojízdné hliníkové věže
Půjčovna rámového lešení a pojízdné hliníkové věže od firmy Autodoprava Bohdálek za velmi příjemnou cenu. Zapůjčení i případná montáž lešení. Zpracujeme předběžnou kalkulaci
Autodoprava Bohdálek Znojmo Zemní a výkopové práce
Pronájem lešení Klatovy, lešenářské práce, doprava, montáže a demontáže lešení
Pronájem lešení Klatovy, lešenářské práce, doprava, externí montáže a demontáže lešení, trubkové lešení, montáže všech druhů lešení - firma SOOS.
Pronájem lešení Plzeň
Stavíte, Přestavujete, Opravujete fasádu, střechu nebo malujete vnitřní prostory s vysokými stropy? Výškové práce Ing. Jiří Žižka z Plzně nabízí pronájem lešení včetně dopravy, montáže i demontáže.
Mobilní průmyslové hliníkové lešení - prodej i půjčovna, Praha
Stavíte nebo opravujete dům a potřebujete mobilní průmyslové hliníkové lešení? Kontaktujte firmu ZDENĚK VORLICKÝ, stavební stroje z Prahy, která tato kvalitní a certifikovaná lešení půjčuje a prodává.
ZDENĚK VORLICKÝ, stavební stroje Praha stavební míchačky e-shop
Mobilní podestové žebříky Zarges s velkou plošinou, hliníkové stupně
Žebříky s velkou plošinou jsou praktické mobilní žebříky, které můžete univerzálně použít podle své potřeby. Hliníkové podestové žebříky s pevnými stupni vyrábí a dodává firma Zarges CZ, s.r.o z Brna
Lešení Praha pro rekonstrukce historických památek, kostelů a soch
Lešení na jakoukoliv stavbu, pro rekonstrukce památek, kostelů, věží, restaurování soch, oltářů, maleb pronajme, dodá a montuje společnost Františka Nováka, Praha.
Trubkové lešení a progresivní systémové lešení LAYHER - pronájem Praha
Trubkové lešení a progresivní systémové lešení LAYHER ALLROUND a BLITZ vhodné pro průmysl a stavebnictví pronajímá společnost Jumar lešení.s.r.o., Praha.
Fasádní lešení Praha Jumar-lešení.s.r.o.
Profesionální žebříky - víceúčelové, opěrné, výsuvné, stojací nebo střešní
Brněnská firma Zarges CZ, s.r.o. poskytuje techniku k práci ve výškách, mez něž patří i široký sortiment profesionálních žebříků. Víceúčelové, opěrné, střešní nebo výsuvné.
Kompletní servis montážních plošin - revize, opravy, repase, přestavby nástaveb na nový podvozek
Firma PLOŠINY CZ s.r.o. z regionu Zlínský kraj poskytuje kompletní servis montážních plošin včetně revize i školení. Provádí opravy montážních plošin i repase, přestavby nástaveb na nový podvozek.
Pronájem a montáž lešení Hradec Králové -  doprava v Hradci Králové a Pardubicích je zdarma
Nabízíme k pronájmu přes 15 000 m2 pohledové plochy fasádního lešení ALFIX 0.73. - Al LEŠENÍ, spol. s r.o. Hradec Králové
Dodávky lešení Hradec Králové - lešení pro přestavbu mostů a budov
Specializujeme se na pronájem, prodej a montáž lešení značky Alfix a Alufix, vhodné pro budovy, haly nebo volné prostranství.
Půjčovna, stavba jednoduché, rámové lešení - pro firmy i soukromníky
Pokud potřebujete urychleně půjčit lešení a nevíte na koho se v okolí Šumperka obrátit, tak je zde firma Ezamont s.r.o., která půjčuje lešení nejen firmám, ale i soukromníkům!
Fasádní lešení k pronájmu, Hradec Hrálové
Nabízíme k pronájmu přes 15 000 m2 pohledové plochy fasádního lešení ALFIX 0.73.
Prodej pracovních plošin po repasi a náhradní díly na montážní plošiny
Výhodně pořídit montážní plošinu můžete u firmy PLOŠINY CZ z Nivnice. Zabýváme se prodejem pracovních plošin po repasi a dodáme náhradní díly na plošiny. Zajišťujeme i servis v regionu Zlínský kraj.
Pro práci ve výškách si opatřete kvalitní pracovní plošiny, žebříky, modulová schodiště
V našem Eshopu si výhodně nakoupíte pracovní plošiny, žebříky, modulová schodiště – zkrátka vše pro práci ve výškách - Ing. Josef Koukal Emkol s.f. Litomyšl
Pronájem pracovních plošin s řidičem Litoměřice – práce ve výškách do 42 metrů
Práce ve výškách až do 42 metrů v interiérech i terénech nejsou problém díky firmě Luboš Štorkán z Litoměřic, která pronajímá pracovní plošiny s řidičem.
Půjčovna a pronájem závěsné lávky, plošiny Titan - doplněk i náhrada lešení
Půjčovnu závěsných lávek a plošin realizuje společnost Scaserv a.s. se sídlem Ostravě, která je pronajímá jako doplňky nebo dokonce náhradu celého lešení, popřípadě k jejich kombinaci.
SCASERV a.s. Lešení, bednění
Fasádní lešení, pojízdné lešení Alufix, půjčovna, pronájem, Hradec Králové
Fasádní lešení, lešení na mosty, pojízdné lešení Alufix Vám zapůjčí, pronajme, prodá a smontuje společnost Al LEŠENÍ, spol. s r.o., která sídlí v Hradci Králové.
Pochůzné lávky, stupně, střešní schůdky, nášlapy na střechy - prodej, montáž
Společnost KLEMPOS - STŘECHY z regionu Uherské Hradiště dodá pochůzné lávky, stupně a střešní schůdky, nášlapy pro bezpečný pohyb po střeše. Zajistíme dodání i montáž, působíme po celé ČR.
Montážní plošiny - přídavné zařízení pro práci ve výškách na vysokozdvižné vozíky (VZV)
Pokud sháníte vybavení pro výškové práce v Ostravě či Bohumíně, pak si pořiďte montážní plošiny od společnosti ČEMAT trading, spol. s r. o.. Jedná se o přídavné zařízení na VZV pro práci ve výškách.
Lešenářské práce Nymburk – montáž, demontáž, odvoz
Stavíte nebo rekonstruujete dům a potřebujete lešení? Pak kontaktujte firmu Karel Tich nabízející zákazníkům z okresu Nymburk kompletní lešenářské práce.
Pronájem, montáž a stavba lešení, lešeňové věže – spolehlivá půjčovna
Kompletní servis zahrnující pronájem a montáž fasádního lešení, stavby lešení a lešeňové věže poskytuje spolehlivá půjčovna lešení společnost Stavby COMPLET s.r.o. Ostrava.
Lešení Praha - půjčovna a pronájem lešení na míru včetně dopravy a montáže
Opravujete nebo přestavujete dům a sháníte půjčovnu lešení? Společnost pana Františka Nováka LEŠENÍ PRAHA nabízí pronájem lešení na míru všem objektům od rodinných domů po průmyslové celky.
Půjčovna fasádního lešení Praha – včetně dopravy
Opravy a rekonstrukce bytů i velkých objektů se neobejdou bez lešení. Společnost pana Františka Nováka LEŠENÍ PRAHA pronajímá lešení včetně návrhu, montáže a dopravy.