Inženýrské sítě slouží k zajištění přívodu a také odvodu elektřiny, vody, plynu a také kanalizace či datové sítě na pozemek. Jedná se o záležitost, která musí být vyřešena ještě před započetím stavby. O připojení se postarají specializované společnosti, kterých činností je kromě jiného i samotná výstavba inženýrských sítí.

Dopravní stavby, výstavba místních komunikací, silnic, parkovišť a chodníků v Plzni
Společnost Florian servis s.r.o. se zabývá silničním a pozemním stavitelstvím, dále dopravními, pozemními a inženýrskými stavbami. Stavíme chodníky, silnice, parkoviště aj. Sídlíme v Plzni.
Realizujeme stavební práce na klíč
Naše firma RULF Nová Paka s.r.o. se zabývá výstavbou inženýrských sítí s kompletní dodávkou, včetně zemních prací prováděných s vlastní mechanizací.
Výstavba inženýrské sítě a komunikace, oplocení z pletiva, betonu a kamene
Firma Ekonstrukt Vám poskytne výstavbu inženýrské sítě a komunikace. Také nabízí oplocení z betonových tvárnic, pletiva, cihel a kamene.
Stavební práce, základové desky na klíč, pokládka zámkové dlažby Mnichovice
Stavební práce, základové desky na klíč, pokládku zámkové dlažby, realizaci příjezdové komunikace, výkopy pro inženýrské sítě zajistí společnost Jiří Šimon z obce Mnichovice.
Dopravní stavby, výstavba parkovišť, inženýrské sítě, zemní práce, Břeclav
Dopravní stavby, výstavbu cest, komunikací, parkovišť, nadjezdů a obchvatů, inženýrských sítí, zemní práce zajišťuje společnost Mibag - Miroslav Šmíd, okres Břeclav.
Speciální jeřábnické práce vozem Tatra do 20t
Provádíme stavební práce, inženýrské práce, demolice, jeřábnické práce, zemní práce, prodej stavebního materiálu, provozuje nákladní silniční a autobusovou dopravu - RYDO, spol. s.r.o. Česká Třebová
Čištění kanalizace a domovních kanalizačních přípojek
čištění kanalizace, likvidace starých jímek, výkopové práce, odčerpávání zatopených sklepů, opravu kanalizací zajistí na Brněnsku firma TRADAP, s.r.o.
Vodovody, kanalizace, zemní, výkopové práce, řezání živice a betonu
Zajišťujeme výstavbu vodovodů a kanalizací a s tím související zemní, výkopové práce v různých variantách, řezání živice a betu a různé povrchové úpravy.
Vodohospodářské stavby – realizace Litoměřice
Česká společnost EKOS – Žitenice s.r.o. podniká v oblasti vodohospodářských staveb a nabízí své profesionální služby a vybavení například při stavbách vodovodů, kanalizací nebo retenčních nádrží.
Stavba pozemních komunikací od Sapa – LJP - Vysoké Mýto
Stavba pozemních komunikací, silnice, chodníky, parkovací a odstavné plochy pro města a obce.
SAPA - LPJ, spol.s.r.o. Pozemní stavby Vysoké Mýto
Výstavba inženýrských sítí, ČOV, vodohospodářských staveb
Výstavbu inženýrských sítí, vodovodů, kanalizací, plynovodů, ČOV a vodohospodářských staveb Vám zajistí stavební firma VPK Suchý, s.r.o., se sídlem v okrese Kolín.
VPK Suchý s.r.o. Výstavba a realizace inženýrských sítí
Protlaky Teplice - rekonstrukce starších plynových a vodovodních potrubí
Vodohospodářské stavby z Teplic nabízí nový způsob obnovy starých plynových a vodovodních potrubí z obvyklých materiálů za pomoci bezvýkopové technologie - tzv. protlaky.
Stavební firma Teplice - silniční stavby, plynovody, mosty, zemní a betonářské práce
Vodohospodářské stavby, společnost s ručením omezeným je stavební firma s obrovským portfoliem nabízených služeb. Společnost je jednou z nejvýznamnějších firem v severozápadních Čechách.
Výkopové a zemní práce, výstavba inženýrských sítí, stavební práce, Dačice
Veškeré zemní a výkopové práce, výstavbu inženýrských sítí, kanalizace, vodovod a další stavební práce provádí firma JN stavitelství, s.r.o., z Dačic.
Inženýrské sítě kanalizační, vodovodní-stavba vodovodů, kanalizací
Inženýrské sítě kanalizační a vodovodní staví společnost SANPROS v regionu Zlínský kraj, Hodonín a Brno. Stavbu vodovodů a kanalizací zajistíme v plném rozsahu.
Rekonstrukce potrubí bezvýkopovými technologiemi, protlaky
Bezvýkopové technologie společnosti Vodohospodářské stavby zajišťují rychlé a pohodlné rekonstrukce různých podzemních potrubí a kanalizací.
Stavba plynovodů, kanalizací a vodovodů Kolín
Stavbu plynovodů, kanalizací a vodovodů v Kolíně Vám dodává firma GASKO a. s. Kromě výstaveb plynovodů, vodovodů a kanalizací provádíme protlaky pod komunikacemi a vyhledáváme podzemní sítě.
Čištění kanalizace i opravy kanalizačních přípojek Kladno | Středočeské vodárny a.s.
Středočeské vodárny jsou připraveny pro všechny varianty znečištění a nabízí vám komplexní služby, díky kterým bude čištění kanalizace vyřešeno bez zbytečných průtah.
Inženýrské sítě i ČOV - výstavba i rekonstrukce (Liberec)
Veškeré inženýrské sítě jsou pro obyvatele obcí důležité a nezbytné - ať se jedná o vodovody, kanalizace, čistírny odpadních vod či plynovody. Pokud vaše lokalita nemá zasíťování zcela v pořádku, pomoci může stavební firma Brabec&Brabec z Liberce, která se na výstavbu a rekonstrukci inženýrských sítí specializuje. Mnohaleté zkušenosti ...
Monitoring kanalizace a odpadů | Žamberk
Instalatérství Vonásek provozuje do 30 metrů monitoring kanalizace a odpadů. K účinnému monitoringu kanalizace a odpadů používáme stroj Cobra. Služby kamerovým systémem provozujeme v dostupnosti Žamberka a okolí. Účinně a rychle vás zbavíme znečištěného odpadního potrubí, kouřových cest a dutin. Spolehlivý monitorovací stroj Cobra lehce ...
Výkopové a zemní práce, výkopy pro inženýrské sítě, stavbu cest i domů
Kompletní zemní práce, úpravu a přípravu terénu, výkopy pro stavbu domů, cest i inženýrské sítě v Plzeňském kraji provádí Západočeská stavební společnost, s.r.o., Holýšov.
Průzkum kanalizační sítě Kladno, zjišťování technického stavu kanalizace
O průzkum kanalizační sítě v Kladně se stará společnost Středočeské vodárny a.s. Vodárny zajišťují průzkum technického stavu kanalizací za pomoci televizní kamery. Čištění profilů DN 200 - DN 1200 s dočištěním vodou. Průzkum kanalizačních přípojek za pomoci satelitní kamery - DN 250 až 400. Výsledek je prohlídka videozáznamu i s ...
Výstavba inženýrských sítí Rakovník – realizace vodovodů a kanalizací
Stavíme inženýrské sítě a především realizujeme vodovody a kanalizace ve městě Rakovník a v jeho okolí. Zajistíme Vám výstavbu nových kanalizací pro odvod splaškové a dešťové odpadní vody. Také rekonstruujeme a kontrolujeme již existující síť, jestli neprosakuje a neohrožuje okolní prostředí. Kromě instalatérských prací provádíme také ...
Výstavba komunikací, inženýrské sítě, Praha
Hledáte stavební společnost, která vám ve vaší obci nebo městě zhotoví chodník, cyklostezku, či jinou součást infrastruktury? Plánujte rekonstrukci soukromé, či veřejné stavby? Nebo potřebujte položit základy inženýrských sítí? Na tyto a mnoho dalších služeb se specializuje firma Šlehofer. Naše stavební společnost vám nabízí tyto služby: - ...
Čištění kanalizace, inspekce potrubí Znojmo, Miroslav
Nechte si vyčistit kanalizaci a provést inspekci kanalizačního potrubí! Vodoinstalatérství Beran nabízí služby v oblasti čištění kanalizace a inspekce potrubí ve Znojmě, Miroslavi a širokém okolí. Provádíme nejen vysokotlaké čištění kanalizace a domovních odpadů a inspekci potrubí, ale i čistění a odkalování zahradních jezírek, výkopové práce, ...