Inženýrské sítě slouží k zajištění přívodu a také odvodu elektřiny, vody, plynu a také kanalizace či datové sítě na pozemek. Jedná se o záležitost, která musí být vyřešena ještě před započetím stavby. O připojení se postarají specializované společnosti, kterých činností je kromě jiného i samotná výstavba inženýrských sítí.

Provádění inženýrských staveb - zavádění domovních rozvodů a přípojek
Specialistou na provádění inženýrských staveb, zavádění domovních rozvodů a přípojek, instalaci vodovodů a zavádění kanalizací je firma Stavitelství Ing. Pavel Kudláč na Vysočině.
Silniční a mostní stavitelství Hradec Králové, dopravní stavby, dálnice, silnice, parkoviště
Silniční a mostní stavitelství Hradec Králové, dopravní stavby, dálnice, silnice, parkoviště, odstavné plochy, mosty, polní a lesní cesty.
Výstavba inženýrské sítě - kanalizace, vodovody v oblasti Morava
Společnost RYBÁRIK s.r.o. z regionu Uherské Hradiště se mimo dopravní stavby zaměřuje na inženýrské sítě - vodovody, kanalizace a plynovody. Působí v oblasti Morava.
Stavební činnost – výstavba a rekonstrukce kanalizací, vodovodů a komunikací
Pokud hledáte spolehlivou firmu zaměřující se v oblasti stavební činnosti na výstavbu vodohospodářských staveb, obraťte na specialisty v oboru, společnost Vodohospodářské stavby Javorník-CZ s.r.o.
Rozvody telekomunikačních sítí, silnoproudu i zabezpečovacích systémů
Výstavba telekomunikačních sítí, silnoproudá zařízení, sdělovací a zabezpečovací zařízení drah pro železniční dopravu. Komplexní služby a realizace po celé České i Slovenské republice.
SIGNALBAU a.s.
Výstavba vodovodních a kanalizačních sítí včetně příslušných objektů a technologií Příbram
Výstavba vodovodních a kanalizačních sítí včetně příslušných objektů a technologií Příbram,
Nové vodovodní a kanalizační přípojky Kouřim, realizace domovních přípojek, vývoz žumpy
Nové vodovodní a kanalizační přípojky Kouřim, realizace domovních přípojek, vývoz žump a septiků, čištění kanalizačního potrubí tlakovým vozem, instalatérské práce.
Výstavba a opravy kanalizace, revizních šachet, poklopů i čištění kanalizace
Výstavba kanalizace i vodovodů, oprava kanalizace i v těžko dostupných místech. Čištění kanalizačního potrubí veškerých profilů. Komplexní služby za rozumné ceny – Kanálservis, s.r.o., Praha a okolí.
Zemní a výkopové práce pásovým a kráčejícím bagrem Trutnov, terénní úpravy, přípojky, příkopy
Zemní a výkopové práce pásovým a kráčejícím bagrem Trutnov, terénní úpravy, kanalizační, vodovodní, plynové a elektrické přípojky, odvodňovací příkopy, základy rodinných domů -Tomáš Moravec Trutnov
Stavební společnost v silničním a pozemním stavitelství Plzeň
Projekty, BOZP, TDI, pozemní, dopravní stavby, výstavba a rekonstrukce silnic, mostů, budov, revize a školení poskytuje společnost Florian servis s.r.o., Jetelová 254/2, 326 00 Plzeň.
Komplexní stavební služby Kolín
Specializujeme se na ucelené stavební služby od inženýrských sítí přes vodohospodářské stavby po dopravní stavby po celém Středočeském kraji včetně Prahy - VPK Suchý s.r.o. Kolín
VPK Suchý s.r.o. Výstavba a realizace inženýrských sítí
Řízené a neřízené protlaky Praha - všestranné využití
Protlaky pro domovní přípojky, řízené vrty pro inženýrské sítě, vrtané protlaky a další bezvýkopové technologie provádí společnost Zemní protlaky spol. s r.o. z Prahy.
Komplexní výstavba, rekonstrukce vodohospodářských a inženýrských staveb
Komplexní výstavbu a rekonstrukci vodohospodářských a inženýrských staveb realizuje spolehlivý dodavatel INSTA CZ s.r.o. Součástí dodávek je i projektová dokumentace.
Výstavba a rekonstrukce vodovodních a kanalizačních řádů, dodávka kvalitní pitné vody
Stavbu a údržbu kanalizací i vodovodů zajišťuje společnost KrVaK s.r.o. z Horní Branné. Provádíme veškeré výkopové a zemní práce za účelem vybudování nového a provozuschopného vodovodu.
Stavby plynovodů Praha, plynové potrubí z oceli i z polyetylénu
Stavby plynovodů, rekonstrukce, opravy a údržba plynového potrubí z oceli i z polyetylénu všech dimenzí a tlaků realizuje společnost REVIS - Praha, spol. s r.o.
Podzemní stavební práce prováděné hornickým způsobem, hloubení šachet, ražení tunelů
Podzemní práce pro hornické účely či stabilitu podzemních prostor zajišťuje společnost Podzemní stavby Brno, s.r.o. z Moravských Knínic. Zpevníme opěrné zdi pomocí technologie stříkaného betonu.
Pozemní, inženýrské a dopravní stavby, výstavba a rekonstrukce
Pozemní, inženýrské a dopravní stavby, výstavba a rekonstrukce mostů, opěrných zdí, propustků, budov, domovních přípojek realizuje Dalibor Kašpárek, okres Liberec.
Vodohospodářské stavby, výstavba komunikací, terénní úpravy
Vodohospodářské stavby, výstavba a rekonstrukce inženýrských sítí, vodovodů, kanalizací, komunikací, výkopové a bezvýkopové terénní úpravy realizuje KSK Praha-inženýrské stavby s.r.o.
Vodohospodářské, inženýrské a dopravní stavby Kolín - Realizujeme kompletní infrastrukturu
Zajišťujeme kvalitní výstavbu vodohospodářských, inženýrských a dopravních staveb - VPK Suchý s.r.o. Kolín
VPK Suchý s.r.o. Výstavba a realizace inženýrských sítí
Realizace vodovodních a kanalizačních přípojek - ČOV, septiky, retenční nádrže
Společnost Jiří LENART s. r. o. provozuje vodovody a kanalizace pro veřejnou potřebu v Opavě a okolí. Realizujeme také ČOV (čistička odpadních vod).
Nabídka na realizace plynovodů, vodovodů a kanalizací Praha
Společnost REVIS - Praha, spol. s r.o. se zabývá realizací staveb plynovodů, vodovodů a kanalizací s důrazem na využití moderních technologií a vyškolených odborníků.
Nejmodernější technologie pro rychlou rekonstrukci potrubí
Rychlou a levnou rekonstrukci stávajícího a nevyhovujícího potrubí pro Vás díky nejmodernější technologii zajistí společnost Flow Jet s.r.o. sídlící v Brně.
Zemní práce Rakovník – spolehlivě, profesionálně, rychle
Sháníte spolehlivou firmu na provedení větších i meších zemních prací? Spolehnout se můžete na soukromou českou stavební společnost Froněk spol. s r.o. se sídlem v Rakovníku.
Tlakové zkoušky pevnosti a těsnosti plynovodů, napěťové zkoušky
Plynovody, tlakové zkoušky pevnosti a těsnosti plynovodů, napěťové zkoušky, zjišťování kvality, čištění a kalibrace potrubí realizuje společnost KOSOGASS - inženýring s.r.o.
Výstavba inženýrských sítí, zemní práce, revize elektrických zařízení
Výstavbu inženýrských sítí, kanalizací, vodovodů, plynovodů, výkopy, strojní zemní práce, montáž a revize elektrických a plynových zařízení realizuje společnost MERCATOR, s.r.o.
MERCATOR, s.r.o