ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby

Stavebnictví je důležitým hospodářským odvětvím, které se specializuje na stavební výrobu. Zajišťuje výstavbu, rekonstrukci, demolici i modernizaci sociálních, průmyslových, zemědělských, dopravních i energetických objektů, stavby pozemní, podzemní, vodohospodářské i speciální. Jde o domy, průmyslové objekty, silnice, mosty, přehrady, stožáry atd.

Developer, výstavba, rekonstrukce RD, bytových domů - energeticky úsporné domy na klíč
Mezi hlavní aktivity stavební firmy MM stavby Uherské Hradiště s.r.o. patří výstavba a rekonstrukce RD, bytových domů i průmyslových, dopravních staveb. Působnost převážně na Moravě.
MM stavby Uherské Hradiště, s.r.o. Stavební firma Zlínský kraj
Studio míchání barev - na fasády i do interiéru, fasádní nátěry
Studio míchání barev - na fasády i do interiéru, fasádní nátěry, široký výběr z odstínů barev od firmy STAVEBNINY VAJBAR s.r.o. v Bořeticích.
STAVEBNINY VAJBAR s.r.o.
Ekologické a zdravotně nezávadné přírodní dřevěné podlahy z masivního dřeva
Česká firma ŠTIPČÁK, spol. s r.o. vyrábí a dodává ekologické a zdravotně nezávadné třívrstvé dřevěné podlahy z přírodního dřeva. Vyzkoušejte naše prémiové podlahy vyráběné z kvalitní kulatiny.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o. Výrobce dřevěných podlah
Aplikace do náročného prostředí, pro jadernou energetiku - mikrospínače, jističe, senzory, elektroměry, převodníky, průchodky
Společnost ELEXIM a.s. Kroměříž se specializuje mimo oblast elektromobility i na aplikace do náročných prostředí - dodáme mikrospínače, jističe, senzory, elektroměry, nerezové průchody aj produkty.
ELEXIM a.s. Nabíjecí stanice pro elektromobily
Profesionální elektrické ruční nářadí Milwaukee - velkoobchod, e-shop
Velkoobchodním prodejem i e-shopem ručního elektrického nářadí značky Milwaukee se zabývá ostravská společnost Lixus Technik s.r.o., která Vám veškerý sortiment ráda předvede na vzorkové prodejně.
Lixus Technik s.r.o.
Pilové pásy na řezání stavebního řeziva – vhodné nejen pro provozovatele pil a zpracovatele dřeva
Různé druhy pilových pásů vhodné pro provozovatele pil a zpracovatele dřeva k řezání stavebního řeziva má ve svém bohatém sortimentu společnost Zdeněk Kuchař nástrojářství, s.r.o. ve Zlíně.
Zdeněk Kuchař nástrojářství, s.r.o.
Kabely pro přenos dat - pro průmyslový ethernet ETHERLINE, datové kabely UNITRONIC, optokabely HITRONIC
Distribuci kabelů, nejen v oblasti datové komunikace, zajišťuje společnost LAPP Czech Republic s.r.o. Dodáme kabely pro přenos dat: ETHERLINE pro Ethernet, optokabely HITRONIC, datové kabely UNITRONIC
LAPP Czech Republic s.r.o. Výrobce kabelů, kabelové konfekce
Opravy, rekonstrukce plochých, šikmých střech, krovů
Rekonstrukce plochých, šikmých střech i krovů v lokalitě Zlínský kraj provádí firma TOM střechy z Dolního Němčí u Uherského Brodu. Cenové nabídky na opravy střech a krovů zpracujeme zdarma.
TOM střechy Tomáš Zimčík
Pokládka dlažby a úprava ploch Nový Bydžov – rychle a kvalitně provedená práce
Přemýšlíte o tom, jakou dlažbu si dát okolo svého domu? Co takhle tu, která je léta ověřená. Betonovou zámkovou dlažbu používá stále velké množství zákazníků a naše firma vám ji pomůže položit.
REKOM Nový Bydžov, a.s. Stavební činnost Hradec Králové
Těsnění pro trapézové plechy a vlnovky střešních krytin - výroba a prodej
Firma Pavla Špendlíka se specializuje na výrobu profilového těsnění na trapézové plechy a vlnovky střešních krytin ve Zlíně.
Pavel Špendlík Výroba profilového těsnění
Stavba, montáž betonových plotů na míru  - bezzákladové oplocení, stavebnicový systém tvoří betonové desky a sloupky
Firma Jan Dastych se specializuje na montáž betonových plotů na míru v regionu Zlín. Jde o bezzákladové oplocení, stavebnicový systém umožňuje rychlou stavbu, betonové desky se vsunou mezi sloupky.
Jan Dastych Výstavba plotů, oplocení Zlínský kraj
Vysoká kvalita a široký sortiment ventilů značky Asco
Roman Juřík na svém e-shopu prodává solenoidové, elektromagnetické, vzduchem ovládané ventily Asco. Široký sortiment s vysokou kvalitou. Navštivte náš e-shop, určitě si vyberete.
Roman Juřík
Rytí písma na pomník, náhrobek, urnu-vyrytí nápisu
Pohřební služba Pospa Uherský Brod nabízí vyrytí nápisu, rytí písma na pomník, náhrobek, urnu. Přijímáme zakázky v regionu Uherské Hradiště.
Pohřební služba POSPA Jana Pospíšilová
Překračujeme limity tradiční střešní krytiny - vítejte v budoucnosti s betonovou střešní krytinou BESK
Objevte kompletní sortiment betonové střešní krytiny BESK - od základních tašek po speciální řešení pro hřebeny a okraje.
BESK spol. s r.o. Střešní krytiny BESK Hradec Králové
Zelená, vegetační střecha včetně hydroizolace vytváří příjemné prostředí a pomáhá k úspoře energie
Společnos EKOstřechy s.r.o. Zlín se zaměřuje na zelené, vegetační střechy včetně hydroizolace. Zakázky realizuje převážně v lokalitě Zlínský kraj.
EKOstřechy s.r.o. zelené střechy Zlín
Kvalitní bazénová chemie na naší prodejně pro vaši čistou vodu v bazénu
Připravte se na koupací sezónu s předstihem! S blížícím se létem jsme u nás na prodejně TOMEŠ VSH s.r.o. ve Smržovce pro vás nachystali kvalitní bazénovou chemii za příznivé ceny.
Tomeš VSH s.r.o. výroba stavebních hmot Stavební chemie Jablonec nad Nisou
Moderní dřevěné rekreační chaty, srubové domy, roubenky - útulný dům pro bydlení na venkově, v přírodě
Moderní dřevěné chaty a sruby od WALFER Halenkov ve Zlínském kraji. Vytvořte si svůj útulný dům na venkově, v harmonii s přírodou. Naše roubenky a dřevostavby jsou energeticky úsporné.
WALFER spol. s r. o. Srubové domy Zlínský kraj
Odstraňování poruch a havárií rozvodů – profesionálové v oblasti elektroinstalačních prací
Na odstraňování poruch a havárií rozvodů, kompletní elektroinstalační práce, instalace, revize a údržbu se zaměřují odborníci ze společnosti Elektro Mikeš, s.r.o. působící nejen v Jemnici a Dačicích.
Elektro Mikeš, s.r.o.
Výkopové a zemní práce s minibagrem - rychlé terénní úpravy
Firma Pavel Páleníček se specializací na studnařské práce provádí v regionu Kroměříž, Zlínský kraj i výkopové a zemní práce s minibagrem, s kterým jsou terénní úpravy rychlé.
Pavel Páleníček - Čištění studní
Špičkové kotelny, úsporná tepelná čerpadla a kotle na tuhá paliva
Společnost MKo-TopServis s.r.o. přináší kvalitu a spolehlivost do vašeho domova s ekologickými řešeními vytápění. Nabízíme špičkové kotelny, úsporná tepelná čerpadla a efektivní kotle na tuhá paliva.
MKo-TopServis s.r.o.
Provádění hydroizolací, střešní hydroizolační fólie z PVC s dlouhou životností
Na provádění hydroizolací se specializuje společnost Izolinvest s.r.o. se sídlem ve Zlíně, která používá kvalitní střešní hydroizolační fólie z PVC, které jsou levné a mají dlouhou životnost.
Izolinvest s.r.o. Stavební izolace Zlín
Stavební materiál všeho druhu - zdící, izolační, drenážní materiály, cement, sádrokartony
Stavebniny Doubravy - Jaroslav Mrázek Vám dodá stavební materiál všeho druhu - zdící, izolační, drenážní materiály. Zajistíme dopravu až na místo - v lokalitě Zlín, Luhačovice, Uherský Brod.
Stavebniny Doubravy - Jaroslav Mrázek www.stavebninydoubravy.cz
Profesionální služby v oblasti zemních a terénních úprav v okresu Praha-západ
Realizace zemních prací, terénních úprav, prodej veškerých zemin, odvoz a recyklace sutí, půjčovna stavebních buněk – vše od Miroslav Slabihoudek.
Miroslav Slabihoudek Zemní práce Praha západ
Kompletní izolace plochých a zatravněných střech, izolace proti zemní vlhkosti a tlakové vodě, izolace jezírek
Společnost SIKOP s.r.o. se sídlem v Praze se zaměřuje na kompletní izolace plochých a zatravněných střech. Mezi další činnosti patří izolace proti zemní vlhkosti, tlakové vodě.
Flexibilní lepidla na obklady a dlažby, lepidla pro zateplovací systémy - Tomeš - výroba stavebních hmot s.r.o.
Tomeš - výroba stavebních hmot s.r.o. je specializovaná firma na výrobu stavebních směsí, včetně flexibilních lepidel na obklady a dlažby a flexibilních lepidel pro zateplovací systémy.
Tomeš VSH s.r.o. výroba stavebních hmot Stavební chemie Jablonec nad Nisou